Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon 14. Sezon Disney XD'de BaŞladı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(26-01-2012, 10:47 PM)Mehmet © link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:direk digitürk e. hatta bence direk arayalım. ben tekrar mesaj deneyeceğim birazdan.

sürekli arayıp duruyolar zaten müşteri memnuniyeti için :D
aslında digitürk ten baŞka 13. filmi piyasaya süren firmaya da baskı uygulamak iyi olur. ben bir mail attım digitürk e bakalım dönecekler mi geri.
bizde digitürk var heyecanla bekliyorum  <love> ama birde siteyi verir misin ?
(26-01-2012, 11:36 PM)Saih_Mqcoy link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde digitürk var heyecanla bekliyorum  <love> ama birde siteyi verir misin ?
https://disneyxd.com.tr/program/  burdan bakabilirsin yayın akışına.
walla tv kartım var ama dijitürküm yok malesef olsa kayıt ederdim. kşke olsaydı. umarım çeken biri çıkar.
bnde digitürk`te var ama ne yazıkki kayıt yapamıo Cry
arkadaslar biliyorum mesgulsunuzdur ama lutfen en azından 13.sezonun son 4 bolumunun lınklerını duzenlıyebilirmisiniz icime oturdu 1 haftadır bekliorm sansıma ingilizcelerinide bulamıorum 23. bolumden sonrasını ingilizce ızledım son 4 bolum izledigim sitelerdede yok yardımcı olursanız cok sewınırım..
(27-01-2012, 12:50 AM)Lordraptor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar biliyorum mesgulsunuzdur ama lutfen en azından 13.sezonun son 4 bolumunun lınklerını duzenlıyebilirmisiniz icime oturdu 1 haftadır bekliorm sansıma ingilizcelerinide bulamıorum 23. bolumden sonrasını ingilizce ızledım son 4 bolum izledigim sitelerdede yok yardımcı olursanız cok sewınırım..
Eğer Digitürk'un varsa son bölümler yayınlanıyor her gün 12.20'de eğer yoksada Linkler biraz beklicek sanırım . ( Digitürkte Paul ile yaptığı Lig maçında kaldı en son )
digiturkte disney xd yı ızlıyebılmek ıcın cizgifilm keyif paketini almak gerekiyormu? universite ogrencısıyım ogrenci ewimde digiturk war ama suan memleketteyim ordanda izliyemiyorum yanı :)))
(27-01-2012, 12:57 AM)Lordraptor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:digiturkte disney xd yı ızlıyebılmek ıcın cizgifilm keyif paketini almak gerekiyormu? universite ogrencısıyım ogrenci ewimde digiturk war ama suan memleketteyim ordanda izliyemiyorum yanı :)))

zaten o paket sadece disneyXD yi açıyor diye biliyorum ama yanında başka kanallarda olabilir
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8