Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PT Yepyeni Haliyle Sizlerle!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(19-01-2012, 04:22 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Girişine pek alışamadım eskiden yükleniyor diyince direk siteye geçiyordu ama eski temadan daha güzel olmuş Smile
katılıyorum ben normalde anasayfada yeni başlıklara bakardım şimdi ilk doruma sonra anasayfaya tıklamam gerekiyor  Confused
Yeni tema müthiş olmuş su pokemonlarına aşığım <love> ve tema onlarla dolu en çok sevdiğim yanı en sevdiğim pokemon Squirtle'nin elindeki ice beam ile Dialga'yı yenmesi  :hehe:
(19-01-2012, 04:40 PM)volkan1919 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katılıyorum ben normalde anasayfada yeni başlıklara bakardım şimdi ilk doruma sonra anasayfaya tıklamam gerekiyor  Confused

Girişte Zekrom ve Reshiram'ın bulunduğu resme tıklayınca ana sayfa geliyordu sanırsam.
Şimdi tek tek cevap veriyim.

Giriş sayfasını görselleştirdik. Direkt yönlendirme hoş değildi. 15 sn sonra otomatik yönleniyor yine. Büyük logoya tıklayınca portala. Foruma tıklayınca foruma giriyorsunuz. 15 sn sonra da portala atıyor.

150 sn olayını kaldırdım çok şikayet oldu diye ama kaldırdığımıza pişman ediyorsunuz. Post kasma olayı arttı boş muhabbetlerde fazlasıyla oluyor. Kuralları okuyun aramız bozulmasın.

@XTRM flood modu için yapabileceğim birşey yok işleyişi o şekilde. Güncellemek için flood yaparak duyurmak zaten yasak bir olay.

@antiRED dediğin öneri çok güzel ama ne smf o kdr esnek bi yapıda ne de benim o kadar kodlama bilgim var. Ama ilerde yaparım inşallah okuduğum bölüm gereği kodlama bilgim gelişiyor yapmamam için bir sebep yok.
İlk attığın şekilde yapabilirim onun için düzenleme yapacağım.

Logo değişir sürekli su Pokemonları olacak diye bişey yok. Ayrıca farklı bir düşüncem var ilerde bir sürpriz yapabilirim :)

Ayrıca güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürler  :D Sizlerin hoşuna giden bişey yapmak ve güzel yorumlar almak bizi teşvik eder. Umarım daha iyileri ile karşınızda oluruz. Herkesin yorumlarını bekliyorum  ;)
(19-01-2012, 05:29 PM)SerSeri06 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en çok sevdiğim yanı en sevdiğim pokemon Squirtle'nin elindeki ice beam ile Dialga'yı yenmesi  :hehe:

Yanlış görmüşsün Squirtle değil Swanna bişey yapıyor Aurora Sphere gibi bişey. (Y)
(19-01-2012, 07:49 PM)m-t-n91™S link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:@XTRM flood modu için yapabileceğim birşey yok işleyişi o şekilde. Güncellemek için flood yaparak duyurmak zaten yasak bir olay.

Benim bahsettiğim olay mesela altyazı konularında.
Yeni bölüm ekledikten sonra X.bölüm eklenmiştir şeklinde yazıyorum, bir bakıyorum bir üstteki mesaja eklenmiş. Confused
Modlara flood izini var. Sen de yetki alınca sorun kalmaz  ;)
olmadı modlardan bir rica yeter, demokraside çare tükenmez :)
Mesaj beğenme modunu test için tekrar aktif ettik. Kesinti ve kasma durumlarını bize bildiriniz. Ona göre uygulamaya devam edeceğiz.
yeni temayı şahsen çok beğendim ellerinize sağlık :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9