Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 016 - Pokémon Shipwreck
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2

[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı :Pokémon Shipwreck
Japonca Adı :Pokémon Adrift
Türkçe Adı    :Gemi Batığında


[Resim: genizet.png]

Şu işe bakın Pokémon korsanlığı Ash ve arkadaşları tarafından önlenirken St. Anne başka bir felaketle karşı karşıya kaldı. Gemi, kahramanlarımız içindeyken sulara gömüldü. Roket Takımı da onlarla aynı kaderi paylaşıyordu. Bir zamanların gururlu St. Anne’i her geçen saniye denizin derinliklerine doğru biraz daha gömülüyordu. Acaba bu kahramanlarımızın sonu mu olacaktı?

Memur Jenny ve ekibi gemideki 5 kişinin eksik olduğunu anlar ve onların öldüğünü düşünerek onlar için denize çiçek atarlar. Ancak geminin içindeki kahramanlarımız ölmemişlerdir. Gemi, şans eseri sivri bir kayanın üzerinde ters bir biçimde durmuştur. Kahramanlarımız bir tarafta, Roket Takımı da başka bir taraftadır. İki grubunda birbirlerinden haberleri yoktur.

Kahramanlarımız gemiden çıkmak için aşağı doğru dalmaları gerektiğini fark ederler. Ama işin kötü tarafı, geminin aşağısı tamamen suyla doludur. Bunun için Misty, Goldeen’i gönderir ve aşağıda çıkış yolu bulursa ondan bir şey getirmesini ister. Goldeen aşağıda çok değişik bir manzarayla karşılaşır: Boğulmak üzere olan Roket Takımı. Goldeen onları alarak kahramanlarımızın yanına getirir. Böylece iki grupta birbirleriyle karşılaşmış olur. Hemen savaşa hazırlanırlar. Ash Squirtle, Charmander, Bulbasaur; Brock Geodude; James Koffing ve Jessie de Ekans gönderir. Ancak bu kadar Pokémon’un ağırlığından dolayı gemini dengesi bozulur ve sivri kayanın üzerinde bir oraya bir buraya sallanmaya başlar. En sonunda Pokémonlar’ı, PokéToplar’ına geri çağırarak geminin dengesini tekrar sağlarlar.

Kahramanlarımız gemiden aşağı inemedikleri için başka bir plan kurmaya karar verirler. Yeni plan, geminin üstüne tırmanarak plakalarda bir delik açıp gemiden çıkmaktır. Ancak merdivenler ters olduğu için yukarı çıkamazlar. Bunun için de Brock Onix’i çıkarıp ondan merdiven olmasını ister. Böylece kahramanlarımız rahatlıkla yukarı çıkarlar. Ama bu seferde başka bir sorunla karşılaşırlar. Bir odada karşıya geçmek için olan merdiven yıkılmıştır ve aşağıda da alevler vardır. Buna çözüm olarak da Ash, Bulbasaur’ın Sarmaşık Kırbacı’nı kullanır. Herkes tek tek kırbacın üzerinde yürüyerek karşıya geçer.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Magikarp

Kahramanlarımız sonunda geminin en üstüne varırlar. Ash, Charmander’a aleviyle geminin plakasını yaktırır. Böylece tavan delinir ve içeri su dolmaya başlar. Ash ve Pikachu, Squirtle’a; Brock, Starmie’ye; Misty de Staryu’ya kendini bağlayarak delikten suyun içine dalar. Roket Takımı hala gemidedir. Çünkü onların bir su Pokémon’u yoktur. Ancak James’in aklına son anda satıcıdan aldığı Magikarp gelir. Böylece onlarda kendilerini Magikarp’a bağlarlar. Ama Magikarp yüzemediği için, bu hiçbir işe yaramaz. Gemi, artık tamamen suyla dolduğu için durduğu kayadan aşağı düşer ve suyun derinliklerine gömülür.

Ash, Misty ve Brock çoktan suyun üzerine çıkıp bir tahtanın üzerine çıkmışlardır. Ancak her taraf deniz olduğu için ne tarafa gideceklerini bilemezler. Ash, Pidgeotto’sunu göndererek bu işe bir çözüm bulur. Ondan karayı bulmasını ve oradan bir şey getirmesini ister. Pidgeotto geri döndüğünde getirdiği şey yine Roket Takımı’dır. Hep birlikte geceyi bu tahta parçasının üzerinde geçirirler. Sabah olduğunda James, Magikarp’ın bir işe yaramamasına sinir olur ve bu yüzden onu tekmeleyerek suya atar. Ama Magikarp bir anda parlar ve sinirli bir Gyarados’a dönüşür.

Gyarados: Bu Pokémon çok sinirlidir. Son derece dikkatli yaklaşılmalıdır. Dişleri kayaları kırabilir. Pulları çelikten bile serttir.

James ona ben senin ustanım der ama Gyarados’un onu dinlemeye niyeti yoktur. Bu yüzden Misty Goldeen, Staryu ve Starmie’yi çıkarır. Herkes onun savaşacağını düşünür ama onun planı kaçmaktır. Son hız Gyarados’tan kaçmaya başlarlar. Ama Gyarados onların peşini bırakmaz. Hatta arkadaşlarını çağırır ve hep birlikte dönmeye başlarlar. Onların dönmesiyle büyük bir hortum oluşur. Bu hortum herkesi içine alır.

Kahramanlarımız suyun dibine inen gemiden kaçmayı başardı, ama ejder hortumundan kaçamadılar. Her şey böyle çılgın bir biçimde dönerken Ash ve arkadaşları bir daha kuru bir toprak parçasına adım atmayı başarabilecekler mi?


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani017.gif]


Brock: [Resim: rsiconani074.gif][Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani121.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani023.gif]


James: [Resim: rsiconani109.gif][Resim: rsiconani129.gif][Resim: rsiconani130.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani130.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları, St. Anne'den kurtulmayı başarırlar ama bir Gyarados tarafından uzaklara atılırlar.
- Jamesi'in Magikarp'ı Gyarados'a dönüşür ve onları bir adaya atar.





[Resim: bymanga.png]
eline sağlık herzaman ki gibi çok güzel olmuş...
sağol hüseyin, sende olmasan :D
(10-01-2012, 12:09 AM)maNga link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol hüseyin, sende olmasan :D

bu aralar hızlandın bakıyorum... :D
(10-01-2012, 12:12 AM)HarLequin link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu aralar hızlandın bakıyorum... :D
final haftası olunca ee bir de çalışacak bir şey bulamayınca bende özete verdim kendimi :D
(10-01-2012, 12:17 AM)maNga link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:final haftası olunca ee bir de çalışacak bir şey bulamayınca bende özete verdim kendimi :D

uff biz çalışıyoz da ne oluyo :D
Eline sağlık :)
Birden bölümü izleme isteği doğdu içimde, eline sağlık :)
(10-01-2012, 12:46 AM)HarLequin link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uff biz çalışıyoz da ne oluyo :D

çalışma o zaman  :P ama kalırsan sorumlu ben değilim :D

(10-01-2012, 12:52 AM)XTRM link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eline sağlık :)
(10-01-2012, 01:03 AM)zaakaan link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birden bölümü izleme isteği doğdu içimde, eline sağlık :)

teşekkürler arkadaşlar :)
@zaakaan, ilk sezona doyum olmuyor zaten izle gitsin  ;D
(10-01-2012, 02:53 AM)maNga link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalışma o zaman  :P ama kalırsan sorumlu ben değilim :D

kanıma girme zaten çalışasım yok vallaha bırakırım... :P
Sayfalar: 1 2