Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Best Wishes Bölüm 44 Sohbet ve Tartışma Başlıgı.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Burda başlıktada yazdıgı gibi bölümile ilgili tartışa bilirsiniz. Her hafta bir sonraki bölüm için yeni konu acıcam. Herhafta farklı konuları tartışa biliriz.

Spoiler:

Spoiler:

Herkeze iyi seyirler.
volt tackle yi neden kullanmadı anlamış değilim son rozette Iris ile karşılaşacak olmasa bu turnuvayı kazanabilirdi
Pikachu artık volt tackle'yi unuttu. Onun yerine electro ball öğrendi.
(14-08-2011, 01:29 PM)Pysduck link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:volt tackle yi neden kullanmadı anlamış değilim son rozette Iris ile karşılaşacak olmasa bu turnuvayı kazanabilirdi

Volt tackle bu pokemona işlemez, zaten elektriğe dayanıklı. Bu pokemona karşı iron tailş, volt tackle dan daha fazla işe yarardı. Oda haklı olarak kullanmadı volt tackle'ı. Her türlü yenildi saf. O kuş tüyleri ne işe yarıyor bu arada?
Bir kere daha diyeyim Pikachu Volt Tackle'yi unuttu artık o saldırıyı yapamaz. Volt Tackle'yi hala biliyorsa bu imkansız olur. Çünkü Quick Attack, İron Tail, Thunderbolt ve son olarak bu sezon electro ball öğrendi. Electro ball öğrendikten sonra Quick Attack, İron Tail ve Thunderbolt saldırısını kullandı ama Volt Tackle'yi hiç kullanmadı. Yani Pikachu Volt Tackle'yi unuttu.
hayır ona bakılırsa pikachu 4 fazla saldırı yapıyor thuder de yapıyor


[time]1313439634[/time] Tarihinde Birleştirildi.
zaten ash çok hatta yaptı pikachu yerine başkabir pokemon mesela palpitoadı kullanabilirdi
Hayır Pikachu artık Thunder kullanamıyor. İşte burdan Pikachu'nun saldırılarına bakabilirsin.
Yaninda mavi t ye benzeyen şeyler olan saldırılarını şuan biliyor ama diğerlerini öğrenip unuttu.
(16-08-2011, 07:47 AM)^^BjkBurak^^ link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır Pikachu artık Thunder kullanamıyor. İşte burdan Pikachu'nun saldırılarına bakabilirsin.
Yaninda mavi t ye benzeyen şeyler olan saldırılarını şuan biliyor ama diğerlerini öğrenip unuttu.

Arkadaşım bu oyun değil, bir pokemon 4'ten fazla atak kullanabilir. Yanlış bilgi vermeyelim. Pokemon atakları unutmaz (Bazı evrimlerde istisnalar oluyor)

Ayrıca ingilizcen pek iyi değil galiba, o mavi işaret sadece onları kullandığı anlamına değil, son zamanlarda kullandıklarını gösteriyor. Yalnızca "x" işareti olanları kullanamıyor.
Evet bu yüzden volt tacklenin yanında † işareti yok. 4 tane saldırı kullanma özelliği sadece oyunlarda geçerli. animeyi dikkatli incelersen görebilirsin 4den fazla saldırı kullanan bir sürü pokemon oldu.
dediğin şey açılmıyor
Sayfalar: 1 2