Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Johto oyunlarında Ash SANILAN Red
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar merhaba.Sitede turlarken dikatimi çekti.çoğu kişi pokemon gold silver crystaldaki red isimli trainera ash diyor.Bu yanlıs.Red ashtand daha öncedir.Red charmanderla baslamıstır.Pikaçulaylan değil.Yanlıs bilmiyorsam red pokemonun mangasındaydı ve rakibide gary degil blueydi.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.Yanlısım varsa söleyin düzeltiyim veya eklemek istediğiniz bişey varsa.
Benziyorlar sadece. Firered'in Male Player'ı Red galiba emin değilim  Sweat
Firered mangadan sonra çıktı yani manganın oyunu gibi dediğinde haklısın :)
Pokemon Genel'e taşıyorum.
Saol .
Evet.Red Manga karakteri.Redin rival'ı ise Green.Red Ash'e Green ise Gary'e gerçekten benziyor.Johto oyunlarındaki erkek ana karakter ise Gold.Aslında manga okuyanların bunları rahatlıkla bilmesi lazım ama sanırım mangaya dikkat edilmiyor.

Ve son olarak ben oyunları manganın yansıması olarak biliyorum.
Red sadece ashe benzemekle kalmıyor onunla aynı pokemonları yakalıyor.Bunun sebebide önceleri starterlerin türlerinin o türün en iyi pokemonu olrak görülmesinden kaynaklanıyor.
en iyi pokemonlar içinde starterleri alıyorlar manga ve anime karakterleri.
red kim beni aydınlatın red hakkında hiç birşey bilmiyorum
(13-09-2011, 11:04 PM)buse link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:red kim beni aydınlatın red hakkında hiç birşey bilmiyorum


red pokemon adventures mangasında ash'in birebir aynısı bir kahramandır.aynı derken kıyafet, ukalalık vs. gibi basit şeylerde aynıdır yoksa geri kalanı ve hikayesi baya farkldır.Mesela dedikleri gibi ilk pokemonu pika değildir. Arkadaşlar charM. demiş ama benim bidiğim bulbaz. idi hatta onu geliştirip Venes. yapmıştı diğer rakipler blue ve green de  Charm. ve squr. alıp onları da son evrelerine yani charizard ve Blastoise e evirmişlerdir.Aynı Pokemon animesinini ilk ssezonundaki turnuvada bu 3ü ve bir eleman daha (silver galiba emin değilim) finallere kalıyorlar. animenin aksine bu sefer ana kahramanımız olan red kupayı götürüyor.bir başka fark ise animede Ash in hiç poliwhirl ü olmamasına rağmen mangadaki red in poliwrath ı var (yanı son evre).Başka bir fark ise; yanımızda yine pika var ama pikayla tanışma farklı şu şekilde; bir kasabaya geliyoruz kasaba sakinleri son günlerdeki hırsız bir fareden şikayetçi. adamımız red kısa bir süre kovaladıktan sonra pika yi "pokeball" ile yakalıyor. pokeball u niye tırnak içinde yazdığımı hepimiz biliyoruz :D . yine Misty var ama bu sefer misty şehrin hem Gym lideri, hem koruyucusu, hem de zengin lideridir :D (hepimizin hayalindeki kız gibi dimi :D ) daha tam okumadım sadece 1. bölüm var dolayısıyla elimden bu kadar geliyor :D inşallah yardımcı olmuşumdur hatalarımz olduysa düzeltiniz arkadaşlar saygılar esen kalın :D :P
Başlangıç pokemonu Bulbasaur ama ilk pokemonu Poliwhirl, finalde bu üçlünün yanında Profesör Oak yarışıyor, Sadece Red/Blue/Green ve Fire Red/Leaf Green mangalarının ana karakteri, Misty ilk kez Red'e olan, belki de romantik, duygularıyla ünlü oldu,Pokemonlarını seviyor sevmesine ama animedeki gibi gelişmesinler :'( diye gezmiyor, güçlü ve karizmatik, hatalarından gerçekten ders alıyor, yol arkadaşı falan yok... Bence en önemli özellikleri bunlar.
Aynı zamanda oyun tutulunca manga çıkıyor, daha sonra anime çıkıyor. Ama anime genel olarak Pokemon Adventures mangasından değil Electric Tales of Pikachu(böyle bir şeylerdi) mangasından etkilenilmiş. Hatta bazı bölümler manga ile aynıdır, örneğin Ash'in dağda mahsur kaldığı bölüm.
Sayfalar: 1 2