Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 021 - Bye Bye Butterfree
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilice adı : Bye Bye Butterfree
Japonca adı : Bye Bye Butterfree
Türkçe Adı : Hoşçakal Butterfree


[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları Gastly'nin oyunundan sonra Saffron şehrine doğru yol alırken bir uçurumun önüne doğru gelirler. Çok yüksek olduğunu görünce biraz ürperirler.

Uçurumun yanındaki bayırdan geçecekleri sırada uzakta parıldayan bir şeyler görürler. Brock bunların kelebek olduklarını ve aşk sezonunu kutladıklarını söyler. Bu sezonda kelebekler eş bulup yumurtalarını denizin ötesinde bir yere bırakırlarmış.

Ash hemen Butterfree'sini çıkarır ve balonla havalanırlar. Butterfree'ye eş bulmasını söyler ama hiç bir Butterfree ona yüz vermez. Sonunda çabaları sonuç verir ve pembe bir Butterfree görüp yanına gider. Kur yapar ama pembe Butterfree de ona yüz vermez ve tokat atar. Butterfree bu tokattan sonra ormanın içine doğru uçar.

Ash merak edip onun yanına gider. Butterfree mutsuz bir şekilde ağacın dibine yaslanmıştır. Ash, Misty Butterfree'ye türlü türlü taktikler verir ama Brock araya girer, Butterfree'nin boynuna bir şey bağlar. Tekrar havalanırlar. Pembe Butterfree'yi biraz ararlar, sonunda bulurlar. Bu sefer Butterfree kur yapmak için türlü türlü saldırılar dener ama yine sonuç alamaz.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Butterfree

Bu arada bir şeyler olur. Roket Takımı helikopter ile bütün Butterfreeler'i yalakar. Ash'in Butterfree'si kaçar. Helikopter uzaklaşır. Butterfree'de helikopteri takip eder ve Brock da balonu ateşlendirerek onlara yetişmeye çalışır. Butterfree ve helikopter gözden kaybolur.

Ash, Misty, Brock balonla yavaş yavaş ilerlerken Butterfree tepelerin  arasından çıkar ve bizimkileri hemen Roket takımının olduğu yere doğru götürür. Kahramanlarımız görkemli bir giriş yaptıktan sonra Misty Starmie'yi çıkartır. Butterfree'de aralarından geçer ve diğer Butterfreeler'in bağlı olduğu ağa saldırmaya başlar. 2-3 kez bu saldırıyı tekrarlar. Sonrasında ise ağ yırtılır ve bütün Butterfreeler dışarı çıkar.
Roket takımı helikoptere tekrar biner ve Butterfree'lerin peşine düşerler.Bu sefer Butterfree sırtına Pikachu'yu da alarak helikopterin önüne doğru uçar ve Pikachu helikoptere doğru zıplayıp Şimsek Şoku saldırısı yapar. Helikopter patlar ve Pikachu tekrar Butterfree'nin sırtına binerek balonun yanına gelirler. Bu sefer Pembe Butterfree kur yapmaya başlar.

Gündoğumu yaklaşırken Pembe Butterfree ve Ash'in Butterfree'si ayrılmak için sürüye katılmaya hazırlanır. Ash, Misty ve Brock ile vedalaşan Butterfree, sürünün yanına doğru uçar.


Kahramanımız eski dostu ile vedalaşır ve arkadaşlarıyla beraber yeni maceralara doğru atılırlar.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James


[Resim: pokemonlar.png]
Ash : [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani012.gif]


Misty : [Resim: rsiconani121.gif]


Roket Takımı : [Resim: rsiconani052.gif]


Giovanni : [Resim: rsiconani053.gif]


Vahşi : [Resim: rsiconani012.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Butterfree, Pembe Butterfree ile eş olur ve Ash, onu serbest bırakır.




Alıntı:
By CasTiéL
Teşekkürler önemli değil sizin sayenizde okuyabiliyoruz..
eline sağlık...
Eline sağlık :)
Elerine sağlık..
En sevdiğim bölümlerden biridir 'Bye Bye Butterfree'. Eline sağlık :)
Bölümü yazarken bir tuhaf oldum gözlerim doldu   :D
(18-01-2012, 07:40 PM)zaakaan link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En sevdiğim bölümlerden biridir 'Bye Bye Butterfree'. Eline sağlık :)
Ben sevmiyorum bu bölümü butterfree gidiyor Cry

Bu arada eline sağlık