Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Evrim ??
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar şu an animede henüz çizimi yapılmamış evrimlerden en çok merak ettikleriniz hangisi ?

Ben Swellow 'un gelişmiş halini çok merak ediyorum.Güçlü,sevdiğim bir pokemon.Hoenn bölgesinde çok güzel maçlar çıkardı.Evriminin son halinde kim bilir nasıl güçlü olur.İnş. son evrimi çizilir..:) Aynı şekilde Buizel 'in son evrimini de çizerler inş..  Smile
Taillow zaten Swellow'a evrimleşti onun bir üst evrimi yok.
(23-08-2011, 02:47 PM)Alpcemos link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taillow zaten Swellow'a evrimleşti onun bir üst evrimi yok.

Bütün pokemonların 3 evrimi yok mu?? Eğer swellow un üst evrimi yoksa Taillow un bir alt evrimi olması lazım..
(23-08-2011, 02:51 PM)lmprd4trk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bütün pokemonların 3 evrimi yok mu?? Eğer swellow un üst evrimi yoksa Taillow un bir alt evrimi olması lazım..

Hayır bütün pokemonların 3 evrimi yok bazıları 3 bazıları 2 bazılarının ise hiç evrimi yok. Taillow hiç evrim geçirmemiş hali evrim geçirince Swellow oluyor. Onunda bir üst evrimi yok. Buizelde aynı şekilde evrim geçirince Floatzel olur ama buizelin bi alt evrimi yoktur.
(23-08-2011, 02:56 PM)Alpcemos link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır bütün pokemonların 3 evrimi yok bazıları 3 bazıları 2 bazılarının ise hiç evrimi yok. Taillow hiç evrim geçirmemiş hali evrim geçirince Swellow oluyor. Onunda bir üst evrimi yok. Buizelde aynı şekilde evrim geçirince Floatzel olur ama buizelin bi alt evrimi yoktur.

Bide şöyle bişey var ama.. 1.nesilde Electabuzz vardı.2.nesilde gelişmemiş hali Elekid'i eklediler.4 nesilde de son hali Electivire eklediler..Bir bakmışız 6.nesilde(pokemon devam ederse tabii) swellow'un gelişmişi eklenmiş..:) olabilir yani..ben sadece merak edenleri görmek istiyorum..
(23-08-2011, 03:04 PM)lmprd4trk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bide şöyle bişey var ama.. 1.nesilde Electabuzz vardı.2.nesilde gelişmemiş hali Elekid'i eklediler.4 nesilde de son hali Electivire eklediler..Bir bakmışız 6.nesilde(pokemon devam ederse tabii) swellow'un gelişmişi eklenmiş..:) olabilir yani..ben sadece merak edenleri görmek istiyorum..
olamaz çünkü Ash japonyadaydı amerikaya geçti yani hoeen japonyada ama ash artıka amerikada geziyor
Artık ilk 4 nesil den hic bir pokemonun evrimi veya alt evrimi yapılmaz bence.Pokemon yeni kıtada yeniden başladı diyebiliriz. Artık anca 5. nesildeki pokemonların gelişmişleri veya alt evrimleri gelebilir bence.Bu konuda onalrı tartışmak daha akıllıca olur.
(23-08-2011, 04:53 PM)mesoo link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Artık ilk 4 nesil den hic bir pokemonun evrimi veya alt evrimi yapılmaz bence.Pokemon yeni kıtada yeniden başaldı diyebiliriz. Artık anca 5. nesildeki pokemonların gelişmişleri veya alt evrimleri gelebilir bence.Bu konuda onalrı tartışmak daha akıllıca olur.

katılıyorum
Pokemon'a ''reset'' attılar resmen.ash 10 yaşında, rakip olarak yeni başlayan bir çocuğu uygun gördüler, rocket takımının eski pokemonları yok,regice ı devirmiş pikachu lvl 5 snivy e yeniliyor...
ama o zaman pikachu elektrik hamlelerini kullanamıyordu...
ve rakip olarak yeni başlamış eğitmenler diyorsunda ash her kıtada zaten kendine ''yeni bir başlangıç'' yapıyor zaten ayrıca paul de macerasına yeni başamıştı sanırım sonra acayip bir hızla bütün liglere katılıyor bu da beni başka bir konuda söylediğim yere getiriyor eğer paul bir kaç ayda(?) kanto johto ve hoenn ligini bitirip sonra tekrar sinnoh ligine katılabiliyorsa ash de hala 10 yaşında olabilir...

ama bu tartışmaya açık bir konu nintendodaki yöneticiler bile faarklı şeyler söylüyor....
Sayfalar: 1 2