Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Lugia Yaratılış Araştırması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Emeğine sağlık. Lugia da Ho-oh gibi bir zamanlar Ecruteak Şehrinde (şehir isminin yazılışı yanlış olabilir) yaşıyordu. Herhalde insanların bu pokemonlar üzerinde kötü emelleri olunca Ho-oh gibi o da bulunduğu yerden başka bir yere gitti. Bunun dışında girdap adalarında yaşadığı biliniyor. Heart gold ve soul silver da yaşadığı yer muhteşem betimlenmiş. En sevdiğim efsane pokemon diyebilirim.
(19-05-2012, 06:34 PM)dark prens link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emeğine sağlık. Lugia da Ho-oh gibi bir zamanlar Ecruteak Şehrinde (şehir isminin yazılışı yanlış olabilir) yaşıyordu. Herhalde insanların bu pokemonlar üzerinde kötü emelleri olunca Ho-oh gibi o da bulunduğu yerden başka bir yere gitti. Bunun dışında girdap adalarında yaşadığı biliniyor. Heart gold ve soul silver da yaşadığı yer muhteşem betimlenmiş. En sevdiğim efsane pokemon diyebilirim.
Ho-oh ectureak şehrinde yaşıyor insanlarla bir zamanlar dostluk içindeydi ama ectureak şehrinde ho-oh u yakalamaya çalışmışlar ve ho-oh kaçmış 5. sezonda insanlar ve pokemonların kalbi bir olunca ho-oh un geri döneceği belirtildi.
Lugia portakal adalarında The power of one filminde en güçlü o da zapdos articuno ve moltres arasındaki dengeler bozulunca ortaya çıktı.
Bunun dışında animede 5. sezonda ogi adasında yetişkin bir lugia ve yavrusu yaşıyordu karadada görülüyorlardı. Ama onların karada görülmesi söylentileri oraya roket takımını getirdi ve roket takımı yavru lugia ve yetişkin lugiayı ele geçirdi ama sonra ash brock misty kurtardılar lugiaları birde pikachulu çocuk vardı lugiayı kurtarırken pikachusunun takma ismi sparkydi ama ismini unutdum eğitmenin.
Çok güzel olmuş fakat sonda yazdığın şey pek mümkün değil. Bu sürüngen dinozorlar yok olduğunda yok olmuş. Timsah, kaplumbağa vb. sürüngenlere benzemekten çok dinozora benziyor hatta sadece suda yaşadığı için dinozor diye adlandıralamayan bir tür. Her neyse biraz daha düşünürsek bunun üzerinden milyonlarca yıl geçmiş. Az sayıda kalsa da üreyecek bir eş bulamadıkları için yok olmuş olmalılar. Yine Loch Ness canavarı 100 yıl gibi bir süre önce bulundu. Bu kadar büyük bir canavarı besleyecek kadar besin yok bu gölde.

Ayrıca ilk Nessy fotoğrafı fotomontajlanmış yani plastik bir canavarı gölün 5 metre açığına koyup fotoğrafını çekmişler sonra karanın görünen kısmını montajlamışlar. Ayrıca Loch Ness'in öyle bir yapısı var ki tahta gibi istedikleri yöne hareket edemeyen varlıkların akıntının tersine yüzmesi mümkün. Van Gölü canavarının da somut bir kanıtı yok (bildiğim kadarıyla.).

Ben de Nat Geo da bir belgesel izlemiştim Loch Ness'i ordan öğrendim bazı arkadaşlar çok ümitlenip araştırmaya filan gidebilir diye anlattım  Grimace
En sevdiğim efsanelerden birinin nelerden oluştuğunu görmek güzel :D Teşekkürler güzel paylaşım (Y)
en sevdiğim 2. legend saol
Sayfalar: 1 2