Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 008 - The Path to the Pokémon League
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Path to the Pokémon League
Japonca Adı : The Road to the Pokémon League
Türkçe Adı  : Pokémon Ligi’ne Doğru Giden Yol


[Resim: genizet.png]

Kazandığı 2 cesaret rozetiyle kahramanımız Ash, kararlı bir şekilde yoluna devam ediyordu. Ama nereye?

Misty, Vermilion Şehri’ne gittiklerini söyler. Brock da orada büyük bir salon olduğunu söyler. 3. rozetini alma hevesiyle yanıp tutuşan Ash, koşarak yola devam eder.

Ash yol boyunca birçok antrenörle karşılaşıp tam 10 tane zafer kazanır. 10. zaferini kazandığı son kişi ona çok iyi bir eğitici olduğunu, belki AJ’i bile yenebileceğini söyler. Ash bu kişinin kim olduğunu çok merak eder. Çocuk ona AJ’in şimdiye kadar hiçbir maçı kaybetmediğini, çok iyi savaştığını söyler. Ash de her zamanki kibirli haliyle ben onu yenerim der ve AJ’in salonuna doğru gider.

Salonun kapısına geldiklerinde büyük bir skor tabelasıyla karşılaşırlar. Skora göre AJ 98 kere yenmiş ve hiç yenilmemiştir. Ash bu skoru değiştirebileceğine inanır ve o sırada AJ gelerek sıradaki kurbanım sen misin der. Böylece maça başlarlar. AJ, bir Sandshrew gönderir. Ash de Pidgeotto’sunu gönderir. Pidgeotto uçmasının avantajını kullanmak isteyerek havadan bir dalış yapar. Ancak; A.J eline bir kırbaç alarak Sandshrew’u yönlendirir ve onun döne döne Pidgeotto’ya doğru gitmesini sağlar. Pidgeotto, bu saldırıdan sonra ayağa kalkamaz. Ash de sahaya Butterfree’yi gönderir. Butterfree, Sersemletme Tozu saldırısı yapar ancak Sandshrew toprağın altına girerek bundan kurtulur. Butterfree’nin görmediği bir anda toprağın altından çıkarak onu yere indirir. Ash son çare olarak Pikachu’yu göndermek ister ama Pikachu buna pek gönüllü değildir. Ash, onu zorla kuyruğundan çekerek sahaya göndermek isteyince de Pikachu onu şimşekle çarpar. Böylece savaşı AJ kazanır ve 99. zaferine imza atar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Sandshrew

Roket Takımı olanları uzaktan dürbünüyle izlemektedir ve Sandshrew’u çok güçlü bulurlar. Onu da ele geçirmeleri gerektiğine inanırlar.

AJ, Ash’e büyüyünce tekrar gel diyerek sahayı terk eder. Brock, AJ’in Pokémonlar’ını eğitme yöntemini çok merak eder. Bu sırada içerden senin yaptığına maç mı denir diye bir bağırma gelir. Bizimkiler de ne olduğunu merak ederek çadırın içine girerler. Karşılaştıkları manzara onları çok şaşırtır. Çünkü içerideki Pokémonlar çok sıkı bir çalışma yapmaktadırlar. AJ, Sandshrew’u kırbaçla eğitir ve Ash onun canını yaktığını düşünerek AJ’in üzerine atlar. AJ, bu yaptığının kötü bir şey olmadığını onların çalışma yöntemi olduğunu anlatır. Bu katı disiplin sayesinde Sandshrew’nun suya karşı bile çok dayanıklı hale geldiğini anlatır.

Bu sırada Roket Takımı lastik bir topun içinde yuvarlanarak gelir. Amaçları her zamanki gibi Pikachu’yu çalmaktır, ama bu sefer yanlış Pokémon’u alırlar. Bu Pokémon da Sandshrew’dan başkası değildir. Ancak Sandshrew, onlardan çabucak kurtulur ve toprağın altından AJ’in yanına gelir. Kuyruğuna takılmış olan Meowth’ı da yanında getirir. Meowth, tek başına kaldığı için korkarken imdadına Jessie ve James yetişir. AJ, Sandshrew’yu çalmaya çalışanların onlar olduğunu anlayınca çok sinirlenir. Ama Roket Takımı gayet rahattr. Çünkü onun 2. sınıf Pokémonlar’ıyla ilgilenmediklerini amaçlarının Pikachu’yu çalmak olduğunu söylerler. AJ bunu bir hakaret sayarak onlarla Pokémon savaşı yapmaya karar verir. AJ Sandshrew’u, Jessie ve James’te Ekans ile Koffing’i gönderir. Sandshrew tek bir hamleyle Ekans’ın işini bitirir. Koffing de Çamur saldırısı yapar fakat Sandshrew hızlı bir şekilde dönerek çamurları savuşturur. Son çare olarak Meowth’ı gönderirler sahaya ama o da Sandshrew’yu ısırmaya çalışırken dişlerini kırar. AJ son olarak Sandshrew’un toprağı ikiye yarıncaya kadar zorlamasını ister. Bunun üzerine saha yarılır ve Meowth korkudan kaçar, Jessie ve James de onun peşinden giderler.

