Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Resimler (Anime İçerisinden Alıntı)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Animedeki 7. sezonun 16. bölümüne kadar, özel serilerden ve ilk 6 filmden pokemonların görüntülerini aldım ve her pokemon için 1 klasör açtım, her pokemonun resimlerini o klasöre koydum, Ayrıca içerisinde bikaçtanede fanart şeklinde resimlerde var, onlarda Resimler adlı klasörün içerisinde...

Proje devam etmektedir yakında projeye karakterleride ekleyeceğim.


Klasörlerden görüntüler...

[Resim: 7RSX.jpg]

[Resim: RD0I.jpg]

[Resim: PH4I.jpg]

[Resim: YZJ9.jpg]

[Resim: LB60.jpg]

[Resim: GPVC.jpg]


[Resim: 1277913950_folder_download.png]


https://rapidshare.com/files/687466268/P....part1.rar

https://rapidshare.com/files/2846088952/....part2.rar



Rar Şifresi ; pokemonturkiye.com

[size=12pt]Rapidshare harici siteye upload yapamıyorum, benim PC'den kaynaklı bir problem galiba, alternatif link olmadığı için kusura bakmayın.

Umarım bu Projemden memnun kalmışsınızdır.Proje devam edecektir, güncelleme oldukça upload edip siteye ekleyeceğim ilgileriniz için hepinie çok teşekkürler.


Eline sağlık dostum, hemen indiriyorum  Slobber
(17-07-2011, 11:38 PM)Dialga03 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eline sağlık dostum, hemen indiriyorum  Slobber

Sorun deil, ayrıca resimlerden sadece 5 sezon yok, 5 sezon + 5 film + Mewtwo Return's + Mystermind of Mirage filmlerinden de resimler var.

Yenilikler geldikçe konuyu güncelleyeceğim ama bu proje uzun bir zaman istiyor...Umarım emeklerim boşa çıkmaz.Pokemon koleksiyonu yapanlar için çok güzel bir albüm olabilir, isteyen istediği gibi editleme de yapabilir.
(17-07-2011, 11:41 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sorun deil, ayrıca resimlerden sadece 5 sezon yok, 5 sezon + 5 film + Mewtwo Return's + Mystermind of Mirage filmlerinden de resimler var.

Yenilikler geldikçe konuyu güncelleyeceğim ama bu proje uzun bir zaman istiyor...Umarım emeklerim boşa çıkmaz.Pokemon koleksiyonu yapanlar için çok güzel bir albüm olabilir, isteyen istediği gibi editleme de yapabilir.
Ohoo süpermiş, arşivime girecek. Photoshop çalışmalarımda kullanırım artık :D
(17-07-2011, 11:43 PM)Dialga03 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohoo süpermiş, arşivime girecek. Photoshop çalışmalarımda kullanırım artık :D

Umarım indirdiğinizde de beğenirsiniz...
(17-07-2011, 11:44 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Umarım indirdiğinizde de beğenirsiniz...
Geri kalan sezonların da resimlerini koyup güncelleyecek misin arşivi?
(17-07-2011, 11:48 PM)Dialga03 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geri kalan sezonların da resimlerini koyup güncelleyecek misin arşivi?

Evet, tüm hepsini güncellemeye çalışacağım ama bu uzun bir süre gerektirir, çünkü sezonları ilk başta indirmem gerekiyor, indirdikten sonrada izlemesi var :D Güncelleyeceğim konuyu ama ne kadar sürede güncellenir bilmiyorum.
(17-07-2011, 11:53 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet, tüm hepsini güncellemeye çalışacağım ama bu uzun bir süre gerektirir, çünkü sezonları ilk başta indirmem gerekiyor, indirdikten sonrada izlemesi var :D Güncelleyeceğim konuyu ama ne kadar sürede güncellenir bilmiyorum.

Tamam sen yap da yeter :D Zamanı önemli değil, gelsin yeter. Bir de alternatif ekleyebilirmisin? Hotfile biraz yavaş indiriyor da. Rapidshare bu aralar güzel çalışıyor. Hiç bekletmiyor. Tavsiyem :p
(18-07-2011, 12:07 AM)Dialga03 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam sen yap da yeter :D Zamanı önemli değil, gelsin yeter. Bir de alternatif ekleyebilirmisin? Hotfile biraz yavaş indiriyor da. Rapidshare bu aralar güzel çalışıyor. Hiç bekletmiyor. Tavsiyem :p

Tamam, ama kusura bakmayın, alternatif için de bekleteceğim şimdi çıkacağım, malum benim staj var, hafta içi staj çalışmalarına gidiyorum, ama yarın akşam falan ekleyebilirsem alternatif eklerim.
(18-07-2011, 12:15 AM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam, ama kusura bakmayın, alternatif için de bekleteceğim şimdi çıkacağım, malum benim staj var, hafta içi staj çalışmalarına gidiyorum, ama yarın akşam falan ekleyebilirsem alternatif eklerim.
İstersen tek link olarak atıp yollayabilirim?

Bu arada, bunlar gayet güzelmiş. Ama Sinnoh, Hoenn klasörlerini falan açmışsın boş içleri Question
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6