Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon İnfinity
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bu Arada Oyundaki Nickim : Quick_Silver Her Türlü yardım yapılır !

Merhaba Arkadaşlar !
Bugün sizlere Pokemon İnfinity ' i anlatıcam .Burdaki Yazının Tümü ApollonBeta ' a yani Bana Aittir.Eğer Yazım hatası yapmışsam afola . Şimdi Arkadaşlar Konuyu uzatmadan Başlıyorum ... Firefox Mozilla Tavsiyedir . Charome da olur.
Şimdik Gelelim oyunun Sitesine : https://www.pokemoninfinity.com tabi bana yardım etmek ve beni REFERANS olarak almak isterseniz    https://www.pokemoninfinity.com/pages/de...f=MTM4NTQ5
                                                                      Başlangıç Ve Kayıt
Pokemon İnfinity '  girdiğimizde Karşımıza doğal olarak Ana sayfa çıkar Ana sayfanda Kullanıcı adımızı ve şifremizi yazacağımız yer vardır ,onun altında REGİSTER yazar oraya tıklıyoruz. Böyle Alt Alta Yazılar Çıkar.

UserName            : ............

Password              : ............

Confirm Password : ...........

Email                    : Önerim  Yahoo çünkü Hotmail ' e aktivasyon postası Gelmiyo !

Initial Monster      : Burada Pikachu,Charmander,Bulbasuar,ve Squirtle vardır . Burada Size Önerim Pikachu ' yu almayın ! Nedeni İse Pikachu'nun Küçüğü Pichu dur Pichu ise Buradaki Haritalardan Çıkar . Bu noktada pokemonunuzu Çok Dikkatli Seçin Çünkü Burdaki başlanıç Pokemonları Haritalarda Çıkmıyor Sadece Başlangıcta alınıyor yada Krediyle Alıyorsunuz !

I have read and agreed to the terms and condition of the game.  Read it here i : Yazısı Çıkar ordaki Yuvarlak içindeki " i " Harfine Tıklayın ondan sonra kutucuğa basın .

Security Image: Bunu Biliyorsunuzdur Ama Bilmeyen Arkadaşlar Olabilir Ayıp Değil Atalarımız Bilmemek deil Öğrenmemek Ayıptır demis . Her neyse  Tabiki yukarıdakı kutucukta Örneğin "4Fg3ha1" yazıyor onu Alttaki Kutucuğa eksiksiz yazın. Ve  REGİSTER ' e  Tıklayın Artık kayıt islemimiz bitmiştir şimdi Sadece Aktivasyon Postasının gelmesi ve bizim onu kaul edip aktiflestirmemiz kaldı
                                                                              OYUN BİLGİLERİ VE BUTONLAR

Şimdik .... Arkadaşlar yazı biraz uzun oldu ama Sizi Bilgilendirmek oyunda yeni arkadaşlar edinmek istiyorum bunu için burayımşimdi başlıyayım . Soldan Sağa Dogru gidicem iyi takip edin :D

Explore : Burdan Harıtaya Giriyoruz . Bu butona basarak Haritayı açıyoruz harılarada yürüyerek başka bir hariya gidiyoruz
[Resim: startisland.png]
Bu resim Start İsland haritaları  yesil olan harita Çayır Çimen otlak bölge , kahverengi olan Bölge Kayalık Magra Bölgesi dir.
Seviye 5 kadar burada kasıcaksınız [Seviye kasmayı yazının devamında anlatıcam ] sonra gemi kaptanına gidiceksiniz bi sonraki haritaya yani GYM liderinin olduğu haritaya gidiceksiniz GYM liderinin Görevlerini Yapıcaksınız ödül olarak Harita ve birkaç malzeme vericek [yazının Devamında Gym liderlerini anlatıcam ]

Donate Now! : Bunu anlatılcak bi kısmı yok . Bu VİP üyelik yani Özel üyelik Paralı Üyelik !

Token Shop : Yazını başlangıcında anlatmıştım Başlangıç pokemonları falan filan iste o pokemon ve dahasını burdan Kredi ile alıyoruz !

Refer A friends : Burdan oyundaki arkadaşlarınızı ekliyorsunuz yada arkadaşlarınıza referans oluyorsunuz.Birkişiye referans olabilmenız için Referans oldugunuz kişinin 5 Trainer Seviyesi olması ve Aktivasyon mailini onaylaması gerek ! Bir kişi bu şartlara uyarak sizi referans alırsa pokemonların nerde çıkabilecegini ögreniyorsunuz [Yazının devamında pokemon bolumunde anlatıcam ]

Trainer HQ : Oyunun En önemli Bölümlerinden biri ! Dikkatli Dinleyin Trainer HQ nin alt başlıklarıda vardır onları Mavi yazı ile göstericem. Trainer HQda  Kullanıcı bilgileri bulunur. Profiliniz , Pokemonlarınız v.s.

Profile : Burda kullanıcı bilgileriniz bulunur .

Friends : Burda Arkadaşlarınızı görürsünüz . Açık olup olmadıklarını anlar yada isterseniz onlara posta göndere bilirsiniz.

