Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Nintendo 3DS'niz varsa...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: nintendo_3ds_smaller.jpg]
Mashable'den alınan bilgilere göre, 20 Ocak'tan sonra, isteyenler oyun demolarını e-Shop'tan Nintendo 3DS'lerine indirebilecekler.
Nintendo 3DS, taşınabilir, 3 boyutlu görüntü imkanı sunan oyun cihazı, kendisine ait bedava demo ve indirme hasatını yapıyor.
20 ocaktan başlayarak, oyuncular Nintendo e-Shop 'tan Resident Evil Revelations( Ölümcül Deney Acığa Çıkma)'un demosunu indirebilirler ve Mario&Sonic at the London 2012 Olympic Games (Mario & Sonic Londra'da 2012 Olimpik Oyunları) , Rayman Origins (Rayman Köken) ve Metal Gear Solid: Snake Eater 3D (Metal Gear Solid: Yılan Yiyici 3D) gibi oyunları da takip edebilirler.
İyi bir işaret ki demolar sadece Nintendo kurumundan gelen başlıklar içermiyor, bunun yanında Capcom , Konami ve ya diğer üçüncü-parti geliştiricilerden gelen başlıkları da içeriyor. Nintendo çok güçlü Super Mario ve Link (Zelda oyunundan) karakter listesine sahip.
Dış gelişmelerin güçlendirilmesi yerine sadece bu ürünlerin üzerine düşülmesi, özellikle Wii konsolu, ağır eleştirilere neden oluyor. 3DS ve e-Shop en azından bu durumları kısmen de olsa en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kaynak:Mashable
Bende 3ds varda e-shop ne  Question
(22-01-2012, 09:31 PM)volkan1919 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende 3ds varda e-shop ne  Question

e-Shop yani Electronic Shopping= Elektronik Alışveriş
Kısacası internet üzerinden gerçekleştirdiğin her iş elektroniktir.
e-Mail
e-Okul
e-Devlet
vs...