Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Trio Master
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ho-oh insanlardan uzaklaştı kuledeki pokemonların öldüğünü  y görünce insanlardan uzaklaştı  artık onu pokemonlara değer veren kişilere göstercek kendini.
(10-01-2012, 01:05 PM)redstak link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ho-oh insanlardan uzaklaştı kuledeki pokemonların öldüğünü  y görünce insanlardan uzaklaştı  artık onu pokemonlara değer veren kişilere göstercek kendini.

Tamam işte oda Ash. Pokemonuma değer vercem diye yenilip duruyo. Özelliklede Pikachu'ya değer veriyor o istemiyor diye geliştirmiyor. :p
Dostum gözümden kaçmış.Bunu tablo olarak koymuşsun iyi güzel olmuş fakat burası makale bölümü.Bu tabloyu spoiler e alıp Trio ve oluşturucularını yazı ile yazarsan güzel bir şekilde iyi bir makale olur.Landorus hakkında benim mitler makalemden bilgi alabilirsin ;)
(17-01-2012, 02:13 PM)@Souler link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dostum gözümden kaçmış.Bunu tablo olarak koymuşsun iyi güzel olmuş fakat burası makale bölümü.Bu tabloyu spoiler e alıp Trio ve oluşturucularını yazı ile yazarsan güzel bir şekilde iyi bir makale olur.Landorus hakkında benim mitler makalemden bilgi alabilirsin ;)

Şimdi nasıl olmuş :D 2 tanesini senden aldım.
Teşekkürler :D
Sayfalar: 1 2