Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PT Hack Ekibi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sitede son üç haftadır dikkat ettiğim olay hack tutkusu.Gerek oynamak olsun,gerek yapmak olsun,gerek öğrenmek olsun bazı üyeler dikkatle yaklaşıyor bu konuya.Ama bizde şöyle bir durum söz konusu.Her konuya büyük bir şevk ile yaklaşıyoruz bu güzel bir şey.Fakat iş icraata geldi mi herkes kayboluyor.Bu biz Türklerin genel özellikleri.Konu başlığında görüldüğü gibi Pt'nin hack takımını kurmak istiyoruz.Hack oyunları sevenler veya güzel fikirlerim var hayal gücüm süper diyenleri bekliyoruz.Ya ekibe katılın iyi bir iş ortaya çıksın yada bir daha hack demeyin.Şuan ahm_programmer arkadaşımızın yürüttüğü bir proje var.O projesine devam ediyor.Ekibe katılanlar onun direktifleri altında ona yardım edebilirler.Ekibe başvuruyu buradan yapabilirsiniz.Sorun çıkaracak kişiler başvurmasın.İyi forumlar.


Katılanlar

ahm_programmer
volkan1919
XTRM
Bil@l
wobbuffet17
@Souler
eray667
@Souler güzel özetledi.. Ben şu an bi rpoje üzerinde çalışıyorum. Aynı şekilde XTRM benden de bilgili bu konularda. Wobbufet17 sürekli birşeyler yapmaya çalışıyo. Volkan1919'dan güzel fikirler geliyor. Bir ekip olarak çalışarak daha güzel ve başarılı şeyler yapabiliriz. Bu konuda istekli olan herkeze elimden gelen her türlü desteği sağlarım.
Souler ben katılabilirim kardeşim çok iyi kurgularım çok yaratıcıyımdır iyi fikirler verebilirim(ahm nin takımındayım)
(02-12-2011, 06:40 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynı şekilde XTRM benden de bilgili bu konularda.
Estağfirullah :)

Eğer uygun görülürse, böyle bir ekibe katılmayı gerçekten isterim ben...
Bu konuda bilgili olmanıza gerek yok.İstekli,arzulu olun geresi önemli değil.Ekipte bilgili olan arkadaşlarla ilk olarak bütün hack programlarını ve yapılması gerekenleri ekibe öğreteceğiz.
Evet, ilk iş o olur... yeterki isteyen olsun biz her türlü desteği sağlarız
müzikler konusunda bana danışın ;)
saol Mehmet abi  :yourock:  Souler bence hemen başlayalım
Ben elimden geldiğince fikirlerimi söylerim, ama hack yapımına gelince bir kere denedim, onda da oyun bozuldu, hemde oyunun başında  ;D  Birdahada denemedim :)
Pokemon oyunlarını hacklemek için ekip kuruyoruz.Hack zahmetli iş.Bu işi yapan kişilerin sabırlı ve azimli olması gerekir.Bizi yarı yolda bırakacaklar ekibe girmesin.Bunu da belirtiyim dedim :D
Sayfalar: 1 2