Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Peluşları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ya arkadaşlar ben kredi kartsız bizim kolaylıkla bulabileceğimiz bir yerde pokemon peluşu arıyorum özellikle Snivy peluşu.Nerde bulabilirim ?

Edit : Bursa içi arıyorum.
tanıdıksın  Onion021
E-bay'a bak
Ben seni aşırı tanıyorum :D ama kredi kartsız dedim ben ebay kredi kartlı değil mi ?
Dostum ben de Bursalıyım olsa emin ol önce ben alırdım ama maglesef türkiyede pokemon peluş'u bulma cok zor.Benim Bursada girmedigim oncakcı kalmamıştır heralde ararken.
Türkiye içinde bulmak gerçekten zor olabilir. Hele hele 5. nesil pokemonların olucana fazla kanaat vermiyorum bulursan bence ilk nesil bulabilirsin. veya yurtdışından getirtme şansın varsa öyle dene ama oda kredikartla olur anca ebayda 5$lık bi snivy var
https://cgi.ebay.com/3-5-Pokemon-TSUTARJ...1c1e0e3fdb linkide bu
Bilemiyorum ben mi fazla şanslıyım, Ankara'da 3. Nesil başlafıçlarını Toyz Shop'da gördüm; İstanbul'da 4. Nesil başlangıçlarını gördüm ve bir çok oyuncakçıda bol bol Pikachu peluşu gördüm.
Bence sen gerçekten şanslıymışsın :D
(15-08-2011, 07:26 PM)Glacia link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilemiyorum ben mi fazla şanslıyım, Ankara'da 3. Nesil başlafıçlarını Toyz Shop'da gördüm; İstanbul'da 4. Nesil başlangıçlarını gördüm ve bir çok oyuncakçıda bol bol Pikachu peluşu gördüm.
Pikachu hala çok sevilen bi karakter çoğu kişi pokemon bitti diye biliyo. pikachu peluşları,tişörtleri felan hala satılıyo bende valla 4-5 tane var pikachu peluşu :D
ebay'ı biliyorum ama kredi kartı işine ailem pek sıcak bakmıyorlar yani kredi kartı var ama dolandırılırız diyolar bir şey olmaz desemde inandıramıyorum.
merhaba O..O
magikraplar sekisidir
Sayfalar: 1 2