Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon ile Diğer Kıytırık Çizgi Filmler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokémon her zaman benim için bir teselli olmuştu onun ismini unuttuğumda bile onu yine bulmuştum.Oysa ki diğer insanlar,özellikle yaşça büyük olup bide kendini duygusal olarak büyük sanan Psuyduck benzeri insanlar her zaman pokémon'u bebekçe bir şey olarak görmüştür.Ve bu noktada en büyük silahım kıytırık çizgi filmler ve diğer animeler olmuştur.Pokemon'u bebekçe görenler Tweety,Smurfs,Casperla büyümüş, ve sırf aşağılanmamak  ve dışlanmamak için "Bleach izliyorum" demektedir.İşte bu nokta da Tweety'nın gagası sizin ***ınıza girsin demek elde değil ama yine de benim daha akıllıca silahım Diğer çizgi filmlerde olmayıp pokémonda olan ve o çok bilmiş tüketiciler birliği üyelerinin izlemediği için bilmediği Anime Biyolojisidir.Mesela Narutodaki gibi herhangi bir dünyada olan bir olaylar bütünü size mantıklı gelebilir çünkü başka bir dünyada geçtiği belli dir.Oysa ki Warner Bros'un çizgi filmlerinden birinde dünyada geçtiği belli olan ama çok saçma şeyler var olabilir ama bunlar sözkonusu kişiler için "komedi"dir oysa ki pokémonda bu böyle değildir ve saldırılar ve ya besinler gibi o dünya'ya has şeyler dışında her şey mantıklı ve bilimsel verilere dayanmaktadır.Ve bu yüzden daha nazik olup aegis arkadaşımın  "Geçmişten Bu Güne Pokémon" da da yazdığı türden kişilere karşı bence Tweety'nin gagalarına değinmeyip belirttiğim yelpazeden uygun bir laf seçip onu söz gelimi kişilere karşı onun ağzının payını verecek şekilde kullanmak her zaman sizin için daha birincil nitelikte olsun. Prettiness
İyi güzel pokemonu bebekçe görenlere karşı bi makele yazmak istemişsin ama aynı şeyi sen onlara yapmışsın gitmiş şirinlere, tom ve jerye,twety'e(yazılışlarını boşver sen anlasın) kıytırık demişsin e ne farkın kaldı şimdi pokemona kıytırık bebekçe diyen adamdan. Ayrıca neymiş WB çizgi filmlerinin birisi bu dünyada geçiyomuş  saçmaymış bilimsel açıklaması yokmuş, elbette öyle olucak ya onlar çocuklar için yapılmış çizgi filmler ne bekliyodun " tom bütün gün karın altında kaldı ama donmadı çünkü kedilerin dersinin altında yağ tabakası bulunmaktadır" demesini mi 5-6 yaşındaki velet ne anlıycak ondan.

Bende senin o kıytırık dediğin banan göre mükemmel olan çizgi filmlerle büyüdüm ve savunmak istedim bu arada bende pokemonu izliyorum hatta şu an 4. sezondayım.

Bana göre neden mükemmeller biliyomusun çünkü o zaman bilgisayar denen aletten kimsede yoktu doğru düzgün kimse kullanmayı bilmiyodu nerdeyse sadace internet kafelerde vardı tek eylence dışarıda top oynamaktı ve bir takım oyuncaklardı ama şansızlık o ki benim mahhlemde benim yaşımda kimse yoktu doğal olarak ilkokula başlayana kadar hiç arkaşım olmadı bu çizgi filmler hariç düşünsene bi oynuycak doğru düzgün oyuncak yok bilgisayar telefonu filan geç saten e arkadaşın yok okuma yazma bilmiyosun; işte bu yüzden o çizgi filmlere asla kıytırık deme.
Olaya saçma,abartı gözüyle bakarsanız zaten zevk alamazsınız film izlemekten. O yüzden bırakın herkes keyif aldığı şeyi izlesin diğerlerini kötülemeye gerek yok. Hepsinin yeri ayrıdır hepimizin hayatında  ;)
Peki bu konuyu Bilgi/Makale/Çeviri bölümüne niçin açtın? Ne bilgi, ne makale, ne çeviri, sadece senin görüşlerini belirten bir yazı. Pokemon Genel'e taşıyorum.
Ama pokemon diğer çizgi filmlerden anlaşılması daha zor bir yapıya sahip. O kıytırık diyenler pokemon hakkında çoğu şeyi öğrensinler (Saldırılar, tür avantajları vs. vs.) neyse diycem. Bir de pokemon sadece çizgi filmden ibaret değil. Pokemonum gayet güzel strateji ve hikaye kurma oyunları var :D
Başlıktan kaybediyorsun bir kere. Pokemon çizgi film değil animedir ;)
(16-01-2012, 07:03 PM)antiRED link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Başlıktan kaybediyorsun bir kere. Pokemon çizgi film değil animedir ;)
o hatayı çoğu kişi yapıo pek önemli değil  :pika:
birde herkesin düşüncesi farklıdır sen izlediğinden farklı şey çıkartırsın o farklı , demek istediğim onlar öyle düşünüo öyle söylüyo. Smile