Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Rumble Blast'dan ilk inceleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: box.jpg]Pokemon Rumble Blast 2009'da çıkan Pokemon Rumble, WiiWare konsol oyunun bir sonraki aşaması. Tamamen 3DS uyumlu olan oyun size oyuncak Pokemon'ların farklı farklı evrelerde kontrolünü veriyor, devam ettikçe daha fazla Pokemon'la kaşılaşıyorsunuz.

Bu oyun Pokemon Black & White oyunundan olan Pokemon'ları oyuncak Pokemon şekline bürüyor ve onları kontrol edip sırlarını çözüyorsunuz. Tek kişilik oynama modu, ve bununla birlikte bölgesel multiplayer ayrıca ''Street Pass'' özelliği ile Pokemon elde edebiliiyorsunuz.


Pokemon Rumble Blast'te farklı oyun modları mevcut, normal oyun modunda level level gidiyorsunuz, Battle Royale ''Kraliyet Savaşı'' ve yep-yeni modu olan Charge Battle ''Hücum Savaşı'' size kocaman oyuncak Pokemon ordusunu kontrolünü veriyor.

Oyunun bazı ayrıntıları şöyle..:

1) Oyunun açılışında Reshiram ve Zekrom arasından olan bir savaşla başlıyor, ve görüntüleri olarak oyuncak Pokemon olarak.

2)Başlangıç noktası olarak Toy Town'dan (Oyuncak kasabası) başlayarak Mii karakteri ve Pikachu ile tanışıyorsunuz.

3)İlk ''patron''nunuz Zekrom oluyor, ancak sizin kontrol etmeniz için çok güçlü. Sahne birden yok oluyor, ve karakteriniz başka bir yere ''düşüyor''. Her Pokemon'un kendisine göre farklı bir hikayesi var.

Böylece ''Bass'' (Merkez noktası) dediğimiz yer olan Toy Town'da buluyorsunuz kendinizi. Burda, bulunan Light Springs'de ''Işık Kaplıcaları'' takımınızı iyileştirebiliyorsunuz.  Kapıda, bir Mr. Mime var, kasabada da bir  Pawniard, Lilipup, Pidove, Scraggy ve Axew var. Wii oyunundaki gibi Pokemon'larınızı dışarı bırakabiliyor, başarılarınızı kotrol ediyor ve birde National Dex ile daha önce karşılaştığınız Pokemon'ların listesine bakabilirsiniz. Burda bir saldırı öğretici 100000p'ye Giga Impact öğretiyor, diğeri ise ''genel'' saldırı öğretici rasgele bir saldırıyı belirlenen rasgele bir fiyata Pokemon'unuza öğretiyor. Burda, Mii dünyasına dönme saçeneğiniz var, böylece arkadaşınızın koleksiyonuna bakabilir, değişim yapabilirsiniz. N3DS'inizde ''Start'' düğmasine basarak Toy Kasabısına dönebilmeniz için size bir seçenek sunuyor, nerde olduğunuz fark etmez.

Modlar

Bir önceki oyun gibi, Pokemon Rumble Blast bir kaç tane farkı oyun modu var. Ancak, bir önceki oyun gibi, Pokemon Rumble Blast bir önceki modlar olmasına rağmen yeni bir modlar mevcut. Şimdi bunları inceleyeceğiz.
Standard Mode (Standart Modu)

Standart mod bize Pokemon Rumble oyunundan geldi. Ancak bu oyunda daha fazla level ve daha büyük. Levelları geçtikçe coins (madeni paralar) toplayıp itemler ve Pokemon için ödeyebilirsiniz ve yenmiş olduğunuz oyuncak Pokemon'ları bile bulabilirsiniz. Her level sonunda yenmeniz gereken patron var. Patron normal bir Pokemon'un boyut olarak büyük halidir ve yendiğiniz zaman onu yakalma şansınız var.

Bu modda tek başınıza oynayabilir, veya yanınızda olan başka bir akdaşınız ile wireless ile oynayabilirsiniz. Multipalyer modunda vahşi Pokemon'la karşılaşma ihitmaliniz daha yüksek.
[Resim: 02.jpg]

Pokemon Collection Battle Mode (Pokemon Koleksiyon Savaş Modu)

Bu mod hakkında çok az bilgi mevcut, ama level atlama olduğunu biliyoruz, seyhatinizde topladığınız tüm Pokemon'ları yenmelisiniz. Eğer bütün Pokemon'ları yenmeyi başarırsanız, daha güçlü Pokemon'ların kaynadığı yerler açılıyor.

