Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İnfernape ye ne verirsiniz? lvl 100 ve istediğiniz fire tipi saldırılar konur...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(29-06-2010, 02:46 PM)Genqar link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:veya iki ampharos çifleşince flaffy oluyor.mareep olmuyor.

Hayır. 2 Ampharos çiftleşirse Flaffy çıkmaz, Mareep çıkar. Yumurtadan çıkabilen ama en gelişmemiş olmayan Pokemonlar şunlar:

Roselia (Budew için Rose Incense gerekir)
Marill (Azurill için Sea Incense gerekir)
Chansey (Happiny için Luck Incense gerekir)
Wobbuffet (Wynaut için Lax Incense gerekir)
Chimecho (Chingling için Pure Incense gerekir)
Sudowoodo (Bonsly için Rock Incense gerekir)
Mr Mime (Mime Jr için Odd Incense gerekir)
Mantine (Mantyke için Wave Incense gerekir)
Snorlax (Munchlax için Full Incense gerekir)

Genqar

bal gibi çıkar.ign ye bak derim ;)
(13-07-2010, 09:37 PM)Genqar link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bal gibi çıkar.ign ye bak derim ;)

Link verirsen sevinirim, böyle bişeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı Charmander değil Charmeleon, Larvitar değil Pupitar, Caterpie değil Metapod vsvs olması gerekirdi, çünkü hepsi Stage 1 Pokemonlar.

Tek açıklaması Emerald'daki Pomeg glitch olabilir. Özetle şöyle: Pomeg berry Pokemon'nun HP EV'lerini sıfırlamaya yarıyor. Canı düşük olan Pokemon üstünde Pomeg berry kullanılırsa Pokemon'un HP'si düşüyor ve Pokemon savaşmadan bayılabiliyor. Oyundaki bir açıklık yüzünden bu şekilde savaşa girip yumurtayla savaşmak, yumurtanın içindeki Pokemon'u level atlatmak mümkün. Yumurta çatladığında level 5 oluyor yine, ama saldırıları ve hangi Pokemon olduğu kalıyor. Yani bu açıklık sayesinde Lv 5 Tyranitar, Charizard, Azumarill vs... çıkarmak mümkün.
shiny meganium ile normmal meganiium'u çiftleştirsem shiny mi olur :(.D
(12-08-2010, 05:48 PM)MEWTWO--- link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:shiny meganium ile normmal meganiium'u çiftleştirsem shiny mi olur :(.D
%100 shiny olmasada ihtimali 1/1024de mi ne arttıtıyor ayriyetten rastgele pokemonlarla olmaz aynı egg groupda olmaları lazım. Gidip salamence ile pikachu çiftleştiremiyosun. Hem de pkmnun breedingle öğrenebileceği ve öğrenemeyeceği movelar var.
(12-08-2010, 06:24 PM)Likou link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=MEWTWO--- link=topic=4242.msg91736#msg91736 date=1281620925]
shiny meganium ile normmal meganiium'u çiftleştirsem shiny mi olur :(.D
%100 shiny olmasada ihtimali 1/1024de mi ne arttıtıyor
[/quote]

Bu dediğin sadece G/S/C için geçerli. RSEFRLGDPP 'de Pokemon'un shiny olup olmaması oyundaki ID/SID mize ve Pokemon'nun hex value'larına bağlı, biraz karışık bir olay yani. GSC'de ise IV'lere bağlı. Breeding sayesinde IVleri Pokemonlardan yumurtaya geçirebilirsiniz, ama hex değerlerini geçiremezsiniz.

Vashperado'nun dediği de kısmen doğru. Farklı ülke kaynaklı 2 Pokemonu çiftleştirirseniz parlak olma şansı 4 kat artıyor. "Ooo iyiymiş hacı" demeyin hemen ama, 1/8192'den 1/2048'e artıyor.

Shiny Pokemon bulmak çok zor yani :P
Şu shiny olayı çok saçma ya :D Shiny golemim ile dittomu çiftleştirdim geodude normal çıktı sinir oldum :D Shiny Kingler ilede dittomu çiftleştirdim yine aynı şekilde normal krabby çıktı. 2 haftadır hergün pokeradar ile shiny arıyorum ama bi tane bile çıkmadı şansıma. Shiny olayını kaldırsınlar bence :D
(26-08-2010, 03:02 PM)Saimcan95 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şu shiny olayı çok saçma ya :D Shiny golemim ile dittomu çiftleştirdim geodude normal çıktı sinir oldum :D Shiny Kingler ilede dittomu çiftleştirdim yine aynı şekilde normal krabby çıktı. 2 haftadır hergün pokeradar ile shiny arıyorum ama bi tane bile çıkmadı şansıma. Shiny olayını kaldırsınlar bence :D
ya bende platinumda shiny gyarados'um var bi türlü shiny çıkmıyor çiftleştirince 1/1024 falan kötü iş yav Cry
Shiny bi pokemon istiyosanız repel kullanmadan bütün oyunu bitirin elinde sonunda çıkacaktır karşınıza. :team:  :team:
(31-08-2010, 10:21 PM)TwinFlameWings! link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Shiny bi pokemon istiyosanız repel kullanmadan bütün oyunu bitirin elinde sonunda çıkacaktır karşınıza. :team:  :team:
Güzel tavsiye  Sweat
Sayfalar: 1 2 3 4