Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon World Online Genel Sorular - Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar PWO oyunu hakkında çok fazla konu açılmaya başladı ve açılan konuların çoğununda cevabı zaten sitede mevcut. Bu yüzden oyun hakkındaki sorularımızı bu konu altında soruyoruz ve bilgisi olan kişilerde cevabı burdan veriyolar  ;)
(15-01-2012, 03:03 PM)berat9999 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pwo 13:00'da açılıyor mu açılıyorsa yeniden yeni sürümü indirmek gereklimi ben siteden son sürümü indirdim.
Not bu mesaj: 12:58 de atıldı...
Üye olduğumuz o sitede 13de açılıyor diye yazıyor. yeni sürümü sadece güncellemede veriyolar. onda da zaten oyuna girmek istediğinde uyarı veriyo. Şuan 1.8 Bravo sürümündeler.
kayıt olabilirsiniz site açıldıı  ;]

not:site çok kasıyor bi açılıyo bi kapanıyo :-[
Oyun büyük ihtimal Türkiye saati ile 14.00'da açılacak
yine beklicez desene bro  ;D
oyun 14:00'da açılacak bizim ülkemizin saatine göre :)
Üyelik almaya çalıştım registere tıkladım twitter açıldı nereden üyelik alınıyor?
14:00 de açılıyo oyun tamam anladımda geri kapanıcakmı ? hergün böyle beklicekmiyiz :S 14 de açılınca geri kaçta kapanır .s ?  :-X
Ben daha önce hiç oynamadım bunu. Videolarına baktım, Fire Red'e benzettim. Abra, Cerulean Cave'in sağında ki otlukta bulunuyordu, PWO'da da aynı mı?
(15-01-2012, 03:36 PM)zaakaan link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben daha önce hiç oynamadım bunu. Videolarına baktım, Fire Red'e benzettim. Abra, Cerulean Cave'in sağında ki otlukta bulunuyordu, PWO'da da aynı mı?
Sanırım aynıydı . Abra 3. rozeti aldıgımız yerdeki çimenliklerdede çıkıyor. Çok işe yarayan bir pokemon Pwo 'da Alakazam önemli maçlarda çok işe yarıyor