Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizi çok güldüren pokemonlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
oshawoot ve piplup  Smile
(23-06-2012, 03:28 PM)Spread link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cidden Tüm Pokemonlara Seslerini Tam Yakıştırmışlar  :guitar:

Aslında biz alıştığımız için güzel geliyor :) Belki başka yapsalar onu da sevecektik. Neden ? Çünkü biz pokemonseveriz :)
beni en çok güldürenlerden  biri 12. sezondu galiba piplup bir marill e aşık oluyordu birde elekid vardı rekabetleri falan süperdi
(28-12-2011, 10:56 PM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fark ettiniz mi bilmiyorum ama SPYDUCK demiş. Anlamı Casus Ördek!  :hehe:
Spyduck  Burn  Grimace  Shout  :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Pikachu&Bunnary
PİKACHUNUN POKEMON TİPLEMELERİne çok gülüyom
Mewtwo.





















Şaka bir yana Totodile reyizdir herhalde.
Haunter , Gengar , Gastly :D
En çok güldüklerim piplup olmuştur. Kendini lider sanması ama her seferinde onları yanlış yola sokması, aşık olması ve saldırıların sürekli onun kafasını bulması (özellikle draco metoorun) Beni en çok o güldürmüştür.
Bir de "Where No Togepi Has Gone Before!" adlı bölümde çok güldüm. Togepi Ash'i Dawn, Brock'u ve Team Rocket'i çok güzel kandırmıştı. Ash'leri sürekli çıkartıp sonra tekrar tuzak kurup çıkardığı yere düşürmesine koptum https://pokemonturkiye.com/images/smilies/biggrin.gif Rayguaza bile vardı bu bölümde yine izlesem yine gülerdm bu bölüme herhalde https://pokemonturkiye.com/images/smilies/biggrin.gif
Pikachu !

Ilk bolumde Ash'e cektirdiklerini kim unutabilir ? :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8