Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon B&W Oyunları için Wi-Fi Arceus hediyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hazırlıklara şimdiden başlayın çünkü B&W için 1 Şubat 2012 ile 29 Şubat 2012 tarihleri arasında Wi-Fi üzerinden Arceus dağıtılacak. Peki neden hazırlık gerekli diye soracaksınız şimdi, Wi-Fi üzerinden aldıktan sonra hemen takımınıza girmiyor, gidip Entree Ormanında Lv. 100 iken yakalamanız gerekiyor. Saldırılarda tam bir sorun olucak gibi, Recover, Hyper Beam, Perish Song ve Judgment saldırılarını biliyor. Bildiğiniz gibi Perish Song saldırısını duyan tüm Pokemon'lar 2 tur sonunda bayılıyor, böylece Arceus'u yakalama fırsatınız elinizden kaçıyor (tabii oyunu kayıt etmeyip tekrar deneyebilirsiniz). Ama bunun dışında daha kısa bir yol var, MasterBall.


Kaynak: serebii.com
[Resim: 493.png]
Eray çok sagolsın ya  hazırlık gerektiriyo gercekten lv ve saldırılar büyük bela olucak gibi :D
Benim aklıma gelen tek çözüm Taunt saldırısını kullanabilen bir pokemon bulundurmak.
:) Harika bir haber gerçekten . Keşke elimde oynayabilcek bir Nintendom olsaydı  Cry
sleep powder ve felç,uyutma vs. vs. gibi saldırılar işe yararmı ?
Birde Bütün plakalara sahip olacakmı ?
bütün plakalar deniz altında var ayrıca master ballum hazır belli bi trade yapınca limanın olduğu pokemon centerdaki siyahlı adam master ball veriyor
Konuda açıkladım, Perish Song saldırısı kullanılır kulanmaz, bu saldırıya maruz kalan her 2 Pokemon'da bayılır (ölür kelimesini kullanmak istemiyorum çünkü Faint kelimesinin tam anlamı bayılmaktır) siz kendi Pokemon'unuzu değiştirip bayılmasını önleyebilirsiniz ama Arceus'un değişmesi gibi bir durum yok kullanır kullanmaz 2 tur sonra bayılıp yakalama fırsatı kaçar ve baştan başlamak zorundasınız.
Uyutsanız bile uyanınca Perish Song saldırısını kullanma ihtimali var.
Felç etseniz, arada saldırılar kullanma ihtimali var.
Benim aklıma gelen gine Taunt ve uyutma veya felç ile Perish Song saldırısını kullanma ihtimalini azaltmaya çalışmak en mantıklısı gibi.
(09-01-2012, 10:23 PM)ErenMeseli link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bütün plakalar deniz altında var ayrıca master ballum hazır belli bi trade yapınca limanın olduğu pokemon centerdaki siyahlı adam master ball veriyor
oyunu oynamadığım için o ayrıntıları bilmiyorum Cry
bir dakika bu normal nintendo içinmi yoksa bilgisayar için de oluyormu :D
ya ben şimdi 2 hafta sonra alıcam ds ve black oyununu onunla savaşıcak kadar iyi olamam istediğim zaman savaşma şansım var mı ?
Sayfalar: 1 2