Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Zaakaan Pokémon LJizimleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
O zaman bir Blaziken çizmeni isterim :) pokedex profili dışında her türlü pozu uyar. Bu arada çizim konum yok çünkü yeteneğim çizim değil, kardeşim o konuda iyi. Ben sadece vakit geçirmek için karalıyorum arada. Ash'in Sceptile'ını sinnoh ligindeki pozuyla veya Staraptoru, Swellow'u poke ringer bölünlerinden görüp çizmişliğim var. Onlarda çizgili defterde yada kitapların boş sayfalarında. Ünide boş zaman buldukça kutuphanede sıkıldıkça yazıp çizdim :)
(14-10-2015, 03:51 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O zaman bir Blaziken çizmeni isterim :) pokedex profili dışında her türlü pozu uyar. Bu arada çizim konum yok çünkü yeteneğim çizim değil, kardeşim o konuda iyi. Ben sadece vakit geçirmek için karalıyorum arada. Ash'in Sceptile'ını sinnoh ligindeki pozuyla veya Staraptoru, Swellow'u poke ringer bölünlerinden görüp çizmişliğim var. Onlarda çizgili defterde yada kitapların boş sayfalarında. Ünide boş zaman buldukça kutuphanede sıkıldıkça yazıp çizdim :)

Çizince cevap vereyim diye bekledim. :) Boyalarım maalesef çok iyi değiller ve her renk yok. Prismacolor Premier boyalardan almak istiyorum. Onları alabilirsem iyi olabilir boyamalar. :)

Blaziken;
Spoiler:
[Resim: NWW58a.jpg]
Spoiler:
[Resim: 1rrYb5.jpg]
  
Boya kalemleri iyi olmayabilir ama renk seçimi tam olmuş. Eline sağlık :)
@zaakaan Blaziken güzel olmuş hoşuma gitti .d
Bence bazılarında küçük çizgi hataları vb. şeyler falan var. Ama yine de güzel olmuş. Devam et!  =D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14