Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: The Pokemon Database Pokedex Değişiklikleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
The Pokemon Database'in yaptığı son güncellemede aşağıdaki konulara değindi ve yaptığı bir kaç değişiklikten bahsetti.

"Son zamanlarda Pokedex'imizi ziyaret ettiyseniz eğer, bazı değişiklikler yaptığımızı farketmiş olmalısınız. En başta, Pokedex bilgilerini 3 bölüme ayırdığımızı göreceksiniz. Bunlar; Standart Pokedex Bilgileri, yakalama oranlarını ve EV gibi şeyleri içeren Eğitim Bölümü ve yumurta gruplarını ve döngülerini içeren Beslenme Bölümü."

Örneğin; PIDGEOTTO'yu incelemek isterseniz sadece isminin üzerine tıklamanız yeterli.


[Resim: charizard.jpg]
[Resim: pikachu.jpg]
[Resim: ninetales.jpg]
.
.
.

"Ve sol tarafta da Pokémon isimlerinin kökenlerini, bir başka deyişle etimolojisini bulacaksınız. İsimlerin araştırılmasında doğrudan yardımda bulunan grubumuzun üyelerine çok büyük teşekkürler. Şöyle düşünmek istiyorum ki biz internette, şu zamanın en iyi, kuralına en uygun, Pokemon isimlerinin kökenlerini içeren kaynağa sahibiz."

"Son olarak ayrıca, tek bir sayfada bütün 649 Pokemonun etimolojisini görebilirsiniz. Pokemon isimlerinin basit hayvan isimlerinden karmaşık bilimsel terimlere kadar ayrılması çok şaşırtıcı bir durum."


Kaynak: The Pokemon Database
Çok pratik yapmışlar. 15kb/saniyeli internetle bile koca sayfayı yarım saniyede açabiliyosun (bulbapedia tam bi işkence oluyo bu hızda :D)
Çok az bir çabayla pokemonun herşeyini öğrenebiliyorsun
Vay muhteşem olmuş
Çok iyiymiş harbiden