Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: ho-ohnun gizemi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Köpek üçlüsü değil aslında legendary dogs :D
it mit ler :D
:hehe: Ayy Erdmen öldürdün beni! Bende bare bişey söyliyiyim bunlar bence Jolteon,Flareon ve Vaporeon çok benziyorlar belki ilerde Umbreon,Espeon,Glaceon ve Leafonunda efsane şekli çıkar.  :alala:
https://pokemonturkiye.com/forum/index.p...039.0.html  bu konuda ho-ohla alakalı birkaç bilgi var.
3 köpek yarattığı falan yok. Kulede Savaş Çıktığı Zaman Kule Yanıyordu . 3 Pokemon içerde kalmış. Ho-oh ta onları 3 tane köepeğe dönüştürmüş. Sonrada Ortadan Kaybolmuşlar . Ama Yinede Gizlice İnsanları İzliyorlarmış. Raikou mu ne 5. Sezon da Gösteriliyor. 1. Sezonda Ashin Pokemon Macerasına Başladığı günde bir Ho-oh görüyor.
İt demeni yakıştıramadım her ne kadar anime olsalarda.

Olay şöyle gerçekleşmiş animede anlatılanlara göre;

Ho-oh Brass  Tower yani Zil kulesinde yaşıyormuş fakat hatırlayamadığım sebepten bu kule yanmış.İçerde  3 pokemon kalmış bunlar su,ateş ve şimşek türü.Ho-oh'da bunları yalnız bırakmamış ve Raikou,Suicune ve Entei üçlüsünü olarak değiştirmiş.Raikou şimşek reenkarnasyonu,Suicune su reenkarnasyonu ve Entei ise ateş reenkarnasyonunu temsil ediyormuş.

Bu efsane üçlüden entei 3.film'in efsanesi olarak geçti ve diğer ikisinden Suicune de 4.filmde ve 5.sezon For Ho-Oh The Bells Toll bölümünde oynadı.
(03-01-2012, 06:41 PM)golem35 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3 köpek yarattığı falan yok. Kulede Savaş Çıktığı Zaman Kule Yanıyordu . 3 Pokemon içerde kalmış. Ho-oh ta onları 3 tane köepeğe dönüştürmüş. Sonrada Ortadan Kaybolmuşlar . Ama Yinede Gizlice İnsanları İzliyorlarmış. Raikou mu ne 5. Sezon da Gösteriliyor. 1. Sezonda Ashin Pokemon Macerasına Başladığı günde bir Ho-oh görüyor.
heart goldda da seni takip ediyor:D
Sayfalar: 1 2