Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: James (Taslak)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
James

[Resim: 120px-James_Anime.png]

Yaş - 17 / 21
Cinsiyet - Erkek
Göz Rengi - Yeşil
Saç Rengi - Açık Eflatun
Şehri - Bilinmiyor
Bölgesi - Kanto
Akrabaları - Dadı ve Pop-Pop, İsimsiz Ebeveynler
İlk Görüldüğü Bölüm - Pokémon Emergency!
Türkçe Seslendirmen - Levent Sülün ve Aydoğan Temel
İngilizce Seslendirmen - Ted Lewis, Eric Stuart ve Carter Cathcart
Japonca Seslendirmen - Shin'ichirō Miki



James (Japonca: Kojiro), Roket takımının bir üyesidir.Daha belirgin olarak Pokemon animede Ash Ketchum ve arkadaşlarını izleyen Roket Takımı üçlüsü, Ash'in Pikachusu'nu genellikle çalmayı denerler, fakat her zaman başarısız olurlar.

Anime'de James

Bir milyonerin tek çocuğu olan James, büyürken resmi bir çevreye katlanmak zorunda kaldı. Muhtelif sayıda ders alan ve en ufak ilgi duymadığı aktivitelere katılan James, sonunda bu kurallardan ve üst sınıfta hep varolmuş bu standartlardan bezmeye başladı. (Üst sınıf; Zengin Sınıf) Genç yaşında, Jessiebelle adında bir kızla sözlendi.
Hazinenin Hepsi Benim 'de ortaya çıktı ki, james bir noktada evlenmek istiyordu fakat kızın kontrolcü ve baskı kuran birisi olduğunu gördükten sonra fikrini değiştirdi.  Ona dayanılacak gibi değildi ve sonunda uzaklara kaçtı, sevdiceği Growlithe ve Growlie yi arkada bıraktığı gibi bolluklar içindeki hayatını da orada geride bıraktı.  Bir antrenörlük okulu olan Pokemon Teknikleri okuluna adını kaydettirme girişiminde bulunfu fakat yeni arkadaşı jessie gibi o da sınavı geçemedi. Sonra Jessie ile birlikte Güneşli Şehir bisiklet çetesine katıldı ve burada eğitmen jantlarını kullanabilen tek çete üyesi olduğundan çok popüler olmuştu. Lakabı da Eğitmen Jim idi. Ve en sonunda James, jassie ve bisiklet çetesi kendi ayrı yollarına gittiler.

Kanto ve johto bölümlerinin ve özel bölüm olan Gözalıcı Eğitim' düzenindeki çakışmalardan dolayı, bisiklet çetesinden ayrıldıktan sonra James ve Jessie'ye ne olduğu bilinmiyor. Bilinen şey özel bölümde de gösterildiği gibi , Bunlar Roket Takımına birbirlerinden habersiz ayrı ayrı giriyorlar ve başlarda Meowth'la gruplaştıktan sonra birbirlerine arkadaş değillermiş gibi davranıyorlar. Ama gel gör ki, bunlar hemen işi pişiriyorlar ve zaten gerisi de hikaye.
Şaşırtıcı bir şekilde, James, çeşitli faaliyetlere göre çok bilgili olduğunu gösterdi, Pokémon şiiri, Pokémon kır koşusu, ve diğer şeylerin arasında PokéRinger'i(Pokemon Çancısı) kapsar,  neredeyse on parmağında on marifet vardır.Jessie'den  geçici ayrılığı esnasında becerilerini geliştirebildiği mümkün olmuştur, hatta çocukluğundaki tecrubelere/veya derslere rağmen tam olarak emin olamıyor.(şüpheci anlatım)
James, çocukluğu sırasında usandırması nedeniyle Jessiebelle katlanmak zorunda kaldı, o biraz garip, biraz da alçakgönüllü bir kişiliğe sahiptir.Victreebelini takas yapmak için Roket Takımı tarafından zorlanmıştı.O Roket Takımı üçlüsünün arasında en duygusalı olarak görünür, ve, o  Roket Takımından ayrılmak isteseydi, arkadaşları olmadan çok yalnız görünecekti.James hem de, üçünün arasında en çok vicdana sahip olandır, ve ona karşı nazik olan birine hainlik yapmamaya eğilimlidir.O istediği zaman tamamen kötü olabilir yine de.
Kutsal Evlilik bölümünde James, ebeveynleri tarafından bir tuzağın sonucu olarak evine döner.James bir tuzak olduğundan şüphelendi, ancak serveti isteyen Jessie ve Meowth tarafından katılmaya zorlandı.Aldatmaca ortaya çıktıktan sonra James bir daha Jessiebelle'nin eziyetine maruz bırakıldı, ta ki Growlie, onu kurtarmaya gelinceye kadar.Daha sonra geçici olarak dışarıda Vileplume Jessiebelle'yi kovalıyor ardından, James ailesinin malikanesinden kısa sürede ayrıldı ve kendi mirasını reddetti.Growlie, onun, Jessie ve Meowth'a döndüğü zaman James'in isteğinin üzerine arkada kaldı.
Bilinmeyen sebeplerden, o, Jessie ve Meowth çoğunlukla, daha hızlı taşımacılık yollarının yerine sıcak hava balonlarını kullanır.Yine de daha yeni bölümlerde balon, 'Jetlerle', onların, bir yerden başka bir yere yürümekten daha hızlı nasıl gittiğini gösterdi.
Seri boyunca, James ve onun iki arkadaşı'nın görevleri Ash'in Pikachusu veya diğer Pokemonları yakalamaktı.Fakat dehşet verici şekilde sürekli başarısız ve hatatalı olarak sunuldu.Ancak son zamanlarda, o, takımın kalanıyla beraber, daha hızlı, daha akıllı ve çok daha becerikli oldu, bir duman perdesi gibi ve kaçısın marifetli metodlarını kullanarak, işini daha ciddi bir tutumla geliştirdi ve Ash için yenmesi daha zor olduğunu kanıtladı.
Best Wishes serisinde, Jessie, James ve Meowth Giovanni'nin emriyle Unova bölgeye gönderildi.Onlar hafızalarda terfi ettirildiklerini düşündükten sonra, büyük mutluluk yaşadı.Şimdi, önceki beyaz olanları yerine siyah üniforma giyen, Jessie ve James Meowth ile birlikte, diğer insanlar aracılığıyla Giovanni tarafından kendilerine verilen çeşitli misyonları izledi.


Pokemonları;

Elinde Bulunan;

[Resim: 250px-James_Yamask.png]

Roket Takımı Genel Merkezinde;

[Resim: 188px-James_Mime_Jr.png][Resim: 188px-James_Carnivine.png]

Eğitimde;

[Resim: 150px-James_Cacnea.png]

Evinde;

[Resim: Growlie.png]

Akrabalarında;

[Resim: 150px-James_Chimecho.png]

Uzakta Ticareti Yapılan;

[Resim: 150px-James_Victreebel.png]

Serbest Bıraktığı;

[Resim: 150px-James_Gyarados.png][Resim: 150px-James_Victreebel_EP261.png][Resim: 150px-James_Weezing.png]

Ödünç Aldığı;

[Resim: 150px-Jessie_Dustox.png][Resim: 188px-Jessie_Yanmega.png]

Kaçan;

[Resim: 150px-James_Hoppip.png]

Geçici Aldığı;

[Resim: 150px-Porygon_Zero.png][Resim: 150px-PLEEI_Pikachu.png][Resim: 150px-PLEEI_Ivysaur.png][Resim: 150px-PLEEI_Ivysaur_and_Charizard.png][Resim: 150px-James_Venusaur.png][Resim: 150px-AG089.png][Resim: 150px-James_Aggron.png]

Durumu Bilinmeyen;

[Resim: James_Pidgey.png][Resim: 200px-James_Numel.png]

muaet,Speedy,frknk ve ahm_programmer'a yardımlarından dolayı teşekkürler.Bazı kısımlarda çeviri hataları olabilir.Çeviriler bana aittir.
Çok güzel olmuş diğer elemanlarında taslağını bekliyorum. Emeğine ve Ellerine sağlık.
James en sevdiğim Roket Takımı üyesi çok süper olmuş ellerine sağlık :pray:
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. (Y)
Çok güzel olmuş bide söyleyeyim o Kaçan bölümündeki Chimecho değil Hoppip. (Y)
Evet resimin linkinde Hoppip olduğu biliniyor(Hoppip.png/150px-James_Hoppip.png) lakin bulbapedia'dan direk geçirdim.
James çok sevdiğim bir karakter, çok güzel olmuş, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.  :bigstar: