Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Nintendo 3DS'e Pokémon Grey Yolda Gibi Görünüyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon Grey adlı bir oyunun Nintendo 3DS için geliştirildiği ile ilgili söylentiler bir süre önce ortaya çıkmıştı. Aslında Nintendo'nun kendi konsoluna bir Pokemon oyunu çıkarmaması gerçekten çok büyük sürpriz olur. Yeni Pokemon oyunu sadece zaman meselesi. Kim bilir belki de 2012'de yeni Pokemon oyunuyla karşılaşabiliriz. Bunun için yeni ipuçları gelmeye devam ediyor.

    İlk ipucumuz The Pokemon Company'nin yeni yıl kartında "Gelecek yılda 2011'den bile daha inanılmaz oyunlar" çıkaracakları yönünde bir mesaj yayınlamaları oldu. Bundan 2012'de yeni Pokemon oyununun çıkacağı sonucuna ulaşabiliriz.

      CoroCoro adlı Japon dergisinde yer alan bilgiler ise daha fazla heyecan verici. Bu dergide yer alan "Kyurem'de ne tür bir gizem saklı?" ve "Kyurem'in bilinmeyen gücü ortaya çıkacak" ifadeleri dikkatimizi çekiyor.

      Bulbapedia'ya göre Kyurem üçüncü efsanevi Pokemon'muş. Kyurem'in renginin gri olduğunu da belirtelim. Diğer iki efsanevi Pokemon siyah ve beyaz'dı. Bu nedenle Pokemon Grey söylentisi de gerçekmiş gibi görünüyor.

Kaynak : BölümSonuCanavarı
Diamond ve Pearlden sonra Platinium ya da Ruby ve Saphyr'den sonra Emerald çıkması gib Smile
Sabırsızlıkla bekliyorum
kesin çıkıcakta bari biraz daha değişik olsa BW den
3 Ds için diyor.Onun için bir emu bulamadık.Bulacağımızı da düşünmüyorum.Bence pek fazla ümitlenmeyin 3 ds sahibi değilseniz.
Bencede çıkacak :D Kyurem Reshidiam Zekrom bulbapedia da Tao Trio olarak geçiyor

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Tao_trio