Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 010 - Bulbasuar And The Hidden Village
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Bulbasuar And The Hidden Village
Japonca Adı : Bulbasaur's Hidden Village
Türkçe Adı  : Bulbasaur ve Saklı Köy


[Resim: genizet.png]

Genç kahramanımız Ash, arkadaşlarını ormanın derinliklerine doğru götürüyordu. Bir pusulası olmadığından onu içgüdüleri yönlendiriyor olmalıydı; ki bu da tehlike demekti…

Nereye gideceklerine karar veremeyen kahramanlarımız bir su kenarında dinlenmeye karar verirler. Tam o sırada Ash bir Pokémon görür. İşte o Pokémon:

Oddish: Bu Pokémon ormanı gezintiye uygun görmüş olsa gerek yürüdükçe etrafına polen saçıyor.

Ash onu yakalamak ister ama Misty ondan önce davranıp Starmie’sini savaşa yollar. Starmie, Oddish’i birkaç saldırıyla güçsüz düşürür. Misty tam PokéTopu’nu fırlatmışken bir şey onun gitmesini engeller. İşte o engel:

Bulbasaur: Doğduğu günden itibaren sırtında bir bitkinin tohumunu taşır. Tohum çok yavaş gelişim gösterir. Araştırmacılar Bulbasaurlar’ı bitki ya da hayvan olarak sınıflandırmakta emin değildirler. Vahşi doğada onları zaptetmek oldukça zordur.

Bulbasaur tek bir saldırıyla Starmie’yi yener. Ash de deneme sırası benim diyerek Butterfree’yi yollar. Butterfree, Uyku Tozu saldırısı yapar fakat Bulbasaur güçlü bir üfleme ile tozları Butterfree’ye geri yollar. Butterfree sersemler. Bunu fırsat bilen Oddish ve Bulbasaur ağaçların arasında kaybolur.

Kahramanlarımız tahta bir köprüden geçerek yollarına devam ederler. Ancak kuvvetli bir rüzgar eser ve köprünün ipleri kopar. Brock, nehre düşer. Ash ve Misty ise zar zor kurtulurlar. Aşağıya inip kıyı boyunca Brock’u aramaya başlarlar. Yol ise bir sürü tuzakla doludur. En son bir ağ tuzağına yakalanıp ağaca asılı kalırlar. Tam bu sırada Bulbasaur gelip onlara bakar ve geri gider. Daha sonra Brock gelip kahramanlarımızı kurtarır. Kendisini nehrin akıntısından güzel bir bayanın kurtardığını anlatır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Bulbasaur

Hep birlikte Melanie’nin köyüne gelirler. Brock onları tanıştırır. Bu köyün, yaralı Pokémon’ların sığınıp iyileştikten sonra da hayatlarına geri döndüğü bir yer olduğunu anlatır. Bu arada bizimkilerin düştüğü tuzakları kuran kişinin de Melanie olduğunu öğrenirler. Melanie, bu tuzakların amacının köye saldırmayı planlayan kötü insanları yakalamak olduğunu söyler. Tabii bizim meşhur kötülerimiz Roket Takımı da bu tuzakların tadına bakar.

Misty, Oddish’ten onu yakalamaya çalıştığı için özür diler. O ikisini tekrar yan yana göre Bulbasaur, Misty’nin gene Oddish’e zarar vermeye çalıştığını düşünerek ona saldırır. Bulbasaur’u tekrar yakalama fırsatı bulduğunu düşünen Ash, hemen PokéTop’larına sarılır. Ancak Melanie onu durdurur. Bulbasaur’un bu köyün koruyuculuğunu üstlendiğini, insanların Pokémon’lara zarar vermeyi planladığına inandığını, bu yüzden de onlara saldırdığını anlatır.

Bu sırada gökyüzünde uçan bir stadyum belirir. Tepesinde de tabi ki Roket Takımı. Tuzaklardan kurtulmak için havadan gelmeye karar vermişlerdir. Stadyumu yere indirip altından dev bir hortum çıkarıp bütün Pokémon’ları içine çekmeye çalışırlar. Oddish tam çekilirken Bulbasaur kırbaçlarıyla onu kurtarır. Bunun üzerine Roket Takımı hortumun gücünü arttırarak daha kuvvetli çekerler. Pokémon’ların buna dayanamayacağını düşünen Ash, Pidgeotto’yu yardıma gönderir. Pidgeotto, büyük bir hortum yaratarak Roket Takımı’nı çok uzaklara gönderir.

Ash köyün kötülerden kurtulmasına yardım ettiği için Bulbasaur onu çok sevmeye başlar. Melanie de Bulbasaur’un gelişmesi için Ash ile birlikte gitmesi gerektiğini söyler. Ash de eğer Bulbasaur isterse seve seve kabul edeceğini söyler. Melanie, Bulbasaur’a gitmek isteyip istemediğini sorar. Bulbasaur da eğer Ash onu yenerse kabul edeceğini söyler.

Böylece Ash, Pikachu’yu göndererek savaşa başlar. Bulbasaur, Sarmaşık Kırbacı ile Pikachu’yu yakalar ve onu yerden yere vurur. Ash durumun kötüye gittiğini fark eder ve Pikachu’dan Şimşek Şoku saldırısı yapmasını ister. Bulbasaur, bu saldırı üzerine dayanamaz ve bayılır. Ash de PokéTopu’nu fırlatıp Bulbasaur’u yakalar.

Bulbasaur’u yanına aldıktan sonra Ash, artık düşlerindeki ekibi kurmuş gibi görünüyordu. Artık doğruca Vermilion Şehri’ne gidebilirlerdi. Umalım da bir daha kestirme yollardan gitmesinler yoksa asla oraya varamayabilirler.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Melanie


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani017.gif]


Misty: [Resim: rsiconani121.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani010.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani046.gif][Resim: rsiconani070.gif]
[Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani129.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, bir Bulbasaur yakalar.





[Resim: bymanga.png]