Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Türkiye Ligi (Alım yapılıyor)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ya nasıl yapıyosunuz bunu
cocacola2 açınca pm atarsın bana. :D
dialga03 bütün gün oyunda olacağım girersin online olunca
Maçlarını yapmayan arkadaşlar.Bu şansı size son kez veriyorum.Yarın yapın maçları.Ama bir daha 3. günü sektiren olursa (her iki rakip sektirirse -1 er puan,biri bekleyip diğeri gelmezse ve haber vermezse olan rakip hükmen galip olacak) bundan sonra acımak yok.
Souler söylediğin herşeye katılıyorum. Mağdem böyle bekleticekler neden katılıyorlar lige.
bana hafta sonları yapılacak dendi bn hafta içleri bakmıyorumki konuya hafta sonları yapın insaların işi var gücü var hem

[time]1312583518[/time] Tarihinde Birleştirildi.
bide eğer haftaiçleri yapılcaksa beni çıkarabilirsin ligden ben çalışıyorum çünkü sadece haftasonları online olabiliyorum
beyler ve bayanlar bende bilgisayara pek fazla giremiyorum online olabildiğim zamanlar zaten rakiplerime p.m yolu ile ulaşıyorum şimdi kısa bir süre onlineyim Jengho ile maç yaptık fakat yanlış bir zamanda yaptık sanırım Jengho eğer şimdi gelirse maçımızı tekrarlayabliriz iyi akşamlar.
Peki gençler.Bundan sonra her hafta cuma,cumartesi,pazar günleri süre vericem.Bu son uyarı.O günler yapmazsanız her iki rakibede -1 puan.Fixtur u önceden gircem.Hemen yapmak isteyenler yapabilirler.Bu hafta yapmayanlarda yapsın.Bundan sonra sorun çıkarmayın artık.Tek kişilik bir orgenizasyon değil.Diğer bekleyen üyelere ayıp etmiş oluyorsunuz.
Ben beklemekten gerçekten sıkıldım.Maçlara verilen zaman geçti, hafta sonu girebiliyoruz dediniz.Hafta sonu da geçti şimdi ne olacak?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11