Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: GS Ball (GS Topu) Makale
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar makalede yazanlar tamamen doğrudur. Celebi sadece Japonya'da oyunun Japon sürümlerinde Event ile verildi. Diğer ülkelerde yapılmadı
Bu makale ''Gs Ball'' hakkında çok fazla soru sorulduğu için yazıldı.Top ile ilgili tüm somut bilgiler makalenin içinde.Konuyu saptırmayınız lütfen.
Şimdi bu GS topu gizemini hala koruyor mu ? İçinden herhangi bir pokemon çıkmadı mı ?
Çıkmadı ki sonsuza dek animede öyle kaldı
Yav bu japonları anlamıyorum.Tamam kabul ediyorum harika bir çizgi film ama öyle gariplikler var ki.GS Topu vsvs Mewtwo yıllardır çıkmıyor karşımıza,yeni yeni pokemonlar çıkartıyorlar.İyice saçmalıyorlar.Yani önceki sezonlarda hiç görmedğimiz pokemonlar yeni sezonda çıkıyor sanki daha önce yokmuş gibi.Biri bunun mantıklı açıklamasını yapabilir mi ?
(18-01-2012, 03:34 PM)timsah_arena link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyice saçmalıyorlar.Yani önceki sezonlarda hiç görmedğimiz pokemonlar yeni sezonda çıkıyor sanki daha önce yokmuş gibi.Biri bunun mantıklı açıklamasını yapabilir mi ?

Nasıl gerçek hayatta farklı bölgelerde farklı canlılar yaşıyor, Pokemon'da da öyle. Farklı bölgelerde farklı Pokemon'lar çıkmasının mantığı bu.
Orada bence de mantıksızlık var. Ash diğer Pokemonları hiç duymamış. Kanto Turnuvasına sadece Kanto Bölgesinden Pokemonlar var. Yani hiç mi başka yerden gelen olmaz. Ama diğer sezonlarda bu olmadı. Hatta Johto'da Hoenn'den gelen vardı o da 1 kişi. Konunun yeri burası değil  :QWE:
Animede hala gs topunun gizemi çözülmedi
senaristler unutmamıştır bu topu umarım :D
Konu için teşekkürler, bende merak ediyordum uzun süredir :) Büyük ihtimal Senarist unutmuştur bile bu topu :P
Şuan japonyada 15 ci sezon (yanılmıyorsam) bunca sezon geçti.Bence de bu saatten sonra bahsetmezler.Ama Birden bire bi bölümde (15. sezondan sonra) gösterirseler çok süper olur.ve yaparsalar böyle yaparlar:Bi şekilde ash prf.kurt un oldugu sehre gider yada bişey için gitmek zorundadır ve flashback video ile geçmişteki g.s topunu hatırlar.Bu sırada kurtun yanına varan ash kısa bi sohbetten sonra g.s topunu sorar ama prf. olumsuz yanıt verir.
ve o bölümde bi şekilde (artık nasıl olursa açarlar) ve içinden esrarengiz bi pokemon çıkar The End (Çünkü bu olsa olsa pokemonun son bölümünde olur xD (Ya da poketopu açılınca içinden bi kart sarkar ve kartın üstünde the end yazar) xD
Sayfalar: 1 2 3