Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 007 - The Waterflowers of Cerulean City
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Waterflowers of Cerulean City
Japonca Adı : Water flowers of Cerulean Gym
Türkçe Adı  : Cerulean Şehri'nin Su Çiçekleri


[Resim: genizet.png]

Büyük bir Pokémon ustası olmaya karar veren Ash, yolculuğuna devam eder. Yeni yetenekler ve yeni bilgiler edinir. Bu arada yol boyunca yeni Pokémonlar yakalar. İyi bir lider olan Brock’la yaptığı maç sayesinde Ash, bir Cesaret Rozeti ve yepyeni bir arkadaş kazanmıştı. Brock bir Pokémon bakıcısı olmayı ummaktadır ve bu yolculuklarında Ash ve Misty’e katılmaya karar verir. Rakibi Gary’nin ondan ilerde olduğunu öğrenince Ash Ketchum birdenbire hızlanır. İlerde onu nasıl bir serüvenin beklediğini hepimiz merak ediyoruz.

Kahramanlarımız Cerulean Şehri’ne doğru yollarına devam etmektedirler. Fakat Misty de bir gariplik vardır. Sürekli Ash’i oraya gitmekten vazgeçirmeye çalışır. Bunun nedeni daha sonra ortaya çıkacaktır elbet.

Geceleyin Roket Takımı ellerinde el feneri ile bir eşya arar. Tam kocaman bir süpürgenin karşısına gelince aradıklarının bu olduğuna karar verirler.

Sabah olduğunda Roket Takımı’nın hırsızlık yaptığı mağazanın önünde Memur Jenny ve ekibi araştırma yapmaktadır. Ash ve Brock da ne olduğunu anlamak için onların yanına gider. Memur Jenny gene onlardan şüphelenir. Ancak Ash Pokédex’ini, Brcok da Cesaret Rozeti’ni gösterince suçlu olmadıklarını anlar. Brock, Memur Jenny’e yemek teklifinde bulunur ama reddedilir.

Brock, Ash’e halletmesi gereken işleri olduğunu söyleyerek onu yalnız bırakır. Ash ve Pikachu haritaya baka baka en sonunda Cerulean Spor Salonu’nu bulurlar. Ash içeri girdiğinde çok şaşırır. Çünkü içerde gösteri yapan 3 tane kız kardeş bulur. Ash, kızları gösteri çıkışında bulup salon liderinin kim olduğunu sorar. Kızlarda işte tam karşında duruyor diyerek üçününde lider olduğunu söylerler. Ash şaşırsa da hemen şaşkınlığını üzerinden atıp onlara meydan okur. Fakat kızlar bunu yapamayacaklarını söylerler. Nedeni ise Gary’nin Ash’ten önce gelip onları mahvetmesidir. Bu yüzden savaşmaya gerek olmadan rozeti Ash’e vermek isterler. Ash rozetlerimi kazanmayı tercih ederim diyerek naz yapsa da sonunda kabul eder. Tam alacağı sırada arkadan biri gelir ve dur bakalım, bunu yapamazsın der. Bu kişi Cerulean Şehri’ne gitmemek için elinden geleni yapan Misty’den başkası değildir. Siz savaşmazsanız onunla ben savaşırım der. Tabi Ash ne olduğunu anlamaz. Misty de Muhteşem Kardeşler’in dördüncüsünün kendisi olduğunu söyleyerek konuya açıklık getirir. Böylece Ash, Misty’nin bu şehre neden gelmek istemediğini anlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Seel

Bir tarafta Misty, bir tarafta Ash karşılaşma başlar. Ash, Pikachu’yu göndermek ister ama Pikachu Misty’e karşı savaşmak istemez. Ash de mecburen Butterfree’yi seçer. Misty de karşısında Staryu’yu seçer. İşte o Pokémon:

Staryu: Bu Pokémon türü gökkuşağının yedi renginide yansıtabilir ve bu tür bazıları tarafından bir çeşit mücevher olarak değerlendirilir.

İlk saldırıyı Butterfree yapar. Staryu da karşılık olarak Çarpma saldırısnı kullanır. Butterfree bundan kurtulup tekrar Staryu’ya saldırır. Staryu’da Su Tabancası saldırısı ile karşılık verir. Bu Butterfree’yi kötü etkiler ama etkisinden çabuk kurtulur. Hemen Sersemletme Tozu ile Staryu’yu sersemletir. Misty ona suya girmesini söyler ve böylece Staryu kendine gelir. Butterfree bu sefer de Uyku Tozu saldırısı yapar. Staryu bundan da gene suyun altına girerek kurtulur. Misty artık taktik değiştirip Butterfree’yi suya çekmeye çalışır. En sonunda da bunu başararak Butterfree’yi yener. Ash, Butterfree’yi geri çağırıp Pidgeotto’yu yollar. Misty de Staryu’yu geri çağırıp Starmie’yi gönderir. Pidgeotto Hortum saldırısı yapar ama Misty gene suyun altına girme taktiğini kullandırarak Starmie’yi bundan kurtarır. Starmie tam Pidgeotto’ya saldıracakken Pidgeotto Hortum saldırısı ile onu duvara çarptırır. Böylece Starmie bütün enerjisini kaybeder. Ash, Pidgeotto’dan rozeti almasını ister.

Bu sırada salon sallanmaya başlar. Kocaman bir elektrik süpürgesi duvarı kırarak içeri girer. Bunun sahibini tahmin etmek hiç de zor değildir: Roket Takımı. Süpürgenin dev hortumuyla suyu emmeye başlarlar. Suyla beraber Seel ve Pikachu’yu da içine çeker. Ash, suyun elektrik geçirdiğini hatırlayarak Pikachu’nun Yıldırım saldırısı yapmasını ister. Böylece Roket Takımı bozguna uğramış bir biçimde oradan ayrılır. Misty maçlarını tamamlayamadıklarına Ash ise Cesaret Rozeti’ni kazanamayacak olmasına üzülür. Ancak kızlardan biri yanıldığını aslında rozeti çoktan kazandığını söyler. Misty buna itiraz edince de Ash’in Pikachu’yu en başta kullanması halinde onun kazanma şansının olmadığına ikna ederek bunu kabul etmesini sağlar.

Böylece Ash, ikinci Pokémon Cesaret Rozeti’ni kazanmış olur. Brock da yanlarına dönünce hep beraber yollarına devam etmek üzere oradan ayrılırlar…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Daisy
Violet
Lily


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani017.gif]


Misty: [Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani121.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Daisy: [Resim: rsiconani086.gif]


[Resim: olaylar.png]

-Misty'nin Staryu'su ilk kez görünür.
-[Resim: 02.gif] Ash, Misty'i yener ve Şelale Rozeti'ni kazanır.





[Resim: bymanga.png]