Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: nintendoDs trade yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
bende 1 tane nintendo ds var ve pokemon diamond ile pokemon fire red oyunlarım var bu fire reddeki pokemonları diamond'a nasıl trade edeceğim konusunda yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
trade yapamazsın ama pal parka girebilirsin. Fireredle trade yapmak için gameboy lazım
saol serdar1907 peki palparka naısl giriliyor
bak şimdi Diamond u bitirdiysen git Prof Rowan ın labarotuvarı olan şehire oradan güneye sonra doğuya SURF yap cıkar zati karsına ;)
evet pokemon gts den trade yapabilrsin
(23-11-2008, 04:51 PM)Indigo League Master link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende 1 tane nintendo ds var ve pokemon diamond ile pokemon fire red oyunlarım var bu fire reddeki pokemonları diamond'a nasıl trade edeceğim konusunda yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

lig bittikten sonra 150 pokemonu kayıt ettir ve nacionel pokedex si al. sonra rowanın yanına oak gelicek.Senle konuşup pal parktan bahsedecek.O gittikten sonra labarotarın aşağısındaki denizden surf yaparak aşağı ilerle.bir routeye varırsın.Sonra büyük bir bina var.Oraya gittikten sonra oakı göreceksin ve onunla konuşucaksın.Sonra save ile dsyi kapat.Fireredi gba oyunlarının yerine koy ve diamondu aç.Menüde en altta firered ile ilgili bir yer var.Oraya gir ve firereddeki pc box taki pokemonlarından 6 tane seç.Sonrada pal parka gir ve yakala. (not: orjinal oyunlarda olur ;) )
Korsan oyunlarda olmuyor mu gerçekten ? Ez-Flash adlı bir kartla Gba oyunlarını GBa slotuna takarak oynama şansımız var ,buna rağmen çalışmıyor mu r4 de Pal Park ?
(29-06-2010, 01:53 AM)Gece Gölgesi link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Korsan oyunlarda olmuyor mu gerçekten ? Ez-Flash adlı bir kartla Gba oyunlarını GBa slotuna takarak oynama şansımız var ,buna rağmen çalışmıyor mu r4 de Pal Park ?

Korsan gba Pokemon oyunlarıyla Pal Park olmuyor. Fakat orjinal gba, korsan ds oyunu arasında olabiliyormuş.  :N:
O da olur :D