Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Light Platinum Yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Pokemon Light Platinum oynamaya başladım ama bir yerde takıldım Snorlaxlar uyuyor ve sanırım uyandırmak için bala ihtiyacım var googlede aradım ama pek tatmin edici sonuç bulamadım .


İşte Resim :

Spoiler:
[Resim: nEemb.png]

Yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
Ben orayı geçmiştim. Şey aşağıdaki şehirde pazar gibi biyer vardı ordaki kızdan bal alabiliyodun galiba. (Y)
Oraya gelmeden önceki şehirde sol tarafta bir yer var orda bir kız var ordan bal alıyosun ve snorlaxa veriyorsun uyanıyor
(27-01-2012, 09:03 PM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben orayı geçmiştim. Şey aşağıdaki şehirde pazar gibi biyer vardı ordaki kızdan bal alabiliyodun galiba. (Y)

Çoooook sağol gerçekten bütün mapi taradım orayı görmedim :D Sorun çözüldü

Bu oyunu bende oynuyorum, tüm Rozetleri aldım, Giratina'yıda yakaladım, daha Elite 4'e girmedim, ama kapısına kadar geldim :D

O snorlaxları uyandırmak için alt şehirde Combee'lerin barındığı biyer var, Combee Çiftliği gibi biyer, orada bi kadın 300 dollara Honey satıyor :D Ben 2 tane Honey aldım sorunu çözdüydüm ;)
(27-01-2012, 10:10 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu oyunu bende oynuyorum, tüm Rozetleri aldım, Giratina'yıda yakaladım, daha Elite 4'e girmedim, ama kapısına kadar geldim :D

O snorlaxları uyandırmak için alt şehirde Combee'lerin barındığı biyer var, Combee Çiftliği gibi biyer, orada bi kadın 300 dollara Honey satıyor :D Ben 2 tane Honey aldım sorunu çözdüydüm ;)
Senden önce 2 arkadaş söylemişti ama yinede sağol :) Peki Giratina'yı nerden yakalıcaz oyun gerçekten keyifli ve İlk defa bir oyunda standartın dışına çıkıp daha farklı bir takım kurdum bu yuzden daha ayrı bir keyif alıyorum ^^
Arkadaşlar bu oyun forumda varmı,ben bulamadımda.Yoksa temizinden tam sürümün linkini atarmısınız.
(30-01-2012, 12:36 AM)nightshade link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar bu oyun forumda varmı,ben bulamadımda.Yoksa temizinden tam sürümün linkini atarmısınız.

Buyur kardeşim oyunun olduğu konu verdiğim link'te
Arkadaşlar town map ve running shoes'u nerden alıyoruz?
Running shoes almadım ben ama hızlı kosabiliyorum. Towm Map'te yok :) Fly aldıktan sonra bakabiliyorsun zaten . Takıldın yerlerde youtube'de Walkthrough'ları izleyebilirsin.

10 Dakika önce Elite 4 'u yenip Hall Of Fame oldum :) Bu arada Giratina'yı kesinlikle yakalayın çok işe yarıyor
Sayfalar: 1 2