Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon - Nobunaga's Ambition hakkında yeni bilgi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Amazon sitesi oyunun kutu resmini yayınladı. Bu oyun geçen ay açıklanmıştı, özellikleri ise RPG strateji tarzına benzeyen oyun olması bekleniyor. Oyunun kutusu oyunda Wi-Fi oldu kesinlik kazanıyor. CoroCoro dergisi kısa bir süre sonra daha çok bilgi vermesini bekliyoruz. Diğer gelen bazı bilgiler ise oyunun 17 Mart 2012 çıkması bekleniyor ama kesin bir bilgi değil.

Oyunun senaryosu hakkında olan bilgi ise 17 kaleyi ele geçirmek için Pokemon'ları kontrol ediyorsunuz.


Önceki Haberlerimiz

19 Aralık - Pokémon Yeni Arayışlar İçerisinde


29 Aralık - 5 Nesili Kaplayan Pokedex



Kaynak: Serebii.com
[Resim: box.jpg]



1.12.2012

CoroCoro dergisinden yeni gürüntüler gelmeye devam ediyor. Bu görüntülerden edinilen ilk bilgi ise Karşılaşmaların 6 vs 6 olacağı, ve her eğitmenin 1 Pokemon kullanabileceği ama birden fazla eğitmen var. Krallık boyunca toplam 17 kaledeki lideri yenince o kale sizin oluyor. Karşılaşma dışında ki Pokemon'larla arkadaş olmak için bağlantı kuruyorsunuz ve liderler ise size özel yetenekleri, gücünüzü arttırır, farklı saldırılar veya hayat puanı (HP) ile size yardımı dokunur.
Ayrıca Wi-Fi üzerinden arkadaşlarınızla karşılaşmalar yapabilirsiniz.
Oyunun satış tarihi 17 Mart 2012 olacağı kesinleşti, satış fiyatı 5.800 Yen. Ayrıca yeni Liderler ve Pokemon'ları açıklandı:
Hideyoshi'de Monferno (Ama fragmanda ise Infernape olduğu görünüyor)
Motonari'de Servine
Motochika'de Dewott

Görüntüler

Spoiler:
[Resim: coro1.jpg]
[Resim: coro2.jpg]

Kaynak: Serebii.com


1.13.2012
Resmi Pokemon sitesi CoroCoro dergisinde yayınlanan bilgileri doğruladı. Ama fazladan bir bilgi olmamasına rağmen resimler ile bir çok şey açıklığa kavuşmuş oldu. Örneğin Ponigiri lideri size Pokemon'unuzu güçlendirmenizde, ve başka savaşçılar bulmanızda yardımcı oluyor. Ayrıca uçan tipi Pokemon'lar engeller üzerinden daha fazla atlayabilir. Komşularınız daha önce ele geçirdiğiniz kalelere saldırabilir, sizde onların kalelerine saldırabilirsiniz.

Resimlere burdan bakabilirsiniz

Kaynak: Serebii.com

mart ayında çıkarsa bu oyunuda hacklemek temmuz a nasip olur :)
hacklenmeyi beklemeyin alın orjinal oynayın pokemon kazansın ve devam etsin
(13-01-2012, 09:50 AM)ErenMeseli link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hacklenmeyi beklemeyin alın orjinal oynayın pokemon kazansın ve devam etsin
kesinlikle böyle bilgisayrdan oynayanlar falan pokemon a destek olmuyolar aksine köstek ve korsan olayına giriyo bu
Dediğiniz doğru ama ülkemizde herkes bir oyuna 100 tl veremez. 
Yeni bilgiler eklendi.
kardeşim bilgisayardan oynayanlara nie laf atıosun nintendoya para verrip bide sonra bu oyunumu alcaz :)
tabikide öyle yapıcan insanlar bu oyun üstünden ekmek yiyorlar sen kendi ekmeğinin elinden alınmasına razı olabilirmisin
nintendo şu korsandan batsa da bi bilgisayar oyunu firmasi alsa şu oyunu :D hem ds ye hemde oyunlara ayrı parayı verebilecek kadar parayı nerden buluyo bu millet :D (ben aynısını anca televizyon aterisine yapabiliyordum)
ben sırf pokemon oynamak için ds aldım ve gayatte memnunum insanlar ds oyunlarına bok atmayı çok seviyorlar almıyorlar neymiş grafik kötüymüş ebe adam grafiğe bakıyorsan zaten pokemonu oynama psp ye parayı ver ds gelince orda laf et korsan oyna yok öyle bi dünya sizinde bir gün ekmeğiniz emeğiniz elinizden alındığında korsan işinin ne kadar kötü olduğunu anlayacaksınız tabi bunun için bişeyler üretmek lazım ama ülkemizin hali ortada anca yiyip için s.çalım bari üretene destek olalım ..
Sayfalar: 1 2