Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 022 - Abra and the Psychic Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Abra and the Psychic Pokémon
Japonca Adı : Abra! Psychic Showdown
Türkçe Adı  : Abra ve Psişik Gösteri



[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları, yolculuklarına devam ediyorlardı. Onlar karanlık ve esrarengiz bir ormanın içinden geçerlerken tehlike, her gölgenin arkasında pusuda bekliyordu.

Kahramanlarımız Saffron Şehri’ne gitmeye çalışırken yine kaybolurlar. Bu sırada karşılarına elinde topu olan küçük bir kız çıkar. Yardım istemek için onunla konuşacaklarken kız bir anda koşmaya başlar ve Ash de peşinden koşar. Ash, kendini uçurumun kenarında bulur ancak yavaşlayamadığı için duramaz ve aşağıya düşer. Son anda Bulbasaur’ı çıkararak sarmaşık kırbacı onu kurtarmasını sağlar.

Ash, uçurumdan aşağı düşmekten kıl payı kurtulunca, kahramanlarımız tam karşılarında Saffron Şehri’nin olduğunu görürler. Burada Sabrina adında bir salon lideri varmış. Ash onu yenip rozet kazanmayı planlar. Şehrin kapısından adımlarını atar atmaz 2 kişi gelir ve onlara bedava tatil kazandıklarını söyler. Hep birlikte bir otele giderler ama bu 2 kişi Roket Takımı olduğunu açıklayarak Pikachu’yu kaçırırlar. Ash, Brock ve Misty’i de başka bir odaya gönderirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Abra

Elinde top olan küçük kız, Pikachu’nun olduğu oda da tekrar ortaya çıkar ve onu kurtararak kahramanlarımızın yanına gelir. Kahramanlarımız, kızın bir anda ortaya çıkmasına çok şaşırır ama Pikachu döndüğü için mutludurlar. Kız, teleport ile onları bir binanın önüne gönderir. Kahramanlarımız bu binanın ne olduğunu merak ederler. Bu arada bir adam gelir ve bu binanın Sabrina’nın salonu olduğunu söyleyip ortadan kaybolur. Ash de rozet kazanmanın heyecanı ile hemen salona girer. Salonda Pikachu’yu kurtaran küçük kızı görürler; ama o, Sabrina’nın kucağında duran oyuncaktan başka bir şey değildir. Ash ona meydan okur ve Sabrina da eğer yenilirse kalıp onun arkadaşı olması sözünü alarak karşılaşmayı kabul eder. Sabrina sahaya Pokémon’unu yollar:

Abra: Psişik güce sahip olan bir Pokémon’dur. Günde 18 saat uyur ama uyurken bile telekinezi gücünü kullanır.

Ash, Pikachu’ya Şimşek Şoku saldırısı yapmasını söyler. Abra da bu saldırıdan kurtulmak için Işınlanma’yı kullanır ve evrim geçirir:

Kadabra: Psişik bir Pokémon’dur. Abra’nın gelişmiş halidir. Güçlü telekinetik saldırılar yapar.

Ash, Kadabra’nın yine saldırıdan kaçamaması için Pikachu’ya bütün salonu şimşek şoku ile doldurmasını söyler. Kadabra, Kargaşa saldırısı ile bu şokları Pikachu’ya geri gönderir ve zavallı Pikachu kendi şoku ile çarpılır. Daha sonra da Psişik saldırısı ile Pikachu’yu yerden yere vurur. Buna daha fazla dayanamayan Ash, Pikachu’yu alarak savaştan çekildiğini söyler. Sabrina da onları oyuncağı olması için küçülterek oyuncak evine yerleştirir.

Kahramanlarımız buradan çıkmak isterler ama bir türlü çıkamazlar. En sonunda salona girmeden önce karşılarına çıkan adam gelir ve onları teleport ile dışarı çıkarır. Ash, onları kurtardığı için ona teşekkür eder. Adam da her zaman bu kadar şanslı olamayabileceklerini söyler. Eğer o kurtarmasaymış Sabrina’nın oyuncak kutusunda sonsuza kadar kısılı kalabilirlermiş. Bu yüzden adam Ash’e Sabrina ile karşılaşmaktan vazgeçmesini ve bu şehri terk etmesini söyler. Ash ise her zamanki gibi kendine olan fazla güveniyle onu yenebileceğini söyler. Adam da onun azminden etkilenerek ona yardım etmeye karar verir. Psişik tür Pokémon’u, sadece tek bir Pokémon türünün yenebileceğini söyler. Bunun içinde Lavender Kasabası’na gidip bir hayalet Pokémon yakalaması gerektiğini söyler.

Esrarengiz sakallı adam kimdi ve Pokémon antrenörü Sabrina’nın sırrı nedir? Ash, Lavender Kasabası’ndan bir hayalet Pokémon yakalayabilecek mi? Bunu ancak gelecek gösterir. Kahramanlarımız da işte bu geleceğe doğru ilerliyorlar…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Sabrina
Sabrina'nın Babası


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Sabrina: [Resim: rsiconani063.gif][Resim: rsiconani064.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, Sabrina'yı yenmeye çalışır ama başaramaz.





[Resim: bymanga.png]
Çok güzel olmuş :) Okurken izliyorum gibi aklımda canlandı bölüm