AJ, 100. zaferini de kazandıktan sonra artık rozet toplamak için salonundan ayrılmaya karar verir. Ash, belki bir gün Pokémon Ligi’nde görüşebiliriz der. AJ de ona o zamana kadar daha iyi çalışmasını söyler. El sıkışarak ayrılırlar.

Ash’i Pokémon Ligi’ne götürecek pek çok yol vardı. Ve Ash, kendi yolunu bulma aşamasının başlarındaydı. Ama bu yolun üzeri bilinmezlerle doluydu. Ancak bir şeyi iyi biliyoruz ki, burada tanıştığı ve dost olduğu insanları asla unutmayacaktı.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
AJ


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani017.gif][Resim: rsiconani012.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani023.gif]


James: [Resim: rsiconani109.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


AJ: [Resim: rsiconani027.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani019.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, AJ ile tanışır ve Pokémon bakımı hakkında yeni şeyler öğrenir.





[Resim: bymanga.png]
(21-11-2011, 03:45 AM)maNga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]AJ son olarak Sandshrew’un toprağı ikiye yarıncaya kadar zorlamasını ister. Bunun üzerine saha yarılır ve...
Hatırlayan? Smile

[Resim: me7rzMq.jpg]
Çok merak ediyorum her bölümün sonunda Ash bu yeni dostları hiç unutmayacak falan diyor acaba AJ şimdi çıksa karşısına tanır mı
Tanır sonuçta ash'in yaşı kaç daha :p
bence tanımaz
(08-02-2013, 02:42 AM)_-CeZa-_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tanır sonuçta ash'in yaşı kaç daha :p
Ahha evet ben onu unutmuşum sonuçta üstünden daha bir yıl bile geçmemiş demi Grimace
(08-02-2013, 06:06 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-02-2013, 02:42 AM)_-CeZa-_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tanır sonuçta ash'in yaşı kaç daha :p
Ahha evet ben onu unutmuşum sonuçta üstünden daha bir yıl bile geçmemiş demi Grimace
bıraktığı pokemonları unuttu beyler ve bayanlar misal Pidgeot dönüşte seni alcam dedi 14 sezon geçti veya primeape o
(08-02-2013, 12:15 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-02-2013, 06:06 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-02-2013, 02:42 AM)_-CeZa-_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tanır sonuçta ash'in yaşı kaç daha :p
Ahha evet ben onu unutmuşum sonuçta üstünden daha bir yıl bile geçmemiş demi Grimace
bıraktığı pokemonları unuttu beyler ve bayanlar ve bayanlar misal Pidgeot dönüşte seni alcam dedi 14 sezon geçti veya primeape o
Bence o Pidgeot ölmüştür yaa Grimace Ne bilim zorlu bir Fearow çetesi kavgası sırasında veya bir Houndoom'un avı olarak .Primeape ise unutulmamış galiba çünkü en son başlangıçta vardı (N bölümlerinden önce) bence Ash Unova'nın sonlarına doğru Primeape ile buluşacak.Bunun sebebi de bence Marshall olucak . (Unova bölgesi elite fourdan fighting type uzmanı)
(09-02-2013, 12:34 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-02-2013, 12:15 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-02-2013, 06:06 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-02-2013, 02:42 AM)_-CeZa-_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tanır sonuçta ash'in yaşı kaç daha :p
Ahha evet ben onu unutmuşum sonuçta üstünden daha bir yıl bile geçmemiş demi Grimace
bıraktığı pokemonları unuttu beyler ve bayanlar ve bayanlar ve bayanlar misal Pidgeot dönüşte seni alcam dedi 14 sezon geçti veya primeape o
Bence o Pidgeot ölmüştür yaa Grimace Ne bilim zorlu bir Fearow çetesi kavgası sırasında veya bir Houndoom'un avı olarak .Primeage ise unutulmamış galiba çünkü en son başlangıçta vardı (N bölümlerinden önce) bence Ash Unova'nın sonlarına doğru Primeage ile buluşacak.Bunun sebebi de bence Marshall olucak . (Unova bölgesi elite fourdan fighting type uzmanı)
daha öncede vardı dövüş salonu ama gelmedi bence senaristler çoktan unuttu
Acaba senaristler hiç fan sayfalarını dolaşıyo mu? Sadece Türkler değil çoğu sitede Primeape olsun Pidgeot olsun Lapras olsun geri dönülmesini isteyenler çok fazla. Bence dolaşıyolardır. Sadece anime kötüye gittiğinde ellerinde koz bırakmak istiyorlar. (örn. N bölümlerindeki Charizard) Unuttuklarını düşünmüyorum. Zaten Ashin yakaladığı pokemon 20-30 tane unutulacak gibi değil...!!!
Sayfalar: 1 2