Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash in En sinir oldugunuz huyu???
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(18-03-2011, 04:39 AM)35plt35 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Baktım şimdi öyle dediğin kadar çok da değilmiş. Başkalarıda dedi bırakıyor diye. Hepsi Oak'ta. Primeape, Charizard, Squirtle eğitim amaçlı verilmiş, yani bir gün gidip alacak. :)

Gliscor bilinmiyor ne olduğu...

Butterfree, Pidgeot ve Lapras serbest bırakılmış. Yani 3 tane görünüyor... Bıraktıklarıda öyle aman aman bir şey değil bence. Ama bırakmasa daha iyi tabi ;)

Kaynak:BP
böyle soylemissin ancak lapras yanlıs hatırlamıyorsam gengar ı yenmıstı pidgeot u cokmu izledin aman aman diyosun hangi kuş pokemonu onun kadar saglamdı primape in geri dönme sansı yok dıye hatırlıyorum digerleri cagrıcna geliyo zaten hatta hatırlarsanız jothoda squrtle cagrılmadan gelmıstı :)))
Ash'in gördüğü güzel pokemonları yakalamaması bence pokemonları özgürlüklerini düşündüğündendir yani her gördüğü pokemonu yakalasaydı bir eğitmen değil koleksiyoncu olurdu pokemonlarını bırakması ise sevgisine bağlı mesela butterfree'yi öle bilerek bırakmadı Butterfree bir Butterfree sürüsüyle gitmek istedi(Tam hatırlamıyorum) ve Ash de onu serbest bıraktı ağer serbest bırakmasaydı Pokemonlarını düşünmeyen bir eğitmen olacaktı diğer pokemonlarınıda galiba eğitim için bıraktı.

Birde galiba Pidgeot  Bir kuş pokemonu sürüsüne sahip çıkmak için ayrılmıştı ve ash serbest bıraktı ash'in bu davranışını taktir ettim hep  :zx:
Gary'i her gördüğünde kendini kaybedip IQ oranının 0'a inmesi  Thirst
Pokemon dünyasında yanınızda çok fazla Pokemon taşıyamazsınız mecburen Satoshi yeni Pokemon yakalaladığı için bırakıyor hem de P.Oak'a yani başka birine ve ya yola atmıyor.

Ash'i seviyorum sinir olduğum bir huyu yok! :p
(17-11-2008, 12:43 PM)henryshaggy link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bedrıl mı??butterfree olmasın o :D
  beedrilde bırakıyo hadi eloctabuzz taraftarı bir kız vardı ona veriyor :D
(14-05-2011, 06:29 PM)Pysduck link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer charizardı bırakmasaydı diğer karşılaşmaları kazanacak mı sanıyordunuz he?
arkadaş haklı o vadiye ilk gittiginde butun charizard lara yeniliyordu ama charizard kalmak istedi ve güçlendi eğer charizard orda yetişmeseydi gary nin blastoise ini nasıl yenicekti yada efsanelere nası kafa tutucaktı
squrtle ilk katıldığı jotho maclarında memur jenny ögrendigin yeni hareketleri kullan demedimi o hareketlerle maçları ash e kazandırmadımı bence eğitim için verdiği pokeler iyiydi butterfree mutlu olsun diye bıraktı ama pidgeot u neden hala almadığını anlamıyorum :)
sabit fikirli olmasi
Benim ash'in değilde bütün karakterler aynı pokemon evrim olduğu zaman 'what's going on' her seferindede aynımı olur kardşeim bunu çizen yazan adamda bilmiyor sanırım :D
Bana kalırsa ne zmn biriyle dövüşse Pikachuyu seçmesi çok gıcık oluyorum adam snorlax seçer charizard seçer :D
Arkadaslar ash charizardi vermedi o bölümü izlersiniz anlarsınız primapeyide adam istedi zaten Butterfree sevgilisinin yanına gitti pidgeot kendisi istedi kalmayı diğerlerini korumak için ve squirtleida memur Jenny istedi yangınları söndüren squirtlerin başında dursun diye ve ashin en sevmediğim özellikleri tutturuyor bu bölgede tuttuklarimla savascam diye
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16