Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 024 - Haunter Vs. Kadabra
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Haunter Vs. Kadabra
Japonca Adı : Haunter Vs. Kadabra
Türkçe Adı  : Haunter Kadabra'ya Karşı


[Resim: genizet.png]

Geçen bölümümüzde Ash ve arkadaşları, Lavender Kasabası’ndaki Pokémon Kulesi’ne gitmişlerdi. Görevi, Sabarina’yı yenmek için ihtiyacı olan hayalet Pokémon’u yakalamaktı. Ash, ilginç bir deneyimle birkaç yeni arkadaş edinir. Hayalet Pokémonlar Ash’in gitmesine çok üzülürler ve aralarından Haunter, Ash ile Saffron Şehri’ne gitmeye karar verir. Ash artık, bugüne kadar ki en büyük Pokémon savaşında Sabrina ile karşılaşmaya hazırdır.

Ash, Haunter’ı da yanına alarak Sabrina’nın salonuna tekrar gelir. Misty de Brock da tekrar oyuncak olmak istemedikleri için ve de Haunter’a güvenmedikleri için salona gelmek istemezler. Ash, yanına Charmander, Squirtle ve Bulbasaur’ı alır. Misty ve Brock da dostlarını yalnız bırakmak istemedikleri için onunla giderler.

Ash, Sabrina’dan bir maç daha ister. Sabrina da bunu kabul eder ve Kadabra’yı gönderir. Ash, Haunter’ı seçtiğini söyler ve Sabrina onun bir hayalet Pokémon yakalamasına şaşırır. Ancak Haunter ortalarda yoktur. Ash, ne kadar uğraşsa da Haunter’ı geri getiremez. Diğer Pokémonlar’dan yardım ister ama onlar da korktukları için savaşmak istemezler. Sabrina sinirlenmeye başlar ve onları oyuncağa çevireceğini söyler. Ash de vazgeçtim diyerek çareyi kaçmakta bulur. Esrarengiz adam tekrar ortaya çıkarak Ash’i kurtarır ama zavallı Brock ve Misty arkada kaldıkları için Sabrina’nın oyuncağı olurlar.

Ash ve esrarengiz adam bir bankta oturup Sabrina hakkında konuşurlar. Adam Sabrina’nın eskiden bu kadar acımasız olmadığını söyler. Ash, adama bunları nereden bildiğini sorunca tüm gerçekler ortaya çıkar. Meğer bu esrarengiz adam, Sabrina’nın babasıymış. Ash, ona arkadaşları için endişelendiğini söyler. Adam da arkadaşlarını kurtarmasının tek yolunun Sabrina’yı yenmek olduğunu, bu yüzden Haunter’ı bir an önce bulması gerektiğini söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Kadabra

Ash, Haunter’ı bulmak için şehrin içinde dolaşmaya başlar. Tam o sırada Ash’in tepesinde Roket Takımı görünür. Bir binanın üst kat camını temizliyorlardır. Yanlarına bir anda Haunter gelir. Onları güldürerek aşağı düşmelerine neden olur, sonra da Ash’in yanına gelir. Ash de Haunter’ın bunu, onları Roket Takımı’ndan korumak için yaptığını sanarak sevinir. Haunter’ı tekrar ikna eder ve yeniden Sabrina’nın salonuna giderler.

Sabrina zaten onu beklemektedir. Hemen kendi Pokémon’u olan Kadabra’yı gönderir ve Ash de Haunter’ı gönderir. Ama Haunter gene ortalarda yoktur. Sabrina, Ash’e bu sefer kaçamayacağını, onun oyuncağı olacağını söyler. Tam o anda Pikachu sahaya çıkar ve Ash için savaşmak ister. Ash çok duygulanır. Pikachu’ya Şimşek Şoku saldırısı yapmasını söyler. Ama Kadabra ışınlanarak bu şoklardan kurtulur. Saldırı sırası Kadabra’dadır. Kadabra, Pikachu’ya Psişik Işık saldırısı yapar ve onu yere yıkar. Ancak Pikachu’nun pes etmeye hiç niyeti yoktur. Yıldırısım saldırısı ile Kadabra’yı kömüre çevirir. Fakat Kadabra Toparlanma ile kendini yeniler. Sabrina, Ash’e kazanman imkansız der. Fakat o anda gerçekten inanılmaz bir şey olur ve Haunter Sabrina’nın yanında ortaya çıkar. Suratını değişik şekillere sokarak onu güldürmeye çalışır. Sabrina’nın oyuncağı, 1’e karşı 2, bu kurallara aykırı diyerek itiraz eder. Ama Sabrina’nın babası salona gelerek Haunter’ın savaşmadığını, sadece kendi kendine eğlendiğini söyler. Gerçekten de öyledir. Komiklik yapmaktan başka hiçbir şey yapmıyordur. Sonunda buna dayanamayan Sabrina katıla katıla gülmeye başlar. Tabi bu durumda ona telepatik güçlerle bağlı olan Kadabra da gülmeye başlar ve savaşamaz. Bu yüzden kazanan Ash olur. Oyuncak olan Misty ve Brock da normale dönerler. Ash, Haunter’ı Sabrina ile bırakarak oradan arkadaşlarıyla ayrılır.

Haunter’ın da yardımıyla Ash, Sabrina’yı yenip Altın Rozet’i kazanır. Celadon Şehri’nde başka bir rozet kazanabilecek mi acaba? Dostlarımızı başka hangi maceralar bekliyor?


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Sabrina
Sabrina'nın Babası


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani093.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Sabrina: [Resim: rsiconani064.gif][Resim: rsiconani093.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, Haunter'ı Sabrina'ya verir.
- [Resim: 04.gif] Ash, Sabrina'yı yener ve Altın Rozet'i kazanır.





[Resim: bymanga.png]
Haunter'a iyi gülmüştüm bu bölümde  :hehe: Ash ilk sezon rozetlerinin çoğunu şansla alıyor  :zx:

Haunter'dan sana bir alkış yolluyorum  Angel

[Resim: tumblr_liqe16arK91qckkqg.gif]
Teşekkürler Pelin, bayağı zor iş bunlar  (Y)
Yine harika bölüm özeti teşşekür ederim  :)
:D Harika ya . Ash ilk sezon gerçekten çok şanslı . İlk emekle aldığı rozet 3. rozetti sanırım :D Oda Pikachu'nun hırsı sağolsun.

Bu arada eline sağlık harika özet olmuş :)  8)
Harika bir iş çıkarmışsın en kısa zamanda bende bölüm yazmaya başlayacağım. Emeğine Sağlık.
@Metin  ben Haunter'ın gülüşüne bayılıyordum zaten :D özeti çıkarırken çok eğlendim :D  alkış için sana da Haunter'a da teşekkür ediyorum  Angel

@muaet  saol Muhammet :) zor ama zevkli

@PikachuxD  beğenmene sevindim dostum :)  3. rozet konusunda da haklısın :D

©asTieL, Wobbufet17   Teşekkürler arkadaşlar :)    Yasin, özetler seni bekliyor :D tek başıma olmuyor  :P
:D keşke haunter ı yakalasaydı :( haunter animede çok güçlü ama normalde değil :D
Haunter'ı yakalasa gengarı yapsa ne güzel olacaktı.
Ellerin dert görmesin emeğine sağlık mükemmel olmuş  (Y)