Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 020 - The Ghost Of Maiden's Peak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Ghost Of Maiden's Peak
Japonca Adı : Ghostly Pokémon and the Summer Festival
Türkçe Adı : Kız Tepesi Hortlağı

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız gemi yolculuğundan sonra karayı görürler.

Ash ve Misty mutlu iken Brock sonbahar mevsimi yaklaştığından dolayı kumsallar da bikinili kızları göremeyecek olmasından dolayı üzüntülüdür.

Ash, Misty ve Brock gemiden indiğinde Brock'un gözüne limanda duran bir kız ilişir ve kız bir anda kaybolur. Aynı olay James'in de başına gelir.

James'ten bahsetmişken, bizim Roket Takımı'nın parası iyice bitmiştir ve festival alanına gidip yerde para ararlar. Bir umut belki birisi düşürmüştür diye düşünürler ve sonunda James bir beşlik bulur. Ardından yaşlı, küçük boylu bir kadın gelir ve bir şeyler söyler. Şansa bakın ki memur Jenny de hemen gelir ve buralarda yerde para bulan bir vatandaş parayı yetkilelere verir der. Hemen parayı alır ve onları karakola davet eder; ama Jessie'nin gerek yok demesiyle kaçması bir olur.

Kahramanlarımız bir tapınağın önünde beklerler. Yaşlı bir adam bir şeyler söyler, yanında da üstü kapatılmış bir tablo vardır. Hemen tabloyu açar ve tabloda James ve Brock'un limanda gördükleri kız vardır. İlk önce şaşırırlar ve sonra efsaneyi dinlerler.  'Bu kadın bundan 2 bin yıl önce ölmüş cesur ve yakışıklı bir adama aşıkmış. Adam bunu terketmiş ve savaşmak için uzak yerlere yelken açmış. Genç kadın ise seni seviyorum ve hep bekleyeceğim' der ve sözünü de tutar. Taş kesilene kadar bekler. Hemen Brock atlar ve heykelin nerde olduğunu sorar, öğrenince hemen yanına gider.

Taştan olan heykele aşkını ilan eder. Diğer tarafta da Jessie konuşurken James'in düştüğünü görür, onu tutmaya çalışırken beraber düşerler.

Gece olduğunda Brock hala orada oturup heykele bakıyordur. Ash ve Misty, Brock'a gelmesini söyler, fakat gelmez geceyi burada geçireceğini söyler. Ash ve Misty Pokémon Merkezi'nin yolunu tutarlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Gastly

Kahramanlarımız sabah olduğunda tepeye gelirler, fakat Brock yoktur. Jessie ile karşılaşırlar, tam savaşacakları sırada  Brock ve James evden dışarı doğru zıplarlar. Küçük boylu yaşlı kadın yine gelir. Bu iki adamın genç kızın hayaletini gördüğünü söyler. Evin içine girerler. James korktuğunu söyler, kadın da hemen atlayıp yapıştırıcı kağıtları gösterir. Anti hayalet yapıştırıcılarından iki tanesini James ve Brock'a yapıştırır. Daha fazlası için satın almaları gerektiğini söyler. Bizimkiler her yere yapıştırır.

Gece olmuştur. Hayalet gelir, James ve Brock havada uçarak uzaklaşır. Misty ve Ash Brock'u bacaklarından tutarlar, fakat James gider. Arkadan Jessie, roket ile hayalete saldırır. Hayalet kızar ve etraftan kurukafalar çıkartır. Ash hemen Pokédex'ini çıkartır ve kurukafalara tutar. Ancak sonuç çıkmaz. Hayalete doğru tuttuğunda sonunda bir Pokémon çıkar:

[b]Gastly:
Bir hayalet Pokémon'dur. Genellikle görünmezliğini kullanır. Özelliği hipnoz edebilmesidir.

Ash Pikachu, Charmander, Squirtle ve Bulbasaur'u çıkartır ama nafile, işe yaramaz. Gastly kahramanlarımızla oyun oynar. Sonra gün doğumu yaklaşınca kaybolur.

Festival bitimine yakın herkes üzerinde mum olan küçük kayıkları denize doğru sürer. Bu  gidenlerin döneceği anlamına gelirmiş. Gastly tekrar görünür ama 3 farklı halde. Önce kayıkların üzerinde kızın hayaleti olarak, sonra yaşlı kadına dönüşür, en sonunda da kendi haline döner. Heykeldeki kız ile konuşur, meğer kız gerçekmiş. Gastly kıza sevgilisini gördüğünde haber vereceğini söyler ve kızda ona teşekkür eder, seneye de gelmesini söyler[/b].

En sonunda Misty ve Ash dans ederek festivalin tadını çıkarırlar.

İşte yaz festivali de sona erdi. Havada artık sonbahar kokusu var. Bu zavallı Brock'un yaza kadar plajlara dönemeyeceği anlamına geliyor. Ama gene de önlerinde çok fazla macera vardır.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Hayalet kız
Memur Jenny
Hemşire Joy
Yaşlı Kadın


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Jessie : [Resim: rsiconani023.gif]


James: [Resim: rsiconani109.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani092.gif][Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani009.gif]


[Resim: olaylar.png]


- Gastly'nin bir efsaneyi tekrar yaşatması
- Brock ve James'in Hayalet Aşkları




Alıntı:
By CasTiéL
Efsane bölümlerden biriydi, eline sağlık.
(15-01-2012, 04:50 PM)bondbrutus link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Efsane bölümlerden biriydi, eline sağlık.
(15-01-2012, 03:08 PM)berat9999 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzel olmuş éline sağlık

Teşekkürler Arkadaşlar :D
(15-01-2012, 04:50 PM)bondbrutus link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Efsane bölümlerden biriydi, eline sağlık.

Hakkaten öyle hayaletlere olan sevgim ve hayranlığım daha bu bölümde başladı..