My Pokémon : Burda ise kendi pokemonlarınızı görürsünüz. Pokemonun isminin üstüne tıkladıgınızda açılan sayfada şuları görürsünüz :
İsim , EV statları , Skilleri görürsünüz !
isreseniz Pokémonunuza  NickName Verebilirsiniz , ordan Evrim gecirtebilirsiniz ve ona item kullandırabilirsiniz ( Evrim için veya can potu)

Quest : Burdan NPC lerden aldıgınız görevlerin neler oldugunu görebilirsiniz veya yapmadıgınız  vede tamamladıgınız görevleride görebilirsiniz !

Pokedex : Bu ise Yakalamadıgınız pokemonları gösterir yada sizde olmayan pokelerde diyebiliriz. Burdaki pokemonların ismine tıkladıgımızda kücük kare boyda bir sayfa açılır ! Bu sayfada şunları görürüz ! Başlıkları kalın olarak yazıcam Renk Kalmadı :D Bu bolum 3 ana gruptan oluşur " İnformation , Sprites , Evolution"

1. İnformation :  Burda Pokemon ile ilgili temel bilgiler !

Description : Bulunur İngilizce karakter Tanımı yapılır

Stats : Burda pokemonun Atak , Defans , can gibi ozellikleri yazar

Skills : Burda pokemonun Skilleri bulunur

Current Game Populatıon : Burda Pokemon İnfinitydeki tum karakterlede bulunan türleri yazar mesela normal hali toplam 15135 tane var karakterlerde tabi !

Location : Bu ise en önemlilerinden bunu kullanılır hale getirebilmek için Birine Referans olmak Gerekir yukarıdada belirttim ! Bunun Özelliği Pokemonun nerelerde bulundugunu yazar bazılarının sonunda (Night) yazar bu Gece bulunacagı anlama gelır Gece oldugu zaman harıta karartılıdır !

2. Sprites : Bu pokemonun Shiny , Dark , Ghost , Gold , Normal ,Metal Hallerinde nasıl gözuktugu ve ne gibi özellikler kazandıgını gösterir

Normal : Bişi Kazanmaz
Dark : +30 Atak
Ghost : +30 Hız
Golden : +30 Defans
Metal : +20 Speed Defans
Shiny : +20 Hepsinden

3. Evolution  : Bu ise Pokemonun Kaç seviyede Evrim Geçireceğini gösterir

Ohhh Be bi Dünya Varmış bu bölüm bitti :D Quick_Silver Akar :D
Buraya kadar tam 1.5 saatimi aldı.

Town Center : Bu ise Yüksek Skor falan filan gibi şeyleri gösterir. Bununda Alt Başlıklarını Mavi ile Göstercem ! Adam olun Ülennn :D

Clan Assembly : Bu Çok Kolay Arkadaşlar Burda Klan Kuruyonuz  klan kurmak için bazı şartlar istiyo o şartları yerıne getirceniz !

Trainer Level 15
10000 coins
Completed 5 achievements

Diceniz Daha Trainer Leveli Göstermedin Nası Bilelim ! Arkadaş Sabredecen Az :D Daha Devamı Var GARDAŞ!

Gallery : Burda istediğiniz Pokemonunuzu Galeride Facebook Yada Twitter da arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz . Şunu Diyebilirsiniz : Gardaş Bunun Dalgası ne ?
Hemen dile getiriyim Bunu Dalgası millete Artislik yapmak :D Gördünmü Lan Benim Pokelerı Falan Filan :D

Hi Scores : Bu Bildiğiniz Yüksek Skor . Anlatılcak Bişeyi yok yani .

Trainer Registrar : Kimin Açık oldugunu Kimin olmadıgını görürüsünüz ve ayrıca Trainer Arıyabilirsiniz ! Gidin Direk Search Edin !

Buda Bitti  :D :D :D
Byler Yanlış Anlamayın bu bölümün anlatılıcak çok bişeyi olmadıgından hemen geçtim ! Sorularınızı yazmayı unutmayın !

FAQs / Help : bu SSS yani Sıkça Sorulan Sorular Bölümünün İngilizcesi :D

Lets Chat : Buda Bildiğiniz msn gibi Chat .

Settings : Byler Extras ' ı atladım önemli işi deil ! Settings ayarlar demektir . Ayarlar Bölümün alt bölümlerini mavi ile yazıcam

User Settings : Bu Karakterinizi belirliyoiste oyundaki adamınızın tipi v.s. gibi şeyler bu bölümde yer alır

Change Password : Bu ise Şifre deişimidir !

