Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Ash çok saçma şeyler yapmıyor mu sizce de?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Spoiler:
ÖNCELİKLE: BEN ŞU AN 3. SEZOUN İZLİYORUM VE İZLEMEMİŞ OLANLAR LÜTFEN KONUYU OKUMASINLAR ÇÜNKÜ "SPOİLER" DEDİĞİMİZ İLERİDE NELER OLACAĞINI ANLATAN ŞEYLER İÇERİYOR VE İZLEMİŞ OLANLAR DA LÜTFEN 3. SEZON 18. BÖLÜMDEN SONRASINI ANLATMASINLAR ÇÜNKÜ BANA "SPOİLER" OLUR.

  Teşekkürler,
Ben bu Ash in yaptıklarını çok saçma buluyorum. Adam sürekli pokemonlarını bırakıyor. Mesela 1. sezonda Pidgeotto Pidgeot oldu ama Ash onu sürüyü koruması için bıraktı. Az önce 3. sezonun 18. bölümünü izledim ve Ash Charizard ı eğitim alması için diğer doğal Charizardların yanında bıraktı. Butterfree yi bir aile kurması için bıraktı. Primeape i daha iyi eğitim alması için bıraktı. Başka hatırlayamıyorum ama 4 tane güçlü pokemonu boşuna bırakmış oldu? Ben olsam ne yapardım diye sorarsanız, ben Charizardı ve Primeape i bırakmıyıp kendim eğitirdim, Pidgeot u bırakmazdım çünkü zaten sürüye asıl gerekli olan şeyi yani cesareti verdi. Diğer kuşlar gelse bile en azından savaşırlar. Butterfree yi de bırakmazdım. Aile kurmak istiyor diyeceksiniz ama o mantıkla hareket edersek bütün pokemonları aile kursun diye bırakması gerekirdi. Mesela Pikachu yu bırakmamıştı. Diğer pokemonları için de aynısını yapabilirdi. Siz ne düşünüyorsunuz?
pokemon isimlerini doğru yazıp konuyu editlemelisin yoksa çöpe taşınabilir konun. pokemon sitesinde pokemon isimlerinin katliamı yapılıyor. sence bu doğru mu? ben çarizard ya da pigio diye bir pokemon tanımıyorum.
tamam düzelttim
Anime o . Yani şöyle düşün . Ash 13 . sezon boyunca aynı pokemonlarımı tutmalı sence ? İzlemesi zevkli olur mu?
Charizard' ı bırakarak en doğrusunu yaptı bence. Butterfree' da mantıken doğru büyük turnuvalar için uygun değil ancak Pidgeot ve Primeape konusunda haklısın hayatta bırakmazdım ben olsam.
pikachuyu bırakmak istedi mutlu olsun diye ama pikachu geri döndü
Hep aynı pokemonlar olsaydı sıkıcı olur dıye buyuk ıhtımal bırakıldı ama charızardı keske bırakmasaydı ben onu 13 sezonda izlerim sorun yok :D
1./2. nesil birleşik yaptılar animeyi o yüzden.2. nesil starterlara yer açmak için Squartle gitti,Charizard gitti ve Bulbasaur da oak'a yollandı.Chikorita,Cyndaquil ve Totodile almak için.
Alıntı:1./2. nesil birleşik yaptılar animeyi o yüzden.2. nesil starterlara yer açmak için Squartle gitti,Charizard gitti ve Bulbasaur da oak'a yollandı.Chikorita,Cyndaquil ve Totodile almak için
3. Nesilden sonra da direkt "New Begining" mottosunu kullanarak tüm pokemonları bıraktı tabi. Pikachu hariç ben ilk onu bırakırdım  şahsen  :yourock:
Vallaha ya şu Pikachu'yu ya evrimleştirsin ya da trade felan etsin Electivire veya Magnezone hadi olmadı Zebstrika yakalasın.Tabi animeden bahsediyoruz bunlar hiçbir zaman olmayacak xD
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15