Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Best Wishes 45.Bölüm ile ilgili haber (Çok büyük Spoiler)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar Alman Pokémon sitesi Bisafans.de'den bir haber gördüm ve çevirip buraya yazmak istedim. Şunu belirtmeliyim ki bu çok büyük bir spoiler, yani kendi isteğinizle açacaksınız. Herhangi bir sorumluluk taşımıyorum.

Spoiler:
Roket Takımı, 45.Bölümde Purrloin yakalayınca, Kedi Pokémonları olan Meowth ile Purrloin kavga ederler. Biraz tartıştıktan sonra, Roket Takımı Meowth'ın gitmesine karar verirler. Yani Meowth Roket Takımından ayrılıyor!

Daha fazlası da var. Meowth ise Iris tarafından yakalanır. Meowth sadece Roket Takımından ayrılmıyor, aynı zamanda takım değiştiriyor!

Diğer bölümlerde böyle devam eder mi bilmiyoruz. Belki Roket Takımı, Iris ile Pokémonları değiştirir. Ama, kesinlikle Meowth takım değiştirecek, bu da yeni bölümleri ilginçleştirecek...

Kaynak : https://www.bisafans.de
Pek sanmıyorum böyle birşey olacağını ama, hadi hayırlısı. Ama onlara güvenilmez. Vardır bir bit yeniği.
(02-08-2011, 07:49 PM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pek sanmıyorum böyle birşey olacağını ama, hadi hayırlısı. Ama onlara güvenilmez. Vardır bir bit yeniği.
Valla Fransız sitesinden almış onlar da, genelde doğru çıkıyor.
Nee böyle bir şey olabilir mi olamaz mı? Startle

Her çıkan haberede inanılmaz 43.ve 44.bölümler Meowth ile ilgili???
45 ve 46. Bölümler Meowth ile ilgili olacak. İsimlere göre de birşeyler uydurmuş olabilirler.

45 - Negotiator Meowth! Scrafty Persuasion Tactics!!
46 - The Cautious Purrlion! Meowth and Oshawott!!
Spoiler:
[Resim: 86.jpg]
[Resim: 87.jpg]
[Resim: vtcfa.jpg]

Bunlar da resimler. www.pokebip.com'dan alıntıdır.

Bir de trailer var.

Spoiler:

O Bölümün trailer'ı 17:45'de başlıyor. Her şey açık arkadaşlar haber doğru sanırım. Tekrar ediyorum büyük bir spoiler'dır.
45.ve 46.bölümler de Meowth ile ilgiliymiş çok uzun bir konu olacak gibi.Iris Meowth'ı yakalıyor bencede kesin doğru bir haber resimlerden anlaşılıyor çok şaşırdım bu duruma
Hem sevindim hem de üzüldüm meowth roket takımındaki en sevdiğim kişiydi ve taraf değiştirdi ama roket takımı meowthsız pek iyi olmaz bence
(02-08-2011, 09:05 PM)SerSeri06 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hem sevindim hem de üzüldüm meowth roket takımındaki en sevdiğim kişiydi ve taraf değiştirdi ama roket takımı meowthsız pek iyi olmaz bence

Katılıyorum.
Bence çok yerinde bir olay olmuş.Roket takımının karakterlerini tamamen değiştirdiler bu sezonda.Meowth pek olmamıştı onların yanında.Ayrıca purrloin jessiye yakışan bir pokemon olmuş.
Sayfalar: 1 2 3 4