Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 012 - Here Comes the Squirtle Squad
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Here Comes the Squirtle Squad
Japonca Adı : Squirtle's Gangs Entrance
Türkçe Adı  : Squirtle Takımı Geliyor


[Resim: genizet.png]

Hatırlarsanız önceki Pokémon maceralarında kahramanımız Ash, bir Bulbasaur yakalama hayalini gerçekleştirmişti. Kısa bir süre sonra Misty, Brock ve Ash bir Charmander bulmak için yola koyuldu. Korkunç bir fırtınanın içinde Ash ve arkadaşları çaresiz bir Charmander’ı kurtardı. Fırtınadan kurtulan ateş Pokémon’u gücünü tekrar kazandı ve yeni arkadaşlar edindi. Charmander Ash’in en yeni Pokémon’u oldu. Ash, böylece bir Bulbasaur ve Charmander yakalamış oldu.

Ash ve arkadaşları yeni maceralarına doğru ilerlerken gayet memnun görünüyorlardı. En sevdikleri şarkıyı söylüyorlardı. Bir Pokémon eğitimcisi olmak aslında güzel bir şeydi, yoksa ilerde mi güzel olacaktı? Acaba her şey böyle güzel bir şekilde mi devam edecekti? Belki de Ash kendine fazla güveniyordu. Gözlerini yoldan ayırmasa iyi olurdu. Çünkü genç kahramanlarımızı bundan sonra neyin beklediğini kim bilebilirdi.

Ancak dikkatsiz kahramanlarımız kendilerini derin bir çukurun içinde bulurlar. Bunu kimin yaptığını anlamaya çalışırlarken 5 tane Pokémon gelir. Bunlar:

Squirtle: Bu küçük kaplumbağa Pokémon, uzun boynunu kabuğunun içine çeker. İnanılmaz menzilli, güçlü fışkırttıkları su ile rakiplerini etkisiz hale getirirler. Suyun çarpma etkisi çok yüksek olabilir.

Ash, Squirtle’ı yakalamak için Pikachu’yu savaşa gönderir. Ancak siren seslerini duyan Squirtlelar toplanıp hemen kaçarlar. Bu sırada Memur Jenny gelip iyi misiniz yaralı var mı diye sorar.

Hep birlikte ofise giderler. Memur Jenny, bu Pokémon çetesi hakkında onlara bilgi verir. Onlar kendilerine Squirtle Takımı diyorlarmış. Eğitmenleri tarafından terk edilmişler ve bu yüzden de insanlara zarar veriyorlarmış.

Ofisin hemen karşısındaki çimenlikte Roket Takımı piknik yapmaya karar verir. Ancak Squirtle Takımı buna müsaade etmez. Onları ağaca bağlayıp bütün yemekleri kendileri yerler. Jessie onlarla işbirliği yapmaya karar vererek Pikachu’yu çalarlarsa patronlarının onlara da ödül vereceğini söyler. Böylece iki kötü takım anlaşma yapar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Squirtle

Kahramanlarımız gölün kenarında dinlenirken Squirtle Takımı gelir ve onlara şakalar yapmaya başlarlar. Bu durumdan sıkılan Ash, Pikachu’nun onlara saldırmasını söyler. Squirtle, Pikachu’ya çarparak onu göle atar. Zavallı Pikachu gölde bir Goldeen’in boynuz saldırısına maruz kalarak zehirlenir. Squirtle Takımı onları yakalayıp bir mağaraya bağlarlar. Pikachu’nun durumu gittikçe kötüleşmektedir. Ash, onu kurtarabilmek için kasabaya gitmesi gerektiğini söyleyerek Squirtle Takımı’na yalvarır. En sonunda Squirtle gitmesine izin verir. Eğer yarın öğlene kadar gelmezse Misty’nin saçını kırmızıdan pembeye boyayacaklarını söyleyerek tehdit etmeyi de unutmaz.

Ash birçok zorlu yoldan geçerek sonunda kasabaya varır. İlacı alacağı dükkandan önce Gary çıkar ve ardından da Roket Takımı içeri girer. Dükkanı silahlarıyla soyup Meowth balonlarına atlayıp giderler. Ash de onlardan önce gitmesi gerektiğini düşünür. Ama önce ilacı alması gerekir. Bunun için dükkana girince onu da Roket Takımı’ndan sanıp silah doğrulturlar. Memur Jenny hemen onun imdadına yetişir ve durumu açıklayıp onu motoruna bindirerek hızlıca mağaraya gitmesini sağlar.

Mağaraya vardığında Misty ve Brock’un serbest bırakılmış olduğunu görür. Meğer Squirtle Takımı blöf yapıyormuş. Tam bu sırada havadan bombalar yağmaya başlar. Bunu yapan tabi ki de Roket Takımı’dır. Bütün herkes siper almak için mağaraya koşarken bir tane Squirtle arkada kalır. Çünkü ters dönmüştür ve ayağa kalkamıyordur. Ash, onu bombalardan korumak için üzerine atlayıp kendini siper eder. Bu duruma çok duygulanan Squirtle, Ash’i kucağına alıp mağaraya götürür. Daha sonra Squirtle, Su Tabancası saldırısı ile balonu patlatıp Roket Takımı’nı havaya uçurur. Ancak bombalardan dolayı ormanda büyük bir yangın çıkar. Herkes ne yapacağını bilemez haldeyken Ash’in aklına bir fikir gelir: Squirtle Takımı, Su Tabancaları ile yangını söndürür. Memur Jenny, onları bu yardımseverliklerinden dolayı şehrin itfaiye bölüğü ilan eder.

Ash ve arkadaşları şehirden ayrılırken bir Squirtle’ın onları takip ettiğini fark ederler. Ash de ona bizimle gelmek ister misin diye sorar. Squirtle bunu seve seve kabul ederek Ash’in kucağına atlar. Böylece takıma yeni biri daha katılmış olur.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Gary


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani007.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani118.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, Squirtle Takımı'nın lideri olan bir Squirtle yakalar.





[Resim: bymanga.png]