Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokédex Ekip Başvuruları Kısmı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba arkadaŞlar, bildiğŸiniz gibi Pokédex kısmımızı açmıŞ bulunmaktayız.ǖrnek olarak benim sizlere göstermek için açtığŸım Mewtwo konusu var.Ekibimizin baŞı benim.3-4 kiŞilik bir ekip kurmayı düŞünüyorum ve bu ekip için baŞvuru kurallarını bu konuda belirtiyorum.Ayrıca baŞvurularımızı sadece bu kısımdan yapıyoruz.


*En az Pre-Intermediate ingilizce seviyesine sahip olmak. (Okul olarak karŞılığŸı 8. sınıf ve 10. sınıf ingilizce bilgisi.)
*Günlük online saatinin 3-4 saat olması.
*Haftalık en azından 5 pokemon pokedex çevirisi yapabilmek.
  Forumda en az 1 aylık üyelik
  Forumda 100 mesaj / 30 konuya sahip olmak

* İŞaretli olanlar kesinlikle olması gerekenler, diğŸerlerinde istisnai durumlar olabilir.

Ayrıca bir de Bulbapedia'dan aldığŸımız saldırı setleri gibi Şeyleri resim Şeklinde koyduğŸumuz için biraz grafik bilgisinin olması lazım. Zaten ben Photofiltre programının nasıl kullanılacağŸını bu konuda anlattım

Ekibe baŞvurmak için 5. nesilden herhangi bir pokemonunun bilgilerini bulbapediadan bulup çevirip buraya mesaj ile yollayın ya da bana pm atın. Ayrıca bir adette grafik denemesi yapmak zorundasınız.Bana "baŞvurabilir miyim?" tarzında pm gelmesin lütfen.

[b] BaŞvuru yapacak olanlar lütfen İngilizce bilin. GOOGLE TRANSLATE kullanmak yasaktır!
Bil@l ve Glaceon ekipten çıkarılmıştır.
Hadi ya Haruka ile ikimiz kaldık sayımız yine aynı oldu geçenki gibi ???  . Bilal bana Lanturn'u yapacam diyordu. Konular yine bana düştü 
(21-06-2012, 01:04 PM)Jolteon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi ya Haruka ile ikimiz kaldık sayımız yine aynı oldu geçenki gibi ???  . Bilal bana Lanturn'u yapacam diyordu. Konular yine bana düştü

İkisinide çok bekledim. Eğer yeniden aktif olarak konu açmayı düşünürlerse buraya yazarlar.
Alpcemos dün konuşmuştuk bende bir pokemonu yaptım umarım beğenirsin katılmak için.
Tyranitar yaptım

Fizyoloji
Tyranitar dinazor benzeri bir Pokémon olduğunundan.Üst ve alt çene dişleri ile el ve ayak parmaklarındaki pençelerine sahip olması bu pokemonun korkunç görünmesine katkıda bulunur.
Ancak, bu Pokémon en önde gelen vücut özelliği vücudunu yeşil bir zırhı vardır .Onun Pek çok yerinde sivri diken vardır baş, boyun, omuzlar ve kuyruk ucu sallanır.Tyranitarın karnında ve sırtında 2 tane mavi eşkenar zırh'da vardır.Eğer yakından bakıldığında Tyranitar ön evrim kombinasyonuna benzemektedir

Special Abilities
Bazı Ejderha Pokémonları gibi Tyranitar'da Surf, Flamethrower ve Thunderbolt gibi çeşitli elementsel saldırıları öğrenme yeteneğine sahiptir. Aynı zamanda Dragon Claw gibi bazı Ejderha tipi saldırıları öğrenebilir, öğrenme ve aynı zamanda elementsel dişine hamle üç şekilde olabilir. Bu tam gelişmiş bir Pokémon olduğundan, Tyranitar Hyper Beam ve Giga Impact gibi saldırılar öğrenebilir.


