Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Gameboy Mobil Sistemi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon Gameboy Mobil Sistemi

Bu sistem Pokemon Crystal oyununda olan bir bağlantı şekliydi. Bu sistem sayesinde Gamboy'lar Ceptelefonları ile bir kablo ile bağlanıp değer oyuncular ile iletişime geçebilirdu. Ancak bu sistem hiç bir zaman Japonya'nın dışına çıkmadı, büyük ihtimal Ceptelefonlarının diğer ülkelerde fazla gelişmemiş ve popüler olmaması sebebinden.[Resim: Crystal-mobile_phone_unit.jpg]

[Resim: PCCenter.gif]Pokemon Crystal oyunu versiyonunda Goldenrod şehrinde ki Pokemon Merkezi diğerlerine bakarak daha büyüktü ve Pokemon iletişim merkezi olarak adlandırılmıştı, ve büyük bir cihazın görüntüsü oyun içerinsindeydi. Ayrıca cihazın başka bir eklentisi vardı, Pokemon Haber Makinesi olarak adlandırılmıştı, bu eklenti Japonya çapında ki oyuncuların bilgileri toplamaktaydı. Bu bilgileri okumak kendi bilgilerizin gönderilmesine sebep oluyordu. Ve böylece herkes başkalarının durumunu takip edebilmekteydi.

Bu sistem GS Topu eventini gerçekleştirmek içinde kullanılmıştı. Böylece LVL 30 bir Celebi yakalama fırsatınız oluyordu. Ancak bu sistem Japonya dışına çıkmamasından dolayı diğer ülkelerinde GameShark, GS Topunu elde etmek için kullanıldı.

Tüm bilgiler bulbagarden.net'ten alınmıştır ve tarafımdan Türkçe'ye çevirilmiştir.
Enteresan bir bilgi . Eline sağlık  (Y)
vay be şimdi olsa nası tutar varya