Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon İncelemeleri - İndex (2013)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(27-08-2011, 08:56 PM)OoO_21 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:keşke umberonda olsaydı ama neyse hepsini sabırsızlıkla bekliyoruz
Umbreon her ne kadar OU Tier'da olmasada kullanan oyuncular var. Ben bayramda yazabilirim
(27-08-2011, 09:01 PM)Hikari link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemon incelemeleri harika bunu çok seviyorum paylaşım için teşekkürler Smile
Daha fazla üyemizin hoşuna gitmesini arzu ediyorum, teşekkürler.
Elinize sağlık. İncelemesini yaptığınız bütün pokemonları yaptım ve yararlı oldu. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Bir süredir çalışmayan linklerimiz tarafımca düzeltilmiştir. Yakında bütün incelemeler gözden geçirilecek, güncellenecek ve yeni  analizler yazılacaktır. Bizi takip edin!
Bir şey dikkatimi çekti Salamance yazıldı ki ayrıca indexdede yazıyor neden kalan pokemonlar arasına eklendi? Question
(25-05-2012, 09:57 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir şey dikkatimi çekti Salamance yazıldı ki ayrıca indexdede yazıyor neden kalan pokemonlar arasına eklendi? Question

Düzenlemede gözümden kaçmış :) Saol sayende yeniden yazmaktan kurtulmuş olduk :)

Edit: Bu arada 99 tane incelememiz oldu. Yine yeniden :)
Bütün incelemelere ve güncellemelere teşekkür ettim bari bi kaç tane okiyim dedim stratejiden başım döndü! Bide ben kendimi pokémoncu sanıyordum şoktayım. Cry (bende bim'de :D )
magnezoneyi ben yazabilirim istersen furkan çok önceden başlamıştım  ;D
(26-05-2012, 02:45 AM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bütün incelemelere ve güncellemelere teşekkür ettim bari bi kaç tane okiyim dedim stratejiden başım döndü! Bide ben kendimi pokémoncu sanıyordum şoktayım. Cry (bende bim'de :D )

Turnuva olunca çok işine yarayacak :)

@InFamous: Tabiki yazabilirsin. Hatta iyi olur :) Bu hafta sonu OU'yu bitiririz.
(26-05-2012, 02:45 AM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bütün incelemelere ve güncellemelere teşekkür ettim bari bi kaç tane okiyim dedim stratejiden başım döndü! Bide ben kendimi pokémoncu sanıyordum şoktayım. Cry (bende bim'de :D )

Pokemon çocuk oyunu diyenleri Taksim Meydanı'nda sallandırmak lazım :D Kafan karıştıysa şuradaki konuları okumakla başla, yardımı dokunur.
OU Tier'ı tamamen bitirmiş bulunuyoruz! Şunu söyleyebilirim ki 1 yılımı verdiğim bu güzel projeyi artık bitirdik. Bundan böyle sizin istekleriniz ağırlıklı olmak üzere diğer Tier'lerdan eleme yapılarak pokemonlar yazılmaya başlanacak. İstek yapmak için Tıklayın!
Sayfalar: 1 2 3 4