Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PTDex Grafikleri Nasıl Yapılır?[Videolu Anlatım]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkes merak ediyordu ve ayrıca ekibe girmek isteyenlerde grafik yüzünden tırsıyordu aslında çok basit. Sizin için videolu anlatım hazırladım.

Programı İndirme Linki: Tıkla!

[youtube] [/youtube]
Çok açıklayıcı, güzel bir anlatım olmuş.
Eline sağlık..
Video çok güzel olmuş eline sağlık.  :p
video tamam izledim falan ama 2.5- 3 saattir ugrasıyorum bi oyunda bulundugu yerleri yapamadım  Burn nasıl yapıcam ? ya yazı kayıyo ya başka yeri siliyorum vs. vs.
(19-05-2012, 12:22 AM)DarkAnqeL389 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]video tamam izledim falan ama 2.5- 3 saattir ugrasıyorum bi oyunda bulundugu yerleri yapamadım  Burn nasıl yapıcam ? ya yazı kayıyo ya başka yeri siliyorum vs. vs.
En basit olarak bu programla anlattım. Hızlı olduğundan zaten bende videoda çok iyi yapmadım. Ben zaten kendim grafiklerde bu programı kullanmıyorum. Adobe Photoshop kullanıyorum ama o program acayip zor ve karışık. 7-8 seneden berri kullanıyorum o programı. En basit olarak bu programı tercih ettim anlatmak için. İlk başlarda tabii zorlanırsın ne de olsa yeni birşey ama zamanla alışıcağını düşünüyorum ;)
Tamam peki o oyundaki bulundugu yerleri yazarken mesela Takas ile yazıcam fakat yazı boyutunu büyütmeden onu taşıyamıyorum , büyütünce de hepsi aynı boyda olmuyor bunun bi yolu var mı istersen ö.m da atarak cevap verebilirsin.  (Y)
video açıuklayıcı olmuş zaten çokta zor bir olay değil
(31-12-2012, 08:21 PM)black_charizard Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]video açıuklayıcı olmuş zaten çokta zor bir olay değil
Zaten burası uzun sürmüyor uzun süren ve uğraş gerektiren yeri tabloyu oluşturmak.En azından benim için öyleydi.