Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 015 - Battle Aboard the St. Anne
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Battle Aboard the St. Anne
Japonca Adı : Battle On The St. Anne
Türkçe Adı  : St. Anne’de Savaş


[Resim: genizet.png]

Pokémon seyahati devam ederken Ash, Pokémon ustası olmaya bir adım daha yaklaşmıştı. Geçen sefer Ash, Vermilion Şehri spor liderini yenerek Şimşek Rozeti kazanmıştı. Ash’in gemisi mi gelmişti, yoksa kahramanlarımız belaya doğru yola mı çıkacaklardı?

Kahramanlarımız yolculuklarına bu gemi ile devam etmek ister ama maalesef buna yetecek kadar paraları yoktur. Hayal kırıklığına uğramış bir biçimde oradan ayrılırlarken iki kişi gelir ve bu yolculuk için bedava bilet kazandıklarını söyler. Ama bilmedikleri bir şey vardır ki; o da bu biletleri veren kişiler Roket Takımı’ndan başkası değildir. Roket Takımı’na bunu yaptıran kişi de patronları Giovanni’dir. Onun amacı en iyi Pokémon antrenörlerini bu gemide toplayıp sonra da onların Pokémonlar’ını çalmaktır.

Ash ve arkadaşları St. Anne gemisine binerler. İçerisi bir sürü Pokémon eğitmeni ile doludur. Burada Pokémon karşılaşması yapan iki kişi vardır. Ash, hemen oraya gidip kendisinin de karşılaşmak istediğini söyler. Adamın Raticate’ine karşılık o da Butterfree’yi yollar. Adam, Raticate’e Uçan Tekme saldırısı yapmasını söyler. Ash de Butterfree’ye Çarpma saldırısı ile karşılık vermesini söyler. Bundan bir sonuç çıkmayınca Raticate Hiper Diş saldırı yapar ama Butterfree bundan kurtularak Sersemletme Tozu saldırısı yapar. Ash tam maçı Hortum saldırısı ile bitirecekken adam Raticate’ini geri çeker.

Bu sırada James gemide dolaşırken bir satıcı onu durdurur. Onu kandırarak bir Magikarp satar.

Kahramanlarımız iştahlı bir şekilde yemek yerken demin ki adam gelir. Ash’e Ratice ile Butterfree’yi takas etmeyi teklif eder. Böylece Ash, bir Raticate’e sahip olmuş olur.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Raticate

Büyük salonda bir anda Giovanni’nin adamları ortaya çıkar. Antrenörlerin Pokémonlar’ını çalmaya çalışırlar ama Ash onlara karşı koyunca diğer herkes de karşı koymaya başlar. Bütün Pokémonlar işbirliği ile Giovanni’nin adamlarını gemiden yollarlar. Geriye bir tek bizim Roket Takımı kalır ama onlarda bitkin haldedir.

Bu sırada büyük bir fırtına başlar. Gemi bir o yana bir bu yana sallanmaktadır. Ash, Butterfree’sini adama verdiği için pişman olur ve çok geç olmadan onu geri almak için adamın yanına gider. Takas işlemi, tekrar başarılı bir şekilde gerçekleşir. Gemi yavaş yavaş batmaya başlar. Bütün yolcular filikalara binerek gemiden ayrılırlar. Gemide sadece Ash ve arkadaşları ve de Roket Takımı kalır. En son büyük bir dalga gemi ters döner yavaşça dibe batar.

St. Anne denizin derinliklerine doğru ilerlerken kahramanlarımız bilinçlerini kaybetmiş bir durumda geminin içindeydiler. Tabi Roket Takımı da. Bu onların sonu olabilir mi? Acaba denizin dibinden kaçmayı başarabilecekler mi? Bilmiyorum, ama içimde garip bir batma hissi var.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Giovanni
Magikarp Satan Adam
Raticate'in Sahibi


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani017.gif][Resim: rsiconani020.gif]


Brock: [Resim: rsiconani074.gif]


Misty: [Resim: rsiconani120.gif]


James: [Resim: rsiconani129.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Giovanni: [Resim: rsiconani053.gif]


Raticate'in Sahibi: [Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani020.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani017.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani074.gif][Resim: rsiconani121.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, Butterfree'sini Raticate ile takas eder ve sonra tekrar geri alır.
- James, aptallık edip bir Magikarp satın alır.
- Ash, Brock, Misty ve Roket Takımı St. Anne batarken kapana kısıldılar.






[Resim: bymanga.png]