Battle Royale (Kraliye Savaşı)

Bu mod orjinal oyun olan Pokemon Rumble'dan gelme. Bu mod sizi bir çembere koyuyor, burda kullandığnız 3 tane Pokemon seçebiliyorsunuz. Bu çemberde tüm Pokemon'ları yenmelisiniz. Üzerinize her hangi bir zamanda düzinelerce Pokemon gelcek. En sonunda bütün rakip Pokemon'ları yenebilmelisiniz, ve bir kaç tane güçlü Pokemon size meydan okumak için çıkacak. Bu Pokemon'lar normal Pokemon'lardan yenmesi daha zor. Yenmeniz için zaman sınırı var ve zaman içinde yenbilirseniz bir çok coin kazanabilirsiniz.
[Resim: battleroyaltop.jpg]

Team Battle (Takım savaşı)

Team Battle yep-yeni bir mod ve size 3 Pokemon'un kontrolünü aynı anda veriyor. Böylece, Pokemon'larınızın hasar almadığından emin olmalısınız. Savaştaki puanlar ile, Pokemon'larınızın üst-üste durup kule gibi durup saldırılarını birleştirebilir, ayrıca saldırı puanlarını toplayıp saldırabilirsiniz. Bu savaşlarda, Patron Pokemon'a ulaşmak için dalga-dalga gelen Pokemon'ları yenmelisiniz.
[Resim: teambattledruddigon.jpg]

Charge Battle (Hücum Savaşı)

Bu modda yeni bir mod. Burda, kocaman bir Pokemon ordusu kontrol edebilirsiniz. Bu ordu ile, karşı orduyu yenmek amacı ile levelları geçmeye çalışıyorsunuz. Bu savaş modu farklı, diğer modlarda karşı rakbi saldırı kombinasyonları kullanarak yenmeyi çalışıyorsunuz. Bu modda, siz ordunuza daha falza Pokemon getirebilirsiniz...
[Resim: massive.jpg]
Street Pass Battle (Sokak karşılaşma modu)

Bu mod ile sokakta giderken NDS'inizin bekleme modunda durduğu zaman civarda aynı oyunu olan kişi ile bilgileri wireless üzerinden takas edip, karşı taraf sizin bilgileriniz alırken sizde, onun bilgilerinizi alıyorsunuz. Böylece, siz karşı tarafın Mii'sini bulursanız, size meydan okuyacaktır. Seçtiği Pokemon'lar kendi seçimi olmakta. Bu savaşlar parton savaşı gibi oluyor. Eğer Pokemon'u yenmeyi başarırsanız, karşılığında ödül kazanıyorsunuz, ödülü henüz bilemiyorz.
[Resim: scraggymii.jpg]


Çeviri: bulldogss_eray
Kaynak: Serebii
Eline saglık eray.Türkiyede ilk biz paylaşmışızdır heralde bu haberi.
görevimiz :)
ilk biz olmasak bile bu kadar ayrıntı kimde vardır kardeşim :zx:
Valla bence ilkizdir ya.Hızımıza yetişilmiyo site olarak.20412 motor gücünde gidiyoruz maşallah. :D
çok saol bişi sorcam acaba bu pc`de de oynanıyor mu?
çok güzel hazırlamışsın eline sağlık :)
(11-08-2011, 01:45 PM)Saih_Mqcoy link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok saol bişi sorcam acaba bu pc`de de oynanıyor mu?

Oynanmıyor.
(11-08-2011, 01:45 PM)Saih_Mqcoy link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok saol bişi sorcam acaba bu pc`de de oynanıyor mu?
Ben oynanıyor diye biliyorum.
Nintendo Wii'yi soruyorsan, PC'de oynanır fakat, bir emülatör sayesinde oynanabilir, bu emülatörün çalışması için de PC özelliklerinin fazla iyi olması gerekir.
Nintendo 3DS içinse yine emülatörle PC'de oynayabilirsin. Bunun için fazla PC özelliği gerekmez.
O zaman çalışan 3D emulatörü ve romu paylaşmanı bekliyorum.
Videolarda gördüğümden 3ds düzgün bir emülatör vardır diye düşündüm ama yokmuş.
Ama Nintendo Wii var yine de.
İndirme Linki:
32 Bit İçin:https://rapidshare.com/files/460246653/Dolphin_7091_Ayarlae_.rar

64 Bit İçin:https://www.dolphin-emulator.com/files/Dolphin-x64-r7092.7z
Sayfalar: 1 2