Logout : Çıkış tır oyundan çıkarsınız

                                                                        SEVİYE ATLAMA


Şimdi Arkadaşlar Seviye Den Çok Bahsettik . Şimdi sizlere onun Önemini Anlatıcam Seviye kasmak önemlidir Trainer Seviyesi Kasmak ilk Başlarda kolay ama gittikçe zorlaşan bi iştir 10 seviyeden sonra zorlaşır. Seviye Atlayınca Örn : 5 seviye olunca Start İsland A2 deki gemi kaptanına gidin (görevleri bitirin tabi !) Pewder City e gidin orda Gym Liderinin gorevini alın Gym liderlerinin yanına gidebilmek için belirli seviyelerde olmak gerekiyo !Örn Brock için 5 Seviye [Gym liderlerini yazının devamında anlatcam haa ]
[Resim: startisland.png]

Nasıl Seviye kasılır
Arkadaşlar Seviye 2 şekilde kasılır :
1 . Pokemon yakalayarak
2. Görev Yaparak

1. Pokemon yakalamak - Arkadaşlar Pokemon yakaladığımızda diyorum bakın öldürmeyeceğiz sadece Poke topu ile yaklayacagız ! [Pokemon itemleri yazının devamında] ozaman bize Exp Gelir Ama ben bunu 9 seviyeye kadar tavsiye ediyorum !

2. Görev Yapmak - Byler Görev yapınca Bize daha Fazla Exp Ve para gelir görevlerden bazen item ve pokemon gelir ! Ve de iyi kasılır benım önerim size görevlerle kasılın !

                                                                     
                                                                  NPCLER

Arkadaşlar Size Npclerden Görev alın demistim ya iste Npclerin yanına gidin . Npc nin üzerine tıklayın . "Talk" a tıklayın konuşma butonlarına basınve görevinizi alın
Npclerle dövüşebilirsiniz " battle " a tıklayın ve savaşın ( Savaşmayın sevişin  :D )
Bazı Özellikli Npcler vardır ! O npclerde Nurse , Satıcıdır ve ya bilgisayardır !

Nurse (Hemşire ) : Sizi iyileştirir
Satıcı  : İtem ve skillerinizi burdan alırsınız
Bilgisayar : Bu ise Pokemon Takımınızı Değiştirmek için vardır .

                                                                                  GYM LİDERLERİ

Heh Be İstediğim konuya geldim Arkadaşlar şimdi Gym Liderleri Çok Önemlidirler ! Gym Liderlerini Kesmek İçin GYM SALANUNA girmek gerek . Gym salonuna girmek için kapıda bir adam bulunur o damın koşuluna uymanız gerekir Örn Trainer Seviye 5 diyo : 5 seviye olmanız gerekiyo ! Şimdik şimdi napcaz zenci diyonuz basit Direk Gym liderinin yanına gitcen ondan görevini alıcan yerine getircen oda sana ödül olarak :
Para
Bi sonraki Harita
İtem
En önemlisi Rozet vericek
böyle böyle gidicen :D

                                                                            ÖNEMLİ İTEMLER

Arkadaşlar Oyunda Bazı Önemli İtemler Var bunlar

Evolve Taşları : Evrim tasıdır. Bazı pokemonlar ihtiyac duyar evrim geçirirken .
HP Potion : Bunlar can potudur arkadaşlar pokemonunuzun savaştayken can doldurmasını sağlar.
HeatButt : Bu ise Bazı ağaçların yanına gittiğinizde işe yarar. Ağaçlardan pokemon düşer.
Fishing poll : bu ise bazı deniz kıyılarında işe yararsu pokemonu yakalayabilirsiniz
PokeBall : bu ise pokemon yakalamaya yarıyan kuresel toptur :D
Arkadaşlar Okuduğunuz için saolun  ! Anlamadıgınız Bişi Varsa yada Eksik anlatmış isem 4 saattir yazıyorum Kusura bakmayın yorum atın !

bu arara Nickim : Quick_Silver
Çok Sağol İşe Yarayacak Bilgiler , Ellerine Sağlık .
(09-08-2011, 11:21 PM)ohm_R link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok Sağol İşe Yarayacak Bilgiler , Ellerine Sağlık .
Bişi Deil Benim dier forumda yazmıştım 4 saatımi aldı bidaha yamıyım dedim copy-paste yaptım 4 saat uğraşmak zor geldi :d
İnfinity oynayanlar için oldukça faydalı olacaktır.Paylaşımlarınızın devamını dilerim...
Eğer İsterseniz Buyrun İnfinity Oynayalım ? Clan kurma oldugu için Clan Kurabiliriz ? isterseniz Tabiki Moderatorlerdende Destek Bekliyorum ! Çünkü Bu oyunun Avantajlari çok
1- Nature wardır
2- Ev Training
3- IV Trainig vardır
Nick xphos 9 lvl im
bende yeni başladım
arkadaşlar bu oyuna üye olalı 6-7 gün oldu ama bana aktivasyon mesajı göndermediler hesabım aktif değil trade yapamıyorum bu yüzden yardım eder misiniz
benim infinity chaos ta takıldığım bir yer var biliyorsan yazabilir misin?
https://pokemonturkiye.com/forum/512/pok...hurst-gym/
Sanırım aynı oyun değil yanlış yere yazmışsın :-\ onun için youtubeden walkthroughlara bakabilirsin (Y)
Sayfalar: 1 2