Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 017 - Island of the Giant Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Island of the Giant Pokémon
Japonca Adı : Island of Enormous Pokémon!?!
Türkçe Adı    : Devler Adası

[Resim: genizet.png]

Geçen bölümümüzde Magikarp bir Gyarados’a dönüşmüştü. Kahramanlarımız ejder hortumunun ölümcül gücü tarafından yutulmuşlardı. Kahramanlarımızın başı yine beladaydı. Yuvarlana yuvarlana gökyüzüne doğru yükseliyorlardı. Acaba nerede duracaklardı?

Uyandıklarında kendilerini bir kumsala düşmüş halde bulan Ash ve arkadaşları oldukça şaşkın bir şekilde etraflarına bakınırlar. Ash, Pikachu ve 3 Pokétopunun olmadığını fark eder. Diğer tarafta Roket Takımınında başına aynı şeyler gelmiştir. Onları ise bir Krabby uyandırmıştır.
Pikachu da şaşkınlıkla gezerken 3 tane PokéTopu bulur ve onlara dokunur. İçlerinden Squirlte, Charmander, Bulbasaur çıkar.

3 Pokémon'da halsizdir. Ama o da ney, Pikachu ve Charmander bir Slowpoke görürler. Yanına gittiklerinde Slowpoke, Pikachu ve Charmander'a hiç cevap vermez. Sadece kuyruğunu suya sokar.

Akşam karanlık olduğundan Charmander kuyruğundaki aleviyle yolu aydınlatmak için en önden gider. Yorulurlar ve bir yerde dinlemeye karar verirler. Bu sırada Meowth da ağaçların arasından Pikachu'yu görür ve intikam almak için önlerine çıkar. Charmander, Pikachu, Bulbasaur ve Squirlte'a teslim olmalarını söyler. Klasik Roket Takımı konuşmasını yaptıktan sonra Ekans ve Koffing'e saldırmalarını söyler Ekans ve Koffing eğitmenleri olmadan saldırmayacaklarını söyler. Öyle de olur, saldırmazlar. Ekans ve Koffing, Pikachu ve diğerlerine katılıp yemek yemeye başlarlar. Meowth’ da ağaca bağlarlar. Meowth da yemek ister fakat Squirtle özür dilerse yemek vereceğini söyler. Bir anda yer sarsılır. Bütün Pokémonlar havaya baktıklarında koskocaman bir Rhydon görürler. Korkup kaçmaya başlarlar.

Ash, Misty ve Brock'unda başına aynı şeyler gelir. Fakat bu Pokémon Rhydon değil, Zapdos'tur, Roket Takımı'da bu olaydan payını alır. Onları da Moltres kovalar.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Slowbro

Sabah olduğunda herkes birbirini aramaya koyulur. Jessie telefon kulubesinin bağlantılı olduğu kabloyu takip ederek insanları bulmaya çalışır. Biraz ilerledikten sonra Pikachu görürler ve hemen çıkıp yakalamak için harekete geçerler. Ama bu Pikachu'nun diğer Pokémonlar gibi bayağı büyük olduğunu anlayıp kaçarlar.

Ash, Misty ve Brock da dev bir Charizard görürler. Charizard onlara saldırır. Kahramanlarımız da saldırıdan kaçmak için kayanın arkasında saklanırlar. Pokémonlar’ında başlarına aynı şey gelir. İlk önce bir Blastosie, sonrasında da Venusaur görürler.

Roket Takımı’nın peşine de dev bir Kabutops takılır. Ondan kaçmak için hemen boş bir vagonun içine atlarlar. Telefonun kablosu Kabutops'a takılır ve vagonun peşinden sürüklenmeye başlar. Roket Takımı durmak ister fakat el freninin kolu kırılır. Biraz ilerledikten sonra Ash ve arkadaşları da vagonun içine düşerler. Tabi peşlerindeki dev Pikachu da kabloyla beraber sürüklenmeye başlar. İki grupta birbirlerine bakarken Pokémonlar’ı görürler ama vagonu durduramazlar. Pokémonlar biraz gayretle vagonun içine atlarlar.  Bu arada ise kabloya görülen dev Pokémonlar’ın hepsi takılmıştır. Bu kadar ağırlığı çekemeyen kablo kopar ve bütün grup havaya uçar. Havada Zapdos'u görürler ve ona çarparlar. Zapdos parçalara ayrılır ve içinden tel, vida vs. çıkar. Sonra anlarlar ki bunların hepsi mekanik Pokémon'lardır. Zapdos, dev Pokémon'ların üstüne düşer ve hepsi parçalanır. Bütün grup suya düşer. Tam yanlarından bir gezi teknesi geçer. Teknedeki rehber bu adanın adının Pokémon Diyarı olduğunu ve buradaki Pokémonlar’ın mekanik olduğunu söyler.

Bu arada Giovanni’ye bir telefon gelir. Ona Pokémon Diyarı’nın yerle bir olduğunu haber verirler. Giovanni, oraya çok para yatırdığı için buna çok sinirlenir. Bunu kimin yaptığını merak eder.


Nihayet kahramanlarımızın bu macerası sona erer. Güzel Porta Vista şehrine ulaşırlar.

[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Giovanni

[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Misty: [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani121.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani023.gif]


James: [Resim: rsiconani130.gif] [Resim: rsiconani109.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Giovanni: [Resim: rsiconani053.gif]


Vahşi : [Resim: rsiconani146.gif] [Resim: rsiconani145.gif] [Resim: rsiconani130.gif] [Resim: rsiconani112.gif] [Resim: rsiconani098.gif] [Resim: rsiconani079.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani009.gif] [Resim: rsiconani080.gif] [Resim: rsiconani141.gif] [Resim: rsiconani130.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash ve diğerleri dev Pokémonlar'ın olduğu adaya düşerler.




Alıntı:
By CasTiéL
çok iyi  :p

beni yanıltmayıp güzel bir özet hazırladığın için teşekkür ederim :) daha nice bölümlere :D
(12-01-2012, 06:24 PM)maNga link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok iyi  :p

beni yanıltmayıp güzel bir özet hazırladığın için teşekkür ederim :) daha nice bölümlere :D

Güzel yorumun için teşekkür ediyorum . Nice Nice Bölümlere  :hehe:
Ellerinize sağlık sizin sayenizde bölümleri kitap haline getirebiliriz.