Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 30.08.2011 - Efsane Pokemon Listesi - Pokemon Vortex
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Phione ve Rotom, efsanevi sanılan ama efsanevi olmayan Pokemonlar. Cresselia efsanevi, hatta Darkrai'nin "iyi" karşılığı.
Rotom 'u biliyorum Fotoğrafa gerek yok ancak ben rotom'u efsana pokemon olarak biliyorum peki neden değil peki neye göre efsane sayılmadı bu arada Phione ve Rotom bi arkadaşımızın yanıtında efsane sayılan ama efsane olmayan demiş bunu açıklarmısınız ??
1.Rotom ve Phione'un  statları efsaneler kadar yüksek değil
2.Manaphy'in varsa istediğin kadar Phione yapabilirsin.
3.Efsaneler kendi bölgelerinde çıkar. Cresselia gidip de Kanto'dan yakalanmaz. Rotom Unova'da in-game-trade yolu ile alınabiliyor.
Alıma gelen sebepler bunlar.
(01-09-2011, 04:32 PM)esplendor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rotom 'u biliyorum Fotoğrafa gerek yok ancak ben rotom'u efsana pokemon olarak biliyorum peki neden değil peki neye göre efsane sayılmadı bu arada Phione ve Rotom bi arkadaşımızın yanıtında efsane sayılan ama efsane olmayan demiş bunu açıklarmısınız ??
Efsanevi Pokemonlar bir oyunda sadece 1 kere bulunabilen Pokemonlar. Rotom ve Phione, yumurta çıkarabildikleri için bir oyunda birden fazla kere elde edilebiliyorlar, ayrıca bütün efsanevilerin aksine düşük levelda bulunabiliyorlar. Zaten bu ikisi de Nintendo tarafından efsanevi olarak sınıflandırılmıyor.
anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ....Ancak bir sorum daha olucak Eevee01 arkadaşımızın dediği Rotom Unova'da in-game-trade yolu ile alınabiliyor... demesi anlamadım tam olarak ne oluyor in-game-trade yolu açıklarmısınız ???
oyun içinde senin bir pokemon vermen ve karşı tarafdakininde bir pokemon vermesidir örneğin Firered'de vermilion şehrinde spearow verip farfectdh
Anladım teşekkürler....
Resimli ve Nerede Çıktıklarını Paylaşalı Epey Oldu:
https://pokemonturkiye.com/forum/vortex_...817.0.html
rotom ve phione efsane değil ama pokemon vortex'de efsaneler gibi zor ve yüksek seviye de çıkıyor .
Sayfalar: 1 2