Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Project Light
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 221qx.png]

aklıma bir fikir geldi sizinle paylaşmak istedim project light diye bir proje başlatalım sonuçta forumumuz pek çok yetenekli insanın ortak buluşma noktası şöyle hack mack olmayan adam gibi bir oyun yapalım ve sitedeki en iyi senaryoyu (yeni bir yarışmayla seçilsin) oyunun hikayesini oluştursun tabii en kötü hack e döneriz ama bunu da bir deneyelim diyorum.

ihtiyacımız olanlar

Programcılar:




Grafikerler:

-GunsNRoses



3D Grafikerler:





Senaristler (seçilen senaryoda düzenleme ve ekleme yapacaklar ayrıca seçilen senaryonun sahibi bu takımın kaptanı olacak)




Compiler (Bilgisayarı güçlü ve programlama dillerini compile etmesini bilen kişiler)





Filozoflar ( Oyun hakkında fikir yürütecek olanlar)

öncelikle oyunun 2mi 3 boyutlu mu olacağına karar verilmeli (unutmayın ki 3 boyutlu bir oyun ağır bir fizik motoru gerektirir ve daha uzun yapım süresi ve daha fazla uğraş gerektirir)

mesela bunun için forumda bir bölüm açılabilir ciddi olduğumu göstermek için de  bir banner ve birkaç wallpaper hazırladım 15 dk uğraştım şu an evde değilim eve dönünce devam edeceğim mesela.
yabancı forumardanda destek alıp ortaya büyük bir proje çıkarabiliriz (light sadece proje adıdır oyun adı sonradan belirlenebilir )

Walpaper Pack:
https://hotfile.com/dl/143502139/23c26f8...s.rar.html

Banner PSD PNG:
https://hotfile.com/dl/143504282/567c159...s.rar.html

Bana kalırsa güzel bir ekip çalışması ile en iyisi olur diyorum ama özen zaman gerekir..
şu ana kadar ki Firered çalışmalarımda Hareket ve para scriptlerinde problemlerle karşılaştım. Bu konuları atlatabilirsek güzel bir çalışma yapılabilir. Ama oyunun yapısı gereği çoklu çalışma imkanı çok zor.
eh biraz kasarsak neden olmasın
Hack'den daha uzağa gitmez diye düşünüyorum. Aramızda o kadar iyi programcı olacağını sanmıyorum açıkçası. Tabi bulursanız bizde yardım ederiz. ;)
Pokemon Explore the New Planet adlı senaryomla senaristliğe adayım.Ayrıca senaryomun 2. sezonun bir kısmıda yazıldı.
bende senaryo iŞinde varım ama senaryom biraz klasikdi o yüzden anca grupta olurum ayrıca filozoflukta da iyi olabilirim

hacke dönelim ozmn hem çok daha kolay hem de daha rahat
bu oyun işi noldu? :D
Bu konu'' Pokemon Genel '' bölümünde olmamalı.Konu '' Pt Yetenek -Üye Çalışmaları '' bölümüne taşındı.Bu tür projeler güzel olur ama malesef fikir atılıyor ama icraat olmuyor.Üretken olmalısınız :D