Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash in babasını goren varmı??
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
e işte kanıt.Giovanni Ashin babası  :Jms:[url][/url]
(10-07-2009, 02:16 PM)BayLeeF link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=İnfertoR link=topic=1313.msg58754#msg58754 date=1247219865]
arkadaşlar özcanin verdiği 2. sitede geovanii bunu söyluoo
Luke... I mean, Satoshi. I am your father
diyo

öle demio öle diebilir  die yazıo
[/quote]

Demişim dementor. Aynı site onu yalanlıyor.
Bence öyle bi karakter hiç oluşturulmadı.Sadece 2. bölümde Viridian city'de Annesi babasının viridian citye gitmesinin 4 gün sürdüğünü babasının onunla gurur duyacağını söylüyo.Ayrıca Giovanni roket takımının başkanı pokemon yolculuğuna çıkacağını sanmam.
Ya bu çocuk nerden geldi o zmn.Neden babasını yapmadılar acaba
Oha Ash'in babasının Ho-oh olduğunu düşünüyorlar bu sitelerde. Olur mu öyle şey çok saçma. Pokemonlarla insanlar evlenir mi hiç ne saçma bir teori. Hele bir de efsane pokemon yuh artık. :o :o Bir de Ejderha ustası Lance olduğunu öne sürüyorlar. Belki olabilir ;) :D Profesör Oak diyen bile var. Oak Gary'nin dedesiyse Ash'de Gary'nin babası o zaman. Saçmalığa bak. ;D :Jms: Bence Giovanni. En yakın olaslık o.  :victory:
Ash'ın babası Ho-oH gibi saçma teoriler uyduruyolar bende uydurıyım.

Bence Ash'ın babası Ash.  :Jms: Dinleyin şimdi

Ash büyür iyi bi pokemon antronörü olur Celebi'yi yakalar.Sonra zamanda geri Pallet Town'a döner babasının bulmak için.Sonra orda bi kıza aşık olur(bu Ashın annesi oluyo).Bi süreliğine ilişkiye girerler.Sonra ash geleceğe geri döner.9 Ay 10 Gün sonra Ash dünyaya gelir. Sonuçta büyük ashle küçük ash birbirine çok benziyolar ikiz gibi.Yani babasının ash olma olasılığı yüksek.  :Jms:
Abi ne yaptın ya  :laugh:
oha daha neler.Ammada sallamışsın ha.Ash annesine mi aşık olmuş hemen de çocuk yapmış. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: bu kdr saçmalık duymamıştım.
ashin babasi pewter gym lideri (brockun babasi)
Amma Attın Ha  :haha:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10