Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 009 - The School Of Hard Knocks
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The School Of Hard Knocks
Japonca Adı : Pokemon Ensured-Victory Manual
Türkçe Adı  : Sıkı Yumrukların Okulu


[Resim: genizet.png]

Hikayemiz devam ederken dostlarımız yine Pokémon yolculuğundalardır.

Yine her zamanki gibi yollarını kaybetmiş durumdalardır. Brock onlara yemek hazırlamaya karar verir ama yemeklerin pişmesi için ateşe ihtiyacı vardır. Bu yüzden Ash, ormana kuru dal toplamaya gider. Bu sırada bir grup çocuğun koşu bandındaki birine Pokémon’la ilgili sorular sorduğunu görür. Ama çocuk soruyu bilemeyince koşmasını hızlandırırlar ve çocuk düşer. Ash de ona zarar vermeye çalıştıklarını düşünerek yardımına gider. Çocuklara meydan okur ama onlar bununla vakit kaybedemeyeceklerini söyleyip okullarına giderler. Misty, bu okulun, Pokémon eğiticisi olarak çocuklara Pokémon tekniği öğretilen bir yer olduğunu açıklar. Bu okuldan mezun olanların rozet toplamadan Pokémon Ligi’ne katılabildiğini öğrenirler. Hazırlık sınıfındakiler 2 rozeti olanlara, 1. sınıftakiler 4 rozeti olanlara, 2. sınıftakilerse 6 rozeti olanlara denk sayılırmış. Joe bu sırada cebinden bir resim çıkartır ve okulun en iyilerinden olan Giselle’i tanıtır. Tabi Ash ve Brock kıza ilk görüşte aşık olurlar. Misty de bunu gururuna yediremeyip onunla kapışmak için okula gider.

Okulun çalışma salonuna gelirler. Joe, bir bilgisayar karşısına geçer ve Misty’i orada kolayca yenebileceğini gösterir. Ama Misty, Pokémon karşılaşmasının sadece ekranda yenmekle olmayacağını söyler.

Böylece Joe ve Misty savaşa başlarlar. Misty Starmie’yi, Joe da Weepinbell’i seçer. Maç Starmie’nin bir Su Tabancası saldırısı ile son bulur. Joe bu duruma çok şaşırır; çünkü bilgisayarda her zaman Starmie’yi yendiğini söyler. Bu sırada sınıfa Giselle girer ve Misty’nin Pokémon’unun daha deneyimli olmasından dolayı üstün olduğunu söyler. Tabi bunları söylerken Joe’nun sınıfın yüz karası olduğunu vurgulamadan geçmez. Misty kıza gerçek arkadaşın, onu aşağılamak yerine ona yardım etmesi gerektiğini söyler. Kızın bu kadar böbürleniyor olmasına da sinir olduğu için ona bir maç teklifinde bulunur. Giselle, Starmie’ye karşılık Graveler’i seçer. Brock bunun saçmalık olduğunu Kaya türünün Su türüne karşı zayıf olduğunu söyler. Giselle de Graveler’inin iyi bir dönemde olduğunu onu yenebileceğini söyler. Bunu Starmie’yi camdan dışarı havuza doğru uçurarak kanıtlar.

Havuz başına gelirler ama Misty kaybettiği için çok üzgündür. Ash, Giselle’nin Misty ile dalga geçmeyi kesmesini söyleyerek ona kızar. Kız da buna şaşırır ve sende kimsin der. Ash 2 rozetiyle hava atmaya çalışırken kız sadece 2 rozeti olmasından dolayı onunla dalga geçer. Aynı zamanda 2 aydır Pokémon antrenörü olduğu halde Pikachu’yu hala PokéTopu’na sokamadığı için de dalga geçer. Ash ve Pikachu buna çok sinirlenerek kıza meydan okurlar. Giselle, Pikachu’ya karşılık Cubone’unu gönderir. Pikachu, Şimşek Şoku saldırısı yapar ama Cubone bumerangı ile bunu etkisiz hale getirir. Ash, Pikachu’nun saldırısının etkisiz kaldığını görünce Pikachu’ya yüzünü saçma saçma şekillere sokmasını söyler. Bu saçma hale Cubone, bumerangı ile Pikachu’nun kafasına vurarak son verir. Daha sonra da bumerangını Pikachu’ya fırlatarak onu yere düşürür. Pikachu tam ayağa kalkacakken bir kere daha saldırır ve onu tekrar yere düşürür. Ash bu bumerang numarasının adil olmadığını düşünür, bu yüzden Pikachu’ya da sahip olduğu bütün becerileri göstermesini söyler. Önce Cubone’un fırlattığı bumerangdan kaçıp onun kafasına atlar, sonra kuyruğunu ısırır, sonra tırmalar, en sonda bumerang geri gelip Cubone’a çarpar. Bunlara daha fazla katlanamayan Cubone ağlamaya başlar, Giselle de onu PokéTopu’na geri çağırır. Ama bu durumu da kabullenemez. Hiçbir kitapta Pikachu’nun elektrik saldırıları dışında başka bir saldırı yapabileceğini yazmadığını söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Cubone

Bu sırada her tarafı duman kaplar. Dumanların arasından Roket Takımı çıkar. Giselle onları hemen tanır. Meğer derslerden en düşük notları alan kişiler bizim Jessie ve James’miş. Bütün okul onlara saldırınca arkalarına bile bakmadan kaçarlar.

Joe ve Giselle sonunda arkadaş olurlar. Onları gören Ash, Misty’e neden bizde onlar gibi arkadaş olamıyoruz der. Misty’de buna cevap olarak Joe’nun Giselle’in yepyeni bisikletini mahvetmediğini bu yüzden arkadaş olabildiklerini söyler. Kahramanlarımız onlarla tekrar maç yapabilmek ümidiyle vedalaşırlar.

Böylece Ash ve arkadaşları yola devam etmeden önce gerçekten çok şey öğrendikleri bu okula son bir kez daha bakarlar ve oraya veda ederler.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Giselle
Joe


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani121.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Giselle: [Resim: rsiconani075.gif][Resim: rsiconani104.gif]


Joe: [Resim: rsiconani070.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani017.gif][Resim: rsiconani018.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, Pokemon Tech'deki öğrencilere gerçek bir ders verir.





[Resim: bymanga.png]