Habitat
Vahşi bir Tyranitar doğada çok nadir bulunur. Onlar genellikle dağlarda yaşarlar ve daha çok Unova bölgesinde bulunabilir.
Ama ben yardım ettim.  Shout  Eğer ben olmasaydım full google translate çevirisi
Ama sen sadece sen fizyolojinin yarısına yardım ettin :D  ve düzelttim bir kere
bu hafta lys bittikten sonra ben yardım edebilirim isterseniz  :) şimdimi çevireyim lysden sonramı örnek pokemonu :)
Alpcemos 5. nesil Oshawott yaptım umarım beğenirsin 5. nesil istemiştin :)
Oshawott

Fizyoloji
Oshawott iki ayaklı su samuruna benzer bir Pokémon, öncelikle açık mavi, koyu mavi ve beyaz renkdedir. Oshawott taraf için küçük, üçgen koyu mavi kulaklı, küresel beyaz bir başı vardır. Oshawott yuvarlak gözleri büyük koyu ve şekli ovaldır; onun koyu turuncu burnu yan oval şeklindedir. karikatür kanin kısa bıyıkları yüzünün yanalrındadır, ve boynunda bir "yaka" oluştururken açık mavi kabarcık beneklere sahiptir. Oshawott gövdesinin açık mavi ve merkezinde soluk sarı bir deniz kabuğu özelliği ile dekore edilmiştir. Keratin, bu uzantının, yapılmış bir scalchop çeşitli şekillerde çıkartılıp kullanılabilir çoğunlukla bir silah olarak. Onun, küçük biraz uzun yuvarlak kolları onun da ön kol, ayırt rakam renkli koyu mavi aksine, ayak ayakları renklenmesi beyazdır. Onun ağzı açılana kadar Oshawott de biraz kalas şeklindeki koyu mavi kuyruk ve görünmeyen bir çift dişe sahiptir

Special Abilities
Onun karnından scalchop ayırarak ustaca mücadele edebilirsiniz.Scalchop böyle bir kılıcı, koruyucu, ve boomerang gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir.Scalchop onun bellybutton ulaşıyor.

Habitat

Vahşi Oshawott'lar genellikle suda yaşar ama karada'da görülebilirler
(21-06-2012, 04:01 PM)Berkanege link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alpcemos 5. nesil Oshawott yaptım umarım beğenirsin 5. nesil istemiştin :)
Oshawott

Fizyoloji
Oshawott iki ayaklı su samuruna benzer bir Pokémon, öncelikle açık mavi, koyu mavi ve beyaz renkdedir. Oshawott taraf için küçük, üçgen koyu mavi kulaklı, küresel beyaz bir başı vardır. Oshawott yuvarlak gözleri büyük koyu ve şekli ovaldır; onun koyu turuncu burnu yan oval şeklindedir. karikatür kanin kısa bıyıkları yüzünün yanalrındadır, ve boynunda bir \"yaka\" oluştururken açık mavi kabarcık beneklere sahiptir. Oshawott gövdesinin açık mavi ve merkezinde soluk sarı bir deniz kabuğu özelliği ile dekore edilmiştir. Keratin, bu uzantının, yapılmış bir scalchop çeşitli şekillerde çıkartılıp kullanılabilir çoğunlukla bir silah olarak. Onun, küçük biraz uzun yuvarlak kolları onun da ön kol, ayırt rakam renkli koyu mavi aksine, ayak ayakları renklenmesi beyazdır. Onun ağzı açılana kadar Oshawott de biraz kalas şeklindeki koyu mavi kuyruk ve görünmeyen bir çift dişe sahiptir

Special Abilities
Onun karnından scalchop ayırarak ustaca mücadele edebilirsiniz.Scalchop böyle bir kılıcı, koruyucu, ve boomerang gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir.Scalchop onun bellybutton ulaşıyor.

Habitat

Vahşi Oshawott'lar genellikle suda yaşar ama karada'da görülebilirler
Alınma ama bunun nerdeyse hepsi google translate :ı Onun karnından scalchop ayırarak ustaca mücadele edebilirsiniz.Scalchop böyle bir kılıcı, koruyucu, ve boomerang gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir.Scalchop onun bellybutton ulaşıyor.
burdan bişi anlamadım :ı
Sayfalar: 1 